Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my na 70 os. chcemy kupić 70 l wódki a dodatkowo na polter abend mamy kupione 100 but. o,5 czyli 50 l.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy 60 litrów na 80 osób (ale w tym 10 małych) ... ale oprocz tego kupujemy jeszcze kolo 20-25 butelek wina... a co do innych alkoholi.. to mozna kupic jedna butelke whisky, czy innego alkoholu.. na pewno nie bede zwracala uwagi na to co kto lubi, bo jakby wszsyscy lubili whisky to pomysl ile bys pieniedzy na to wydala....

a za suknia jakos w lato bede sie rozgladala.. jako ze w czerwcu mamy slub no to we wrzesniu pazdzienriku trzeba byloby juz cos zamowic... mam nadzieje ze beda juz promocje :)
AA kiedy w planie macie Suknię bo tego nie wiem kiedy za to się zabrać jak tak patrzę w Pracy na te Pary Młode to co druga jak beza a mnie to sie nie podoba :-( mam wrażenie ,że innych sukien ślubnych nie ma jak Bezy
Ananao a powiedz ile wódki na osobę wzieliście ??chaos się zacznie u mnie bo moja mama już mi nagaduje ,że w śród gości moich są osoby co whisky piją ,a planowałam kupić wódkę i winko iiii teraz jestem w kropce???
kamcia01 to pisz szybko mgr pestka obronisz się na 5 jak ja :-) i zaczniesz przygotowania do wielkiego dnia....
mi właśnie też tak się wydaje, ja też planuję od przyszłego roku zająć się na poważnie resztą (oprócz dja i sali bo już to mam), póki co się rozglądam i mam mętlik w głowie, nie wiem co kiedy trzeba załatwiać...a niestety będę miała coraz mniej czasu bo podobnie jak niektóre z Was czeka mnie pisanie mgr pełną parą ;)
ja już mam wódkę na wesele.. ale nie uwzględniłam wieczora przed :P najwyżej się jeszcze dokupi :) Fotografów też mam na oku... zobaczymy co to będzie :D Zaczyna się Chaos :)
tak sobie myślę ,że wątek 2012 pełną parą ruszy pewnie od stycznia
heh tak samo będzie u nas. polter abend to jest najlepsza impreza. myślę ,że starczy nam tych % na polter abend bo narzyczony chciał być ,, zabezpieczony"'
patka02 oooo moja droga to wódki na ten dzień tłuczenia to chyba bede musiała wykupić hurtownię powiem ci ,że tego dnia to się boję bo dzień przed kończy się nie o 24 jak zwykle tylko nad ranem ludzie przychodzą a te niedobitki zostają ..........no to już nas 3 muszkieterki iihihi ,a dołączy pewnie więcej do nas ..
ja też od stycznia zajmę się znalezieniem fotografa i wideofilmowca. na dzień dzisiejszy mamy zespół i wódkię na polter abend
Ananao :-) no to już jesteśmy dwie powiem ci ,że orkiestrę to w 90% to już mamy ,ale chce jeszcze zobaczyć jedną jak grają bo ich nie słyszałam :-) jak cos załatwię to dam znać moja droga
hehe :) ja tez bede od stycznia zalatwiac :):)
Milena86! Też racja działaj ja też będę ,ale od nowego roku bo na razie sama mam urwanie głowy w pracy przed świętami....
Fotografa mam znajomego :) a szybko no w sumie mi rok został jakby nie patrzeć :) Pozatym na drugi rok będę miała mało czasu robie 2 kierunki i jeszcze do pracy chodzę będę pracę mgr pisać od lutego więc wolę to wszystko szybciej załatwić bo za bardzo nie będę miała czasu od nowego roku.
Paula mam zarezerwowane ośrodek Szarlota kolo Kościerzyny...a Ty ?
Ananao widzę ,że dziewczyny działają szybciej niż myślałam ;-0
czarna84 dziękuję za wpis kochana
tez byłam w magnacie (u kuzynki) i jak dla mnie sala nie zachwyca ale nic złego nie można powiedzieć, ale co do jedzenia to rzeczywiście było mało i to nie tylko moja opinia niestety, a wiem że mało nie zapłacili
Milena co Ty tak szybko? :) jakiego masz fotografa ?
do góry