Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ten nie dobry suwaczek mi nie wyszedł czemu nie wiem ??hellp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my na nauki pójdziemy pół roku przed ślubem :)
Ananao też tak myślę tylko zastanawiam się jak ja to zrobię jak pracuje po 14 h nikt mi urlopu nie da ,a ks w nocy nie przyjmuje i reszta też ;-)
Asia ważne żeby chociaż jedno z Was chodziło :) i zdobywało podpisy, mojej przyjaciółki facet pływał więc ona sama chodziła na spotkania i bez problemu było :) ale pewnie zależy to też od tego jak dużo ludzi będzie na spotkaniu
szklaudia chyba tak zrobie właśnie umówiłam sie nad podpisanie umowy z zespołem no krok do przodu :-)
Asia no to super, a jaki zespół w końcu wybrałaś?? Ja muszę czekać aż mój Piękny wróci z delegacji :(
my na nauki zapisaliśmy się na styczeń ponieważ nie ma terminów już później na nauki. Ślub mamy w ŚW. MIKOŁAJU w Gdańsku ten kościół zrobił limit na miejsca. rezerwacje na ślub w 2012 można zaklepywać dopiero od 1 lipca 2011. Pozatym ślubu nie udzielają nie parafianą a my nie jestesmy parafianami jedynym wyjsciem jest zrobienie nauk przedmałżeńskich w tym kościele także wolę to zrobić w styczniu rok przed ślubem jak jeszcze są w miarę miejsca żeby zdążyć zaklepać termin w lipcu niż się bujać z tym na ostatnią chwilę. Ale co kościół to obyczaj my wybraliśmy taki gdzie jest dużo chętnych :)
szaklaudia a no zdecydowałam sie na zespół Tirex i tylko muszę jeszcze zajechać na podpisanie umowy
Milena86! no ja nie mam problemu z miejscem na wsi mieszkam :-) tu się nie śpieszą z ożenkiem hihihi więc wolne są miejsca ;-D
My planujemy iść do księdza rok szybciej, czyli w czerwcu 2011 myślę, że nas przyjmie.
czarna84 a wy na kiedy macie termin slubu??
ok widzę hehehe ale sie zagapiłam ;-)
Hmm mój suwaczek nie działa, dlaczego?
ooo już ok, 9.06.2012
a u mnie suwaczek się w ogóle nie pokazuje też nie wiem czemu!!! czarna84 to My bedziemy miesiąc i 4 dni po ślubie
Dziewczyny, a za jakimi sukienkami się rozglądacie? Proste? Czy tzw princessy?
czaerna84 mnie sie podobają proste broń cie panie BEZY na te to patrzec nie mogę w pracy tyle dziewczyn je ma ,że aż żal patrzec jak się krzywdzą w taki dzień
Hheeh, a ja właśnie nie wyobrażam siebie w prostej, choć są piękne, moją faworytką wciąż jest
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-piekna-suknie-Agnes4764-z-trenem-t156709,1,171.html

Jakiś czas temu jedna dziewczyna ją wystawiała. Widziałam ją w salonie chyba w 2008 roku, kiedy jeździłąm zprzyjaciółką szukać dla niej sukni i ta mi wpadła w oko:)
czarna84 ja tez na Agnes patrzałam ,ale powiem ci ,że na kimś mi sie podoba a na SOBIE to koszmar mam wrażenie że wyglądam jak FIONA ;-D
czarna84 http://picasaweb.google.com/beata178/Suknia?authkey=Gv1sRgCPf41r7j_O_Qbg&feat=directlink ta też mi sie podoba ,ale ciekawe jak ja bede wyglądala ehhh
do góry