Widok
dziewczyny, utworzyłam nowy wątek na forum, ale tamten może zniknąć w 'tłumie'; chodzi o to, żebyście wzięły pod uwagę fakt, że w czerwcu mają miejsce rozgrywki EURO 2012, co może spowodować sporo utrudnień i komunikacyjnych i hotelowych itp. itd. Czytałam artykuł na trojmiasto.pl, że rozgrywki w Gdańsku mają mieć mieć miejsce od 10 do 22 czerwca (plus wcześniejszy przyjazd reprezentacji na treningi)
Jeśli szukają Państwo ciekawej i oryginalnej formy uatrakcyjnienia Waszego wieczoru zapraszamy do skorzystania z oferty grupy "Shaker - Events". Nasze pomysły oraz umiejętności spowodują iż Państwa wesele stanie się jeszcze bardziej wyjątkowe . Zapewniamy efektowny , mobilny bar , najwyższej jakości alkohole na bazie których serwujemy koktajle , egzotyczne owoce , rożnorodne szkło oraz cały asortyment barmański niezbędny do wykonywania koktajli. Nasze doświadczenie oraz umiejętna organizacja pracy zostały docenione przez specjalistów poprzez powierzenie nam obsługi barmańskiej podczas wielkich wydarzeń kulturalnych takich jak 35 festiwal filmów fabularnych w Gdyni , czy też otwarcie hotelu "Hilton" w Gdańsku. Każdą ofertę dla naszych klientów sporządzamy indywidualnie , dostosowując się do życzeń oraz uwag . Wszelkie pytania prosimy kierować pod adres info@shaker-events.pl .
Pozdrawiam
Szymon Twardowski
Shaker-Events
http://www.shaker-events.pl
Pozdrawiam
Szymon Twardowski
Shaker-Events
http://www.shaker-events.pl
Dla tych Młodych Par, które mają już rezerwacje sali i wybrali już kościół, zapraszamy do skorzystania z naszych usług.
Dekoracje sali i kościoła już od 400zł.
Dekoracje sali i kościoła już od 400zł.
Bukiety ślubne i zaręczynowe Dekoracje ślubne i weselne Dekoracje kościoła Dekoracje sali Dekoracje samochodu Zaproszenia, winietki, zawieszki na alkohole Księgi gości Podziękowania dla rodziców i gości... Dostarczamy kwiaty pod wskazany adres!!!
My również planujemy ślubować w ostatnią sobotę sierpnia 2012 :) za przygotowywania do tego dnia zabieramy się od stycznia, a póki co daliśmy sobie do końca roku czas na planowanie, zbieranie informacji i namiarów na restauracje/zespoły/kamerzystów/fotografów ;) ...maaaaaasa tego, notes już mam zapchany. :) Pozdrawiam Was wszystkie :)