Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe no niestety albo i stety :D duzo roboty jest, ale to sa mile obowiazki :D:D:) A jaka restauracja u Was na razie wygrywa? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nigdzie nie musiałam jeździć. Gdzie chcę mieć wesele od dawna wiedziałam i już zarezerwowana sala (trochę szkoda że omineło mnie jeźdzenie po salach), fotograf, również bez problemu.
My mamy salę zarezerowaną :P już też mieliśmy dawno upatrzoną. Dj już załatwiony fotograf też. Ogladaliśmy obrączki. Sukienkę już też wiem gdzie bedę szyła. Już dużo rzeczy mamy zaplanowanych...
Aha :P nie no to ja tak szybko jeszcze nie rezerwowałam :) A mogę wiedzieć gdzie? :)
Orchidea-Chwaszczyno
my Restauracja Gospoda Gdańska. No nam w sumie został trochę ponad rok więc już chcieliśmy mieć to z głowy ...
dziewczyny ile przed ślubem trzeba u was zarezerwować godzinę w kościele?
ja dzisiaj bylam w rozy wiatrow dowiedziec sie co i jak, i pan powiedzial ze do wiosny mamy czas, ale nie gwarantuje ze bedzie ten termin ktory my chcemy.... ze jakis w sierpniu 2012 bedzie ale nie obiecuje ze ten ktory my chcemy ..
u nas w kościele od 1 lipca 2011 można rezerować terminy i godzinę na 2012
dołączam się ;) moja nasza data to 18 sierpień 2012
mała poprawka
My planujemy ślub 18.08.2012
Ośrodek Szarlota ;) moge powiedzieć że jesteśmy obecnie pierwszą parą rezerwująca na rok 2012 w tym ośrodku;)ale z tego co mi wiadomo od stycznia zacznię się szał z rezerwowaniem i będzie trudno o wymarzoną data;)) pozdrawiam
my wczoraj byliśmy zarezerwować salę.. chcieliśmy na sierpień, ale pan powiedział, że on ie wynajmie nam pensjonatu na jeden dzień, bo mu się to nie opłaca.. zresztą w trzech knajpach ta sama gadka... no i ustaliliśmy, że będzie to czerwiec, ale już nie było wszystkich wolnych terminów.... zostały dwa.. hihi a od wczoraj już tylko jeden :P
My byliśmy w piątek w kościele się dowiedzieć czy nam ślubu udzielną - św. Mikołaj. Dowiedzieliśmy się, że nie bo nie jesteśmy parafianami i jedynym rozwiązaniem jest zrobić w tym kościele nauki przedmałżeńskie. Jesteśmy zapisani na styczeń na nauki już.
terminy juz gonią. my podpisaliśmy umowę z zespołem na początku pażdziernika to został im tylko jeden termin na czerwiec 2012. salę też mamy
ananao a którego czerwca macie ślub?
2 czerwca 2012 :)
Poważnie terminy są już zarezerwowane na czerwiec? Ja jeszcze nie mam zespołu i kamerzysty
no mysle, ze do stycznia trzeba to zrobic.. jak to sie mowi.. im szybciej tym masz wiekszy wybor. pozniej bierzesz to co jes...
ja palnuje zająć się kościołem i orkiestrą dopiero po nowym roku... mam nadzieje że wystarczy mi półtora roku na przód. Kościół i tak u mnie szybciej nie zapisuje...
Mam pytanko macie już plany co do sukienki ?? szyjecie, kupujecie wypożyczacie ?? może znacie jakąś fajną krawcową ?? Ja myślałam nad uszyciem
do góry