Widok
Witam,
Ja również jestem nowa na tym forum ;) I również jestem przyszłą Panną Młodą 2012 ;) Jeszcze nic nie mamy ustalone, wiemy tylko gdzie chcemy mieć ślub, nad zespołem się zastanawiamy, ale na szczęście jesteśmy zgodni co do jednego a mianowicie DATY!! Nasz szczęśliwy dzień odbędzie się 13.04.2012 ;) Dodam, że to piątek :)
Pozdrawiam serdecznie!!
Ja również jestem nowa na tym forum ;) I również jestem przyszłą Panną Młodą 2012 ;) Jeszcze nic nie mamy ustalone, wiemy tylko gdzie chcemy mieć ślub, nad zespołem się zastanawiamy, ale na szczęście jesteśmy zgodni co do jednego a mianowicie DATY!! Nasz szczęśliwy dzień odbędzie się 13.04.2012 ;) Dodam, że to piątek :)
Pozdrawiam serdecznie!!
Więc tak - jesteśmy z Sopotu, ślub bierzemy w Gdańsku w mojej parafii, zaś wesele będzie w Kielnie ;) Co do zespołu, zastanawiamy się nad Sami Swoi, Ciocia mi Ich poleciła - mówiła, że Panowie są rewelacyjni ;) Podobno potrafią rozkręcić każdego ponuraka - oby, bo właśnie na takim zespole Nam zależy ;P
A Ty, Soraya, gdzie masz wesele, masz już jakiś zespół wybrany? :)
A Ty, Soraya, gdzie masz wesele, masz już jakiś zespół wybrany? :)
Jeśli chodzi o video-filmowanie, to bardzo polecam tych państwa http://slubnyreportaz.tv/ Nakręcili naszą uroczystość wraz z zaproszeniem. Film został profesjonalnie zmontowany z fajnymi efektami, a nie z jakimiś balonikami w tle itp. Na pewno tą firmę również zaprosimy na chrzciny naszego dziecka:)
Witajcie, mam pytanie - czy kotś z Was albo Waszych znajomych był na weselu/przyjęciu/sylwestrze w Dworku Gościnnym Gdańsk Lipce? Zastanawiamy się nad tym miejscem, ale powneiważ nie jest to restauracja czy hotel dlatego zastanawiamy się jakie potwary tam serwują, tzn. nie jakie konkretnie ale czy smacznie i dużo:) Z góry dzięki za odpowiedź:)