Widok
mamy 60 litrów na 80 osób (ale w tym 10 małych) ... ale oprocz tego kupujemy jeszcze kolo 20-25 butelek wina... a co do innych alkoholi.. to mozna kupic jedna butelke whisky, czy innego alkoholu.. na pewno nie bede zwracala uwagi na to co kto lubi, bo jakby wszsyscy lubili whisky to pomysl ile bys pieniedzy na to wydala....
a za suknia jakos w lato bede sie rozgladala.. jako ze w czerwcu mamy slub no to we wrzesniu pazdzienriku trzeba byloby juz cos zamowic... mam nadzieje ze beda juz promocje :)
a za suknia jakos w lato bede sie rozgladala.. jako ze w czerwcu mamy slub no to we wrzesniu pazdzienriku trzeba byloby juz cos zamowic... mam nadzieje ze beda juz promocje :)
Dziękuję Asia** :), ale właśnie problem w tym, że ciężko mi to idzie, mam strasznego promotora, któremu nic nie pasuje, jednym słowem masakra, dlatego mam zero motywacji, bo mam wrażenie że co nie napiszę będzie źle... ale pocieszam się tym, że nie tylko ja mam ten problem w mojej grupie ;). Chciałabym mieć to z głowy już i na spokojnie zająć się przygotowaniami...
Dziewczyny zobaczycie, że będziecie miały mgr na 5 ja mam nadzieje też :D. No to mi pewnie dużo alkoholu zostanie. Myślałam żeby częśc rozdać jako nagrody w konkursach :P Pozatym alkohol weselny się nie zmarnuje :P Ja sukienkę będę załatwiać we wrześniu bo też zamierzam jeszcze nad figurą popracować .... a stres związany z przygotowaniami i edukacją pewnie w tym pomoże.... Obrączki będziemy zamawiać też we wrześniu więc jeszcze troszkę czasu jest ale jak patrze jak mi szybko zleciał 2010 to podejrzewam, że 2011 zleci jak z bicza strzelił i będziemy się już tylko zdjęciami i wrażeniami wymieniać :D