Widok
hej dziewczyny :)
mam do sprzedania moja suknie ślubna:) wesele odbyło się w sierpniu w 2010 r.gdyby któraś była chętna zapraszam na przymiarki :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-ogl3329204.html
mam do sprzedania moja suknie ślubna:) wesele odbyło się w sierpniu w 2010 r.gdyby któraś była chętna zapraszam na przymiarki :)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-ogl3329204.html
Ja suknie planuje kupić jakoś w październiku - listopadzie, wtedy są całkiem fajne promocje :) Troszkę szkoda mi wydać koło 3 tys na sukienkę a potem mieć problem z Jej sprzedażą ;D Z drugiej strony szycie też jest kłopotliwe - sama nie wiem... Dopiero po wakacjach o tym będę myśleć :D
Patka - jak pytałaś u samego źródła, to ok :) Widocznie, ktoś mi mylnie kiedyś powiedział ;D
A jak tam u Was Kochane koleżanki z przygotowaniami? My sobie na razie dajemy spokój, musimy tylko po wpłacać zaliczki i do czerwca luuzzz... W czerwcu chcemy tylko poszukać vide ;) Dopiero gdzieś pod koniec tego roku zaczną się poważne przygotowania ;)
Patka - jak pytałaś u samego źródła, to ok :) Widocznie, ktoś mi mylnie kiedyś powiedział ;D
A jak tam u Was Kochane koleżanki z przygotowaniami? My sobie na razie dajemy spokój, musimy tylko po wpłacać zaliczki i do czerwca luuzzz... W czerwcu chcemy tylko poszukać vide ;) Dopiero gdzieś pod koniec tego roku zaczną się poważne przygotowania ;)
My jesteśmy na etapie szukania fotografa ;) ciężko nam to idzie z racji braku czasu (sesja) ale już w tym tygodniu przynajmniej ja zajmę się tym na poważnie :) i do wakacji dajemy sobie spokój. Wtedy to już zaczniemy myśleć o zaproszeniach, wizaż, dekoracje kościoła i takie tam drobiazgi ;) no i video, ale tu jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.
A co do sukni to wychodzę z tego samego założenia że październik i listopad będą promocje i wtedy sobie kupię ;)
A co do sukni to wychodzę z tego samego założenia że październik i listopad będą promocje i wtedy sobie kupię ;)
Jazzowa Panienka tak jestem z Żukowa kochana Fryzjera już mam kosmetyczkę też ,a będą mnie czesały dziewczyny z Matrixsa w Żukowie ,a kosmetyczka przyjaciółka moja i te dziewczyny mogę polecić nie abym reklamowała przyjaciółki salon ,ale sprawdziłam parę salonów i wracałam jak bumerang do jej więc od kilku lat jestem u niej
a ja mam właśnie z tym problem.. nie mogę się zdecydować kogo wybrać, szczerze Ci powiem, że korzystałam dosyć często z usług matrixa i byłam bardzo zadowolona ze strzyżenia, z czesaniem fryzury było troszke gorzej, ale zapewne to z winy moich niesfornych lookóóóów... ble... myślę również o salonie w Baninie nie pamiętam dokładnie nazwy ale prowadzi go Róża (piękne imię więc zapamiętałam) sama nie korzystałam z jej usług ale widziałam jakie cudo potrafi stworzyć na twarzy panny młodej.. a czy Twoja przyjaciółka ma jakąś stronkę internetową?
moja również :) my chcemy to załatwić jak najszybciej z tego powodu, że mamy nietypowy termin ślubu i nie wiemy czy ksiądz się zgodzi.. jeśli nie to zawsze ślub można wziąć w parafii narzeczonego, tam dostaniemy bez problemu.. I ten termin to nie z tego powodu, że sala zajęta, że dj nie może czy tam fotograf... tylko z tego, że my tak chcemy i już :)