Widok

Młode Pary 2012.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam .
Sa tu moze młode pary co planuja ślub w roku 2012?
Wiem termin troche odlegly ale to roznie bywa z rezerwacja w kosciele lub z sala .
My jeszcze ustalonej daty nie mamy ale myslimy nad rokim 2012 Pozdrowinia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dla mnie ten taniec byl beznadziejny... to ma byc chwila dla Was, a nie dla Gości.. Wy macie sie tym cieszyć... ja bym została przy tym walcu.. albo normalnym przytulancu.... :) Ale to tylko moje zdanie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Dołączam się do wątku, ponieważ też planuję ślub w 2012 a konkretnie 28 kwietnia :). Pozdrawiam :)
Dopisuje się :)

Styczeń

21 stycznia 2012 - Milena86

Kwiecień

28 kwietnia 2012 - kamcia01

Czerwiec

2 czerwca 2012 - Ananao
9 czerwca 2012 - maryska372
9 czerwca 2012 - czarna84
23 czerwca 2012 - tymek200221
30 czerwca 2012 - patka02

Lipiec

7 lipca 2012 - gosiagg3g
7 lipca 2012 - Bronqa

Sierpień

11 sierpnia 2012 - paulen
18 sierpnia 2012 - Ciastko
18 sierpnia 2012 - nadiaaa
25 sierpnia 2012 - NiuniaAdasiowa
Witam nowa Kolezanke
Tez już mogę się dopisać, choć jeszcze zastanawiamy się pomiędzy 21 a 28 kwietnia 2012...zobaczymy jakie terminy będą wolne jak pojedziemy oglądać sale :)
Wszystkie Pary planujące ślub w 2012 i 2011 zapraszamy na IV Pomorską Galę Ślubną, która odbędzie się 21 listopada 2010 roku w Hotelu Murat w Redzie.
więcej na http://www.pomorskiserwisslubny.pl/aktualnosci.html

Do wygrania Suknia Ślubna marki CYMBELINE Paris o wartości do 5000 zł oraz biżuteria ślubna o wartości 1000 zł i wiele innych.

Wstęp wolny
Jako, że widzę, że zostałam dopisana do tworzącej się listy terminów wprowadzam małą poprawkę - pobierzemy się dzień wcześniej, niż planowaliśmy, tj. Nasz Najważnijszy Dzionek w Życiu przypadnie na 24 sierpnia 2012. Natomiast sala/termin dziś zostały zaklepane, będziemy się bawić w Domu Bankietowym w Rumii :)) teraz rozpoczynamy poszukiwania fotografa i zespołu, kamerzystę mamy znajomego ;) Pozdrawiam Wszystkie przyszłe Mężatki i ich Narzeczonych! :D
Niunia Adasiowa jestes z Rumi?
Nie, natalia87, z jednej z dzielnic Gdyni :) a czemu pytasz?
zasugerowalam sie domem bankietowym Grinholc :)
to niedaleko mnie tez mysle o nim ... ile tam jest od os?? slyszalm ze 170zl o ile dobrze sie orientuje
!70 zł do końca tego roku, na przyszły rok + 10% ceny, czyli wychodzi 187 od osoby, a na 2012 zostaliśmy uprzedzeni, że ceny mogą się podnieść maksymalnie o kolejne 10% (ale nie muszą). Jednak w razie wyprawiania wesela w piątek - czyli tak jak w naszym wypadku - cena od osoby jest niższa o 5%. Wiem, że wiele par stwierdzi, że ceny są wysokie, jednak myślę, że sala jest tego warta - miejsce bajeczne, wiele udogodnień dla Młodej Pary, a pan prowadzący rozmowę bardzo sympatyczny . Potrafił odpowiedzieć na każde moje pytanie. A miałam ich naprawdę mnóstwo ;) Więc myślimy, że nie będziemy żałować decyzji odnośnie tego miejsca ;) pozdrawiam :))
Chciałabym nas dopisać do dat 2012 roku :-)))

18 sierpnia 2012 roku Paula i Jarek :-))
Ze zdjęc na stronie bardzo podoba mi się ten Grinholc :-) A tam ponoć może być najmniej 80 osób tak? jak to wygląda w środku? jadę tam dziś zobaczyć sale bo jestem bardzo ciekawa. Na ile osób wyprawiacie wesele tam???
Paula moim skromnym zdaniem sala na żywo prezentuje się jeszcze piękniej niż na fotkach ze strony :) a wesele robią minimum 60-osobowe, my planujemy na 80 właśnie :)
Witajcie Dziewczyny, wczoraj podpisałam umowę z zespołem FoxArt, cieszę się, bo grają super. Miałam dużo szczęścia, ponieważ była jeszcze jedna para chętna która miał ten sam termin:p
dziewczyny co sądzicie o hotelu Murat w Redzie? zastanawiam się nad nim bardzo podoba mi się ta niebieska sala, ale nie podoba mi się to że można tam palić na korytarzu. Myślicie że to będzie gościom przeszkadzać?? proszę dajcie znać jeśli już ktoś miał tam wesele albo ma zamiar :-) !!
Witam,
Jeżeli chodzi o Murat to jest to obiekt godny polecenia, ja pracuje w gastronomii i sam wybrałem Murat! Tylko, że zmieniłem prace no i co z tym się wiąże zmieniłem sale ;) Chętnie odsprzedam termin na niebieską salę! Promocyjna cena! Jako gastronom mogę pomóc w załatwieniu wszelkich spraw związanych z menu w Hotelu Murat :)
Dla zainteresowanych termin: 27.08.2011 (sobota)
Sala: Lazurowy Błękit
Cena do ustalenia :))
Kontakt: 507-366-758

Pozdrawiam serdecznie :)
My mamy termin na Maj 2012 i byłam pewna ,że to dużo czasu ,ale mnie pan wystraszył cytuje '' moja droga pani na maj 2012 została mi tylko jedna sala bo są I komunie i rodzice już rezerwują dwa lata wcześniej i zaliczkują wiec radzę Pani już szukać bo Maj jest obsadzony komuniami'' zamarłam i jak wsiadłam w auto to aż byłam zła bo tak jak mówił w tych lokalach gdzie są duże sale i dobre jedzenie rezerwują I komunie. A byłam pewna ,że czasu mamy ......
Pozdrawiam ...
Hey Ala my tez mamy termin na Maja i trochę się rozglądamy za salą
To jest forum Młode Pary 2012 więc raczej sali od ciebie nie odkupie ;-) A jak tam pracowałeś to nie powinieneś mieć problemu z oddaniem sali. Musiałeś płacić kaucję? Powodzenia.
do góry