Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
NO właśnie za pewne jak przymierze to nie będzie żadnej rewelacji i znając życie kupię skromną, heheh tak jak ta moja przyjaciółka mierzyłą same bardzo skromne bez koła i co... kupiła z kołem i wcale nie była skromna. Na pewno jeszcze demetrios wchodzi w grę, bo tam są takie princeski śliczne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czarna84 albo zaszaleje i polece do Francji do koleżanki i tam coś znajdę hihihi jak mi odwali to tam sie wybiorę :-)
Heheh a co, Francja nie daleko, właśnie słucham Twojego zespołu który będziesz miała
Samolotem kilka godzin, mój narzeczony właśnie tam jest na nartach heheh, komu lepiej
czarna84 no ba ja lubie takie spontany moj narzeczony to sie boi co wymysle danego dnia hehehe tak było z urlopem hehehe w samochód i do francji hehehe znam ten zespół Kasia fajnie śpiewa....
facet ma 9 zespołów z tych 9 znam 3 które były w moim Hotelu goście bawili się super
No fajnie śpiewa, chociaż mi mój bardziej się podoba hihih, każdy swój chwali, mój to foxart
http://www.foxart.pl/weselnik.htm
na dole masz piosenki
wiesz co powiem ci ,że jeszcze umowy nie podpisałam ;-D ale widziałam płacz i narzekania pary młodej cytuje '' byliśmy i słyszeliśmy jak graja ,a teraz co mi robią '' jak orkiestry olały wesele i długie przerwy robiły tego się najbardziej boję ................. no laska fajnie śpiewa
A ten co Ty chcesz to ile kasuje? Mój zespół pół godziny grania i 10- 15 minut przerwy, i mi to odpowiada. Nic mi tego dnia nie zepsuje :)
samo wesele 3,5 a poprawiny 1200zł mnie ta cena pasuje bo miałam inną i dużo droższy zespół za samo wesele zaśpiewali mi 4,5........
a ci twoi ile biorą?
Ja płacę 3500 za samo wesele a na poprawiny chcę dj
ooo to tyle samo zastanawiam sie też nad dj ale nie wiem sama co zrobić
Ja chciałam mieć dj na poprawinach bo będę chciała jakieś aktualne przeboje:P no i oczywiście disco polo też bo przy tm zawsze najlepsze zabawy
czarna84 no ba wesele bez ''majteczki w kropeczki'' to nie wesele hehehehehehehehe
Niech zerknę w repertuar zespołu, ale wydaje mi się że nie mają tego przeboju :( ojjj
czarna84 a juz myślałaś nad wystrojem sali i auta ??
no nie mają tej piosenki, zresztą bardzo mało maja disco polo
Wystrój sali- zajmuje się tym orchidea, a ja tylko mówię w jakim kolorze, myślałam nad: róż, zielony, ecri, sama nie wiem, A samochód będzie sam w sobie piękny więc też nie muszę kombinować za bardzo
A Wy gdzie wyprawiacie uroczystość?
do góry