Widok

Młode Pary 2013 (część 13)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Centrum Ślubu i Dekoracji, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ
02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje salonikkwiatowy.com.pl, fotograf: Kilar-fotografia.pl
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc, wódka Stock
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej), wódka Krupnik
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń, obrączki Goldex, wódka Premium
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: parafia św.Józefa w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, obrączki: Czarkowski
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega, obrączki Goldex

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
06.07. ~ann - Ania i Przemek, ślub: Kościół w Sianowie, sala weselna u Chłopa w Chmielnie, Dj Daja, fotograf - Katarzyna Puwalska, kamerzysta z firmy Videowspomnienia
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris; fotograf i kamerzysta: p. Kochanowski "Sedan", obrączki Apart
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub :kościoł św. Jerzego w Sopocie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime, wódka Stock
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
09.08. ~Natalia - Natalia i Adrian, ślub: Kościół Garnizonowy św. Stanisława Biskupa w Radomiu, Wesele: Dom Weselny Ambasador w Sławnie k. Radomia ,fryzura : koleżanka, makijaż : sama
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park, obrączki Goldex
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHNprodukt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

STYCZEŃ
12.01. ~ KiD - http://forum.trojmiasto.pl/My-juz-po-12-01-2013-KiD-t451708,1,11.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto chyba zapytać swojego fotografa. Oni zawsze mają swoje sprawdzone miejsca.
zgadzam się z indygo. Ja też zaufam fotografowi i nie będę wariować
dziewczyny jutro zaczynam nauki przedmałżeńskie. 3 mać kciuki, abym nie zfisiowała :)
zastanawiałyście się nad transportem gości z kościoła na salę weselną i po zabawie weselnej ?
Jak planujecie zrobić ? znacie namiary na tani transport autokarowy ?
Jeśli chodzi o transport, to najtaniej wychodzi ZTM, niecałe 500zł za 3 godziny. Niestety autobus mały, jakieś 35 miejsc. Przez to ja musiałam wziąć Gryfa (z Kartuz chyba), tam jest 55 miejsc, czy jakoś tak. Za 3h zaśpierwali 800zł, bo Hotel Otomin nie jest na ich trasie.
Aga_Kr -nauki to chyba nie takie straszne są jak poradnia co?
A co do transportu to goście sami sobie będą radzić bo w mieście mamy wesele.

Ja jeszcze powiem, że zamówiłam sobie ostatnio dodatkowe dwa sweterki do sukni ślubnej. Jeden już mam - granatowy krótki z rękawem 3/4. A te co teraz dokupiłam są dłuższe i mają długie rękawy, jeden jest szary i ma tiulowe wstawki na karku i na ramionach, a drugi jest też granatowy ale ma fajną ozdobę z tiulowych kwiatów przy dekolcie. Zobaczę po prostu co ostatecznie najbardziej będzie mi pasowało. Sweterki na guziki i tak noszę na co dzień więc przydadzą mi się nie zależnie od tego który wykorzystam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i nauki i poradnia przede mną także nie wiem :)
my teoretycznie też mamy na miejscu imprezę. Mój tata twierdzi, że goście powinni sami sobie wrócić, a ja myślę nad ewentualnym busem, który zatrzyma się w kilku wyznaczonych miejscach po imprezie. Wystartuje o 3 i kto będzie chciał skorzysta a kto nie to nie.
a z kościoła na salę to wiadomo, że koniecznie tak. Czekam dalej na info nt. transportów dziewczyny
dziewczyny co do autokaru to my od tej firmy chcemy wziąć : http://www.btpawel.pl/ :) koszt 500 zł trasa Stogi-Łęgowo :)
Siulowa7 - mój M pracuje w Stoczni i mam nadzieje, ze uda mu się załatwić przepustki i porobimy zdjęcia w środku :-)

Indygo - świetne zdjęcia .... właśnie o takim czymś myślimy ..... planujemy trzy plenery .... wieczorną sesję w stoczni , w ciągu dnia las i rano plaża i morze :-)

Ja też nie wyobrażam sobie albumu bez zdjęć nad morzem tym bardziej, że łączy się z nim wiele naszych wspomnień .... tak samo park oliwski dla jednych oklepany a dla mnie to moje dzieciństwo ..... to moja droga do szkoły, pierwszy wspólny spacer i chyba właśnie tam nagramy zaproszenia :-)

Aga_Kr - powodzenia na naukach ..... jeżeli traficie na fajną grupę to będzie zabawnie a Pan Wacław jest nieszkodliwy i bardzo sympatyczny ...... trzeba swoje odsiedzieć i tyle :-)

Ja dzwoniłam do poradni i babeczka zapisała nas na 9 maja i to mnie przeraża bo przy tym nauki to pikuś :-)

Jeżeli chodzi o transport to my najpierw rozdamy zaproszenia i popytamy kto będzie potrzebował transportu i wtedy zdecydujemy czy będą to taxi dla kilku osób, czy bus na 10 osób czy autokar. Na pewno myślimy, żeby zapewnić transport z Kościoła na salę a później jeden o określonej godzinie, który zwiezie gości do centrum.
My zamówiliśmy autokar z tej firmy. http://www.pakarauto.pl/ Także trasa Stogi- Łęgowo- koszt 500 zł najtańszy jaki znalazłam.
http://mpapoland.pl/view/112

mielismy ten bus - miły kierowca, przyjechał przed czasem, bus czysty, z działającą klimą.
sprzedam sukniee farage model fontana jest brudna wiec jest do prania ale sprzedam ja za 1000 zl a tydzien temu ja kupilam za 3900zl
olusiaaa jak u Was?? jak bylo????????
olusia3742 oczywiscie :)
Dziewczyny napiszcie jakie smaki soków kupujecie ??

My na pewno kupimy wodę niegaz. 5l do rozlania w dzbanki. Małe wody gazowe w buteleczkach będą ustawione na stoliku z innymi alkoholami.

Na pewno będzie cola i sprite w 1l butelkach na stół.

Cały czas się zastanawiam czy kupować fantę bo wydaje mi się, że mało tego schodzi ..... może pół na pół fanta i tonic albo w ogóle :-)

I do tego soki również do rozlania w dzbanki ale jakie smaki?? Na pewno jabłko i pomarańcz.
U mnie na pewno pomarańcz (duuuużo :)), grapefruit i czarna porzeczka, bo wiele osób lubi drinki z porzeczką, a nad jabłkiem się zastanawiam. Co do fanty to też nie wiem...Standardowo: pepsi, sprite i trochę tonicu, bo teściówka bardzo lubi ;) Woda niegazowana tak samo w 5 l butelkach do rozlania do dzbanków z cytryną i mała gazowana w butelkach :)
U nas w rodzinach dość popularne są porzeczka i różowy grapefruit. Ogólnie kupujemy najwięcej pomarańczowego i jabłkowego i po trochu ze wszystkich smaków Caprio (czyli jeszcze multiwitamina).
I jakieś lepsze soki dla ciężarnych.
Shanti wiem wiem dam rade :)
ja będę poradnie robiła gdzie indziej .
a co do Pana Wacława - On na waszym ślubie będzie grał na organach ?
ja myśle, że wodę 5 l niegazowaną.
gaz i niegaz w 0,5 l buteleczkach
1 l cola, sprite
soki - pomarancz (duzo), grejpfrut (wiecej), jabłko (wiecej), czarna pożeczka (najmniej)
no i jak liczyć, po 2 litry ogólnie napojów na osobę ?
nie mamy poprawin
też właśnie mam z tym problem...
poprawiny mam w domu, tzn. grilla w ogrodzie więc też soki będą potrzebne i nie wiem jak to wszystko ogarnąć, żeby nie zabrakło ;)
do góry