Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, a ja uważam, że dobrze, iż powoli zaczynacie szukać i rezerwować. Zajrzałam do Waszego wątku z mojego 2011 wątku o pannach młodych ;) Ślub p0lanujemy na lipca 2011, ale salę już miałam zarezerwowaną w październiku 2009, a podpisaną umowę w listopadzie, bo już znajdowali się chętni na mój termin. Cieszę się, że tak wczesnie to załatwiliśmy, bo mamy wesele w miejscu, w którym chciałam. Nie wyobrażam sobie gdzie indziej :) A pisanie, że zakładanie wątków na 2012 jest śmieszne, bo to dużo czasu - jest nie na miejscu, bo nasz wątek - 2011 też powstał bardzo wcześnie, a zresztą dziewczyny które planujecie ślub na stycznia 2012 macie tak samo mało czasu do ślubu, jak te dziewczyny, które planują ślub na październik 2011. :) Życzę powodzenia i trzymam kciuki, aby wszystko szło po Waszej myśli :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na szczęście żadna Panna 2012 nie przejmuje się tymi komentarzami.
Dokladnie wiemy co chcemy i robimy wlasna glowa :)
no i dobrze, chociaż ja też jestem trochę zaskoczona :)

a w czerwcu 2012 to tak w sam raz na euro wam wyjdzie ;)
Podobno mi wypada ślub w rozpoczęcie Euro, tak słyszałam, ale nie wiem
To tylko ja mam termin ni z gruchy ni z pietruchy :P Zimowy. Uważam, że jak to ma być jedyny taki nasz wyjątkowy dzień to lepiej wcześnie rezerwować by się nie rozczarować.
Jak już szkoły rezerwują termin studniówek rok wcześniej to co się dziwić, że ślub o wiele wcześniej się planuje.
dziewczyny co macie już załatwione ?
Do Paulen
polecam ci agroturystykię w Sulminie to jest niedaleko Gdańska
Ja mam już załatwioną salę, dj, kamerzytę :P
a ja się zstanawiam który termin będzie lepszy czy 30 czerwca czy 4 sierpnia i nie mogę się zdecydować
My też nie mogliśmy się zdecydować więc zrobiliśmy losowanie :D
Wybrałabym 30 czerwca, bo szybciej, nie tak upalnie :) Bo już pod koniec przygotowań do ślubu, chce się, aby ten dzień już nastał, a tu czekasz i czekasz. Kolejne forumowiczki biorą ślub, a ty czekasz.............
No rozumiem Ciebie ja też się nie mogę doczekać ;/ tego dnia. Pocieszam się tym, iż trzeba wszystko starannie przygotować a to wymaga czasu, żeby ten dzień był nie zapomniany. Pociesza mnie też to, że czas teraz tak szybko leci ani się nie obejrzymy a już będzie 25 lat po ślubie :)
Ja dzisiaj jadę podpisać umowę z fotografem
jednak wybraliśmy 30 czerwca bo nie możemy się już doczekać tego dnia. dzięki za radę. A wy przyszłe Panny Młode skąd jesteście?
to i ja się do Was przyłączę :)
nasza data to 18 sierpnia 2012 :)
Mój O stwierdził że zwariowaliśmy planując już datę i rezerwując foto, salę zespół, ale widzę że coraz więcej "zwariowanych", i bardzo dobrze
im wcześniej tym lepiej, teraz to tylko można zbierać kasę.
Ciastko
witam Ciebie. Macie już coś załatwione ?
do góry