Widok
Witam serdecznie,
Udostępniamy limuzyny z kierowcą na wszystkie okazje:
ślub, wieczór panieński/kawalerski, urodziny,
komunia, studniówka, rocznica, opera, koncert
rockowy, odbiór z lotniska, impreza firmowa czy spotkanie biznesowe. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r.
Jesteśmy liderem branży limuzynowej w Starogardzie Gdańskim.
Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.
Pozdrawiam
Przemysław Flaga
Udostępniamy limuzyny z kierowcą na wszystkie okazje:
ślub, wieczór panieński/kawalerski, urodziny,
komunia, studniówka, rocznica, opera, koncert
rockowy, odbiór z lotniska, impreza firmowa czy spotkanie biznesowe. W ofercie dwa Lincolny Town Car 9 metrów, zabytkowy Mercedes Ponton 1958r.
Jesteśmy liderem branży limuzynowej w Starogardzie Gdańskim.
Dla wszystkich forumowiczek rabat 10% na wszystkie nasze usługi.
Pozdrawiam
Przemysław Flaga
Hej dziewczyny :).
Ja już mam sale zarezerwowaną i umowa podpisana, w piątek jadę podpisywać umowę z wodzirejem i póki co dam sobie spokój. Fotografem od stycznia planuję się zainteresować. Mam jedynie pytanie z jakim wyprzedzeniem trzeba szukać sukni i ewentualnie fryzjera i wizażystki? Suknie planuję kupić pod koniec roku jak będą wyprzedaże, ale nie wiem czy to nie będzie za późno bo wesele w kwietniu.
Pozdrawiam
Ja już mam sale zarezerwowaną i umowa podpisana, w piątek jadę podpisywać umowę z wodzirejem i póki co dam sobie spokój. Fotografem od stycznia planuję się zainteresować. Mam jedynie pytanie z jakim wyprzedzeniem trzeba szukać sukni i ewentualnie fryzjera i wizażystki? Suknie planuję kupić pod koniec roku jak będą wyprzedaże, ale nie wiem czy to nie będzie za późno bo wesele w kwietniu.
Pozdrawiam