Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To co wyczekane ponoć lepiej smakuje :) więc zabawa na pewno udana będzie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szklaudia powinno tak być ,ale okaże się w praniu :-D
Witaj Asiu :)

A ja swoje wesele robię w Salinie w Gospodzie pod Żubrem :):)
Ananao ooo to znam fajnie tam
nom mi się bardzo podoba :) poza tym co to nam zaproponowali do żarcia do uch... mojego TŻ znajoma miała tam wesele i musiała na dwa samochody wracać z jedzeniem :D więc będzie na start :P :D
Ananao a skąd w ogóle jesteś??
I w jakich Kościołach dziewczyny będziecie brały ślub??
Ananao kochana Start musi być obfity ;-D
Ja będę brała w Żukowie pod W.N.M.P mamy podobno nowego proboszcza hehehe od roku nie znam chłopa ciekawe jaki jest !!!!
ja ślub biorę w NMPMK w Starogarddzie Gdańskim. Dziewczyny jak u was wachają się ceny zespołów bez lub z poprawinami?
patka02 u nas od 4,5 tyś na rok 2012 bo sie pytałam o cene na ten rok bez poprawin tak jeden zespół bierze
oj to strasznie drogo ja mam zespół z waszych okolic i mam podpisaną z nimi umowę na 3300 z poprawinami
patka02 wiec sie nad nimi zastanawiam bez poprawin to drogo tez tak myslałam ze 3tys
za samo wesele zapłacisz pewnie 2500 więc taniocha jak dla mnie
ah co to będzie i jeszcze tyle do załatwiania przed na mni....
ja jestem z Sopotu. Wiem że Salin jest trochę daleko, ale mało gdzie można mieć nocleg dla 90 gości.. A biorę ślub w NSPJ w Sopocie :)
heja :) Salino rzeczywiście daleko, ale miejsce fajne. Jeżdżę tam co roku, w tym roku na domek na sylwestra i pewnie gdyby to było bliżej to tez bym zastanowiła się czy tam nie robić wesela ;).
Z tego co czytam to ja jestem całkiem odosobniona, wesele robię w Gdańsku i mam w dodatku dja, chociaż nie takiego zwykłego bo z wodzirejem do pary ;) i coraz bardziej mnie to przeraża ;P
ja też będę miała dj :) więc nie bój się :) a ja wychodzę z założenia, że co za różnica czy wynajmę autokar na 50 km czy na 30... bo do Oleńki też nie jest blisko :) więc wole sobie zrobić tam wesele, gdzie znam właściciela, wiem jakie żarcie robi itp :):)
Patrząc pod tym kątem to się zgadza :). Ja wybierałam salę tylko spośród tych w Gdańsku bo zależy mi żeby było blisko (a akurat tam gdzie robię to też znajoma właścicielka) i część z moich gości to do domu nawet na piechotę będzie mogła wrócić a reszta i tak przyjeżdża autami, a nawet jak nie to będzie kierowca co ich podwiezie, bo ode mnie do sali jest dosłownie 5 minut samochodem ;). Goście się ucieszyli, że tak blisko i bez problemu wrócą sobie do domu nawet Ci bez samochodów.
Hej dziewczyny, jak tam był u Was Mikołaj?? :P
a powiedzcie mi kiedy wybieracie się na nauki przedmałżeńskie??
szklaudia moim Mikołajem jest mój TŻ i nic mi nie potrzeba a z tymi naukami sama nie wiem kiedy sie tam wybrać musze zagadac nowego Proboszcza...
do góry