Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieeee jeszcze nieee. Chcę załatwić teraz to co najważniejsze czyli sala, orkiestra, foto i wideo, a resztą zajmę się w styczniu 2012. Fajne jest to, że jak podpisuję umowę w tym roku to mam ceny na ten rok, nie licząc sali oczywiście, bo cena może wzrosnąć o 10- 15%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my jesteśmy z Gdyni, wesele będzie tylko na 40 osób więc malutkie :)
My mamy już salę, dj, foto-kamera, obrączki już oglądaliśmy i wybraliśmy , za osobę płacimy 160 zł, mamy już wybrany kościół
DZIEWCZYNY JAK TAM PRZYGOTOWANIA?
dajcie znac w jakim kosciele chcecie wziasc slub bo ja jestem z gdyni ale wesele mam po za gdynia wiec jestem ciekawa jakie koscioly wam wpadly w oko ??
U mnie nic nie ruszyło do przodu, nie mamy czasu żeby do sali podjechać podpisać umowę. W tym miesiącu muszę to załatwić, no i orkiestra również w tym miesiącu.
Hej no ja mam termin 23.06.2012 i narazie mam sale i kamerzyste powoli zaczen rozglądać się za orkiestra pozdrawiam tymek
My mamy termin 11.08.2012 i na razie mamy tylko sale... Myslicie ze powinnam juz szukac zespolu czy fotografa i kamerzysty? bo ogolnie mieszkam teraz poza trojmiastem i mam problem z jakimkolwiek umawianiem sie na spotkania....
Myślę że jak najbardziej zacznij szukać, teraz masz w czym wybierać.
ja dzisiaj podpisałam umowę z zespołem a umowa z salą w przyszłym tygodniu. to co najważniejsze mam już załatwione
paula ja jestem ze Starogardu Gdańskiego slub będę miała w NMP Matki Kościoła
dziewczyny, utworzyłam nowy wątek na forum, ale tamten może zniknąć w 'tłumie'; chodzi o to, żebyście wzięły pod uwagę fakt, że w czerwcu mają miejsce rozgrywki EURO 2012, co może spowodować sporo utrudnień i komunikacyjnych i hotelowych itp. itd. Czytałam artykuł na trojmiasto.pl, że rozgrywki w Gdańsku mają mieć mieć miejsce od 10 do 22 czerwca (plus wcześniejszy przyjazd reprezentacji na treningi)
Jeśli szukają Państwo ciekawej i oryginalnej formy uatrakcyjnienia Waszego wieczoru zapraszamy do skorzystania z oferty grupy "Shaker - Events". Nasze pomysły oraz umiejętności spowodują iż Państwa wesele stanie się jeszcze bardziej wyjątkowe . Zapewniamy efektowny , mobilny bar , najwyższej jakości alkohole na bazie których serwujemy koktajle , egzotyczne owoce , rożnorodne szkło oraz cały asortyment barmański niezbędny do wykonywania koktajli. Nasze doświadczenie oraz umiejętna organizacja pracy zostały docenione przez specjalistów poprzez powierzenie nam obsługi barmańskiej podczas wielkich wydarzeń kulturalnych takich jak 35 festiwal filmów fabularnych w Gdyni , czy też otwarcie hotelu "Hilton" w Gdańsku. Każdą ofertę dla naszych klientów sporządzamy indywidualnie , dostosowując się do życzeń oraz uwag . Wszelkie pytania prosimy kierować pod adres info@shaker-events.pl .
Pozdrawiam
Szymon Twardowski
Shaker-Events
http://www.shaker-events.pl
dlatego ja z narzeczonym juz planuje slub w maju 2012 :)
a ja planuje na koniec czerwca więc nie będzie tak żle
No my planujemy też dlatego szybciej w styczniu bo podejrzewam, że terminy czerwcowe i początek lipca to bedzie full ludzi w hotelach itp.
Mamy już zarezerwowaną salę :p
wow :P no to szybko, my prawdopodobni ebedziemy myslec o tym w stycnziu... poltorej roku mam nadzieje wystarczy... ale juz dzisiaj napisalam maila by wyslali mi menu przykladowe :)
Dla tych Młodych Par, które mają już rezerwacje sali i wybrali już kościół, zapraszamy do skorzystania z naszych usług.
Dekoracje sali i kościoła już od 400zł.

image
Bukiety ślubne i zaręczynowe Dekoracje ślubne i weselne Dekoracje kościoła Dekoracje sali Dekoracje samochodu Zaproszenia, winietki, zawieszki na alkohole Księgi gości Podziękowania dla rodziców i gości... Dostarczamy kwiaty pod wskazany adres!!!
My również planujemy ślubować w ostatnią sobotę sierpnia 2012 :) za przygotowywania do tego dnia zabieramy się od stycznia, a póki co daliśmy sobie do końca roku czas na planowanie, zbieranie informacji i namiarów na restauracje/zespoły/kamerzystów/fotografów ;) ...maaaaaasa tego, notes już mam zapchany. :) Pozdrawiam Was wszystkie :)
do góry