Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Faltomie mnie na noclegi nie stać :( ale fakt miałabym blisko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szklaudia no ja do Kartuz mam blisko tak jak i do gdańska ,gdyni ,sopotu ,ale wybraliśmy Kaszuby właściwie mój Luby wybrał ,a jak będzie nie wiem oby dobrze :-)
Na pewno wszystko będzie dobrze :D bo to w końcu będzie Wasz dzień :) a właściwie to wszystkim Nam wszystko się na pewno uda :)
szklaudia ohh optymistka z ciebie ,ale to dobrze u nas bedzie kolorowo i nerwowo hihihii zapewne nie wspomnie ,że znajać życie się spoznię heheheh jak zawsze!!!!:-)
Ojj ja jestem straszny nerwus i wszystkim się stresuję ale mój Luby ciągle mnie uspokaja :D więc staram się myśleć pozytywnie :) ale zostawił mi zespół do znalezienia a mi się ciągle nic nie podoba, a ty Asia masz juz jakiś zespół??
kochana ja tak na 50% mam 4fan z gdyni znam ich i wiem jak grają ,ale jeszcze znam i wiem ,że ludzi u mieja zabawić http://www.centrumzespolow.pl/ są też dobrzy grali na jednym weselu w moim Hotelu gdzie pracuję no i Viva też z Gdyni .... z tych bede wybierała .......... Mój Luby wybrał salę ,a mi zostawił zespół ,menu,foto i video stwierdził ,że się znam ;-)
Skąd ja to znam?? :P Mój też mi ciągle powtarza że ja mam lepszy słuch i lepiej zespół wybiorę zastanawiam się nad zespołem Party(tacy fajni młodzi ludzie:))
my mamy zespół Party na weselu i poprawinach polecam na 100%. Byliśmy nieraz na imprezie na której grali i powiem, że rewelacja. TYlko ciężko u nich z terminami, więć termin trzeba zarezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem.
kochana tam gdzie ci link podesłałam to zastanawiam się nad nimi już kilka dni ,a między 4fan ,a Viva też i teraz jestem w kropce ,a jeszcze muszę poprawiny obstawić bo teraz tak zespoły nie chca grać jak rozmawiam wciskaja dj
Jak tylko podpiszemy umowę na sali to pędzimy do zespołu:) A słyszałyście może o zespole Samro?? Bo znajomi opowiadali że fajny zespół, też młodzi, zdolni ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnego demo :(
Tak?? Ja rozmawiałam z kilkoma zespołami ale niestety finansowo byśmy nie dali rady i wszyscy chcieli grać na poprawinach bez problemu
szklaudia ohh nie znam ,a na kiedy masz date ślubu ? bo my 05-05-2012
jeszcze się zastanawiamy bo oba terminy wolne w kwietniu 21 lub 28
no 4fan nie gra na poprawinach wiec nie wiem czy ich wezmiemy zastanawiam sie kurcze ...
Bo to w sumie za dużo zamieszania dwa zespoły kombinować....hmm ja muszę mieć taki zespół bo mi zagra i na weselu i na poprawinach gości do tańca poderwie :D
oo kwiecień pięknie to po nas będę czekała na info jak po bedziecie ;-) hehehee
Hmm tzn nie że nas nie stać, ale uważam że za tą cenę możemy mieć więcej jedzenia i to bardzo dobrego :) no ale może i faktycznie niejest to taka duża różnica cenowa:) więc przepraszam za zła opinie :)
Też tak chce bo powiem ci ,że moja rodzina i jego to na weselu byli daaaaaaaaaawno temu i chcą się bawić i oni lubią bedzie ciężko ich wygonić do domu ;-) no i słyszę tylko ,że jeszcze 1,5 roku muszą czekać
załamani
Ja nie mówiłam że Twoja opinia jest zła :) tylko z ciekawości pytałam :D bo tyle tych sal, w każdej coś innego, różne ceny...ahhh można się pogubić :P
Witam Ananao
do góry