Widok

Młode Pary 2013 (część 14)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
KWIECIEŃ

13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor o. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin - Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku,
27.04. ~Ania - Ania i Darek, ślub: kościół św. Jakuba Gdańsk-Oliwa, wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Gdynia
27.04. ~rdw, ślub poza Trójmiastem

MAJ

02.05. ~lulka157 - L&S, Kościół - Matemblewo, sala - Wyczechowo, zespół BEST, foto-video Studio BEST, makijaż Magda Purchla
03.05. ~Mariolka - Mariola i Grzegorz, ślub: Parafia Chrystusa Zbawiciela - Gdańsk Osowa, Wesele: Dwór Kaszubski Magnat - Bojano; Oprawa muzyczna: Brygada S - Tomasz Pawlak.
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo, Restauracja Eureka, Makijaż - Anna Kardzis, Fryzura - Aleksandra Czerwińska , Dekoracje salonikkwiatowy.com.pl, fotograf: Kilar-fotografia.pl
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,

CZERWIEC

01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc, wódka Stock
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej), wódka Krupnik
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf: Broadway http://www.studio-broadway.pl, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń, obrączki Goldex, wódka Premium
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Św. w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, fryzura i makijaż w salonie Oliwia w Tczewie, obrączki: Czarkowski
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega, obrączki Goldex

LIPIEC

06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
06.07. ~ann - Ania i Przemek, ślub: Kościół w Sianowie, sala weselna u Chłopa w Chmielnie, Dj Daja, fotograf - Katarzyna Puwalska, kamerzysta z firmy Videowspomnienia
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris; fotograf i kamerzysta: p. Kochanowski "Sedan", obrączki Apart
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub :kościoł św. Jerzego w Sopocie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ

03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime, wódka Stock
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
03.04. ~Rozyczynka - Ślub: Kościół NMP WW w Rumii, Wesele: Czardasz - Luzino, fotograf: Camer film i foto, zdjęcia: http://www.podobamisie.com.pl/, makijaż i fryzura: Salon Piękności Glamur w Rumii - Anna Bach, zespół: Dance, dekoracje: http://oriondekoracje.pl/.
09.08. ~Natalia - Natalia i Adrian, ślub: Kościół Garnizonowy św. Stanisława Biskupa w Radomiu, Wesele: Dom Weselny Ambasador w Sławnie k. Radomia ,fryzura : koleżanka, makijaż : sama
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ

07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park, obrączki Goldex
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK

05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHN produkt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD

23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio

JUŻ PO:

12.01. ~ KiD - http://forum.trojmiasto.pl/My-juz-po-12-01-2013-KiD-t451708,1,11.html
31.03. ~olusia3472
06.04. ~ Tinker Bell
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
awdotia - no nie wiem... kupowanie garnituru na ostatnia chwile nie zawsze moze wyjsc tak jak w Waszym przypadku.

My np z mezem szukalismy garnituru bardzo dlugo - malo co dobrze lezalo - w fashion nie bylo ani jednego rozmiaru ktory by na niego pasowal...

Przedzial cenowy garniturow w fashion to chyba 500+

ja uwazam, ze 500-600 zl za garnitur szyty na miare z materialu ktory same wybieramy, tak samo kolor podszewki to super cena, a torun nie jest tak daleko! warto pojechac i miec to co spelnia naszeokczekiwania jesli krawcowa jest dobra i sprawdzona.
u nas szycie gajera na miare to 1500 w górę (jeszcze jaks ie wychaczy dobry groupon ;) )

Nartu - glowa do gory :)
Pomysl sobie tak - po co bierzesz slub?
ja sie przed naszym denerwowalam strasznie,a moz ebylam strasznie nerwowa bardziej i rozdrazniona.
W pewnym momencie pomyslalalm sobie wlasnie po co biore slub? po to by byc z Nim, by slubować mu milosc wiernosc i uczciwosc malzenska przed obliczem Boga, po to by zaczac tworzyc rodzine...
Czy to jaki kolor kwiatkow bedzie jest najwazniejsza sprawa? kolor przewodni, kokardki, dekoracja auta? NIE!
Na prawde nie ma sensu tracic nerwow na detale. to na prawde nie jest najwazniejsze tego dnia :)

fajnie jak wszytsko ze soba wspolgra, owszem. Fajnie jest miec wszytsko tak jak sie to wymarzylo - ale wierz mi - w dzien slubu to wszytsko spada na drugi plan! :)

Takze glowa do gory! i pomysl, ze to wszytsko nad czym sie skupiasz i denerwujesz - to po prostu detale i na prawde nei warto :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nartu, nie przejmuj się:) ja też się denerwowałam, bo mój miał ciągle jeszcze duużo czasu. Teraz ślub już w przyszłą sobotę, a my dopiero wczoraj byliśmy szukać garnituru, koszuli itd. I co? Kupiliśmy wszystko w godzinę (pojechaliśmy do Fashion House), poprawki będą na czwartek, czyli idealnie się wszystko udało zdążyć. :) Może oni po prostu mają rację?
Promocja Pepsi trwa do wyczerpania zapasów. W mojej już nic nie zostało, dlatego warto byłoby się pośpieszyć.

Ja jeszcze nie wiem, co zrobię z zaręczynowym bo na lewej ręce mam pierścionek, który dużo dla mnie znaczy - a razem wyglądają BEZNADZIEJNIE.
Wszczepie jeszcze jeden palec ;D

Uwielbiam oglądać zdjęcia Młodych. Są taaaacy szczęśliwi. ;) Olusia - ŚWIETNE WYGLĄDAŁAŚ

U mnie jeśli chodzi o biżuterię również zakładam tylko kolczyki i bransoletkę, a kolczyki to pewnie tylko takie kuleczki z cyrkoniami.

A powiedzcie mi mniej więcej jaki jest taki rozsądny przedział cenowy garniturów/smokingów w fashion house?. Znajomy polecił mi niby fantastyczną krawcową, która uszyje na miarę za ok 500-600 ale w Toruniu. Tylko nie wiem czy warto jechac taki kawał dla może 100zł...

Nartu22 - ja musiałam wykręcić kilka afer, żeby mój M zrozumiał, ze jednak również musi się zaangażować. I teraz cały czas słyszę, że nie mamy czasu na czekanie hehe role się odwróciły ;P
Linea, my właśnie w fashion house kupiliśmy garnitur, i taka mega promocja była że szok. Tyle że to był jakiś zimowy weekend i reklamowali że w FH do -90%, w EWTEX kupiliśmy połowe taniej :), tak więc radocha była ;).

Tez już w wątku nie nadążam...

13.04 minął i się 3 Śluby forumek poleciały, a One? Cisza, a ciekawość zżera...

Poza tym mam grzebyk, kolczyki, spinki do mankietów przyszły, szukam bransoletki jeszcze, i czekamy na muchę dla chłopca który będzie niósł obrączki.

Wszystko mnie irytuje, ale to chyba dlatego, że nie mogę się przygotowaniom poświęcić tak jak bym chciała, i mało co idzie po mojej myśli, a facet, jak to facet się nie przejmuje, kto wie dlaczego? Taaaak! zgadłyście! BO: Jeszcze tak dużo czasu...
Depresję łapie, się obawiam że przed ślubem, albo zaraz po sobie w łeb strzelę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spoko dziewczyny, ale mówię jak tort smakował około 20 osobom, więc jeśli macie możliwość, to jeszcze spróbujcie (żeby nie było na mnie jak coś;p). W każdym razie, jak pisałam my tort bierzemy od nich.

Linea, myślę że do fashion house warto jechać, jest na prawdę dużo sklepów z garniturami (nie wiem tylko, jak ceny, ale myślę że jak sklepów jest dużo, to pewnie coś będzie za rozsądne pieniądze). My tam tez byliśmy, ale w poszukiwaniu surdutu, no i niestety tego akurat w żadnym sklepie nie mieli. Ale jedziemy jeszcze w piątek do bianki w starogardzie, bo tam podobno są.
Gabi, dzieki za info. Moze w wybranych, a moze online tylko, ale na pewno poszukam w tych centrach o ktorych pisalas.

Jesli chodzi o obraczke tez ja w kolko mierze i nie moge uwierzyc ze zamowilam za duza.. chyba musze zmniejszyc o pol rozmiaru, bo spada mi przez to soczewkowe wewnetrze :/
ok, sprawdze jeszcze ta pepsi. My musimy jechac za garniturem, patrzalyscie moze jakie sa w fashion house- czy warto jechac tam?
Biedronkowa pepsi czeka już na nasze wesele - dzięki Wam i info na forum :) Dziękuję!

Mala 1987 - ja chcę duże kolczyki i bransoletkę, pomimo tego, ze mam suknię z prostym dekoltem bez ramiączek to bez dużych kolczyków się nie obejdę, a z czymś na szyję to już by było za dużo...

Linea - promocja na Pepsi MOGŁA BYĆ do dzisiaj, nie widziałam na stronie internetowej info kiedy sie kończy, było tylko, że od 11.04, ale znajomi kupujący w Biedrze mówili, że promocje nie zawsze trawają tydzień.

Agula - dzięki za info o Jarzębińskich :)

Ja będę nosić obrączkę na prawej, a pierścionek na lewej ręce. Chyba, że będe go wkładać tylko okazjonalnie, bo jest z białego złota a obrączka z żółtego i nie wiem czy to będzie ok wyglądało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olusia-bardzo ładnie i naturalnie wyglądałaś:-)

Co do obrączki-ja prawdopodobnie nie będę jej nosić z pierścionkiem,bo jest on z białego złota pokrytego rodem,natomiast obrączka z białego nierodowanego i ma słomkowo-żółty odcień,więc widać różnicę koloru trochę..zresztą obrączka ma satynowy mat i tylko wąski pasek polerowany,więc przy pierścionku ten efekt by się zatracił. Obrączka na prawej ręce a pierścionek na lewej :-)
takaona-cieszę się,że skorzystałaś z tej promocji w biedronce :-) niestety nie wiem do kiedy obowiązuje.. u nas było tego baaardzo dużo. Nam pozostaje kupić jeszcze mirinde,sprite no i napoje niegazowane..

agulaaa-dzięki za informację o torcie:-) uspokoiłaś mnie i chyba utwierdziłaś w przekonaniu,że weźmiemy tort od Jarzębińskich:-)

U nas już po remoncie..Co prawda nie był duży,bo tylko malowanie ale zaraz potem przeprowadzka,a to już gorsze...Cały marzec zleciał nam pt"remont i przeprowadzka".

Dziś rano obudziłam się z myślą,że tylko półtora miesiąca,a jeszcze sporo rzeczy do załatwienia..Za tydzień spisujemy protokół i kończymy nauki,wiec chociaż kwestie formalne będą załatwione.
Jeejku dziewczyny ale gnacie z wątkiem mam takie zaległości, że szkoda gadać, ja nie przez remont ale przez pracę od 7 do 22 nawet nie mam czasu myśleć o weselu, chociaż pytania mam i przyjaciółek i znajomych o sukienke zaczynają mnie powoli denerwować.
Też zastanawiam się nad doczepianiem włosów i pomyślałam, że może teraz na próbę doczepię i w zależności jak to będzie wyglądać podejmę decyzję co robić dalej.
Indygo bylam wczoraj w Tes co i nie widzialam tych stanikow (były same F&F). Moze sa one dostepne tylko w wybranych sklepach T w tych z najwiekszym asortymentem? Prawie napewno powinaś je kupic w sklepach o których mowilam wczesniej.
lulka157 ja też jestem zainteresowana tym stojakiem na babeczki :) może coś sie zrobi z tymi inicjałam :)
Dziewczyny próbowaliśmy dwóch smaków i według nas i naszych Gości (ok. 20 osób) torty królewski i truskawkowy są pyyyszne i ładnie wykonane, więc u nas przeszły test i bierzemy je na wesele :)

Mowiłam, że tak jest z tymi obrączkami - jak tylko zobaczysz już chcesz nosić! :) Ja nie będę nosiła z zaręczynowym, bo mam dość szeroką obrączkę, a i pierścionek nienajmniejszy, więc głupio by to wyglądało.
dziewczyny a do kiedy jest ta promocja na pepsi w biedrze??
Niestety nie umiem dodawac zdjec, ale nasze obraczki sa piekne- z bialego zlota, moja z 16 brylantami, narzeczonego gladka, mat satynowany:)
Tez juz sie nie moge doczekac jak ja zaloze na dobre :)
bedziecie nosily razem z zareczynowym??
agulaaa - stelaż pewnie będziemy chcieli sprzedać bo po co nam, tylko jest MAŁY problem:) bo jest on w prostokącie i na najniższej płycie i tej najwyżej są nasze inicjały. Zrobiliśmy tak bo na samej górze będzie tort 1kg okrągły i zostałoby dużo miejsca po bokach, więc żeby jakoś przestrzeń zagospodarować są te inicjały.

dziewczyny a co macie za biżuterie?
Dziewczyny nawet nie wiecie jak odetchnęłam z ulgą, gdy dowiedziałam się, że nie tylko my wzięliśmy sobie na głowę remont i planowanie ślubu w tym samym czasie :D jednak nie tylko my jesteśmy masochistami :D

mala1987- pierwszy makijaż strasznie mi się podoba, rewelka! :)

Rozyczynka- mam ten sam problem jeśli chodzi o włosy, też źle się czuję w upięciach i na ślub marzą mi się 'hollywoodzkie fale' :D dlatego tak namiętnie zapuszczam włosy i nie pozwalam nikomu tknąć nawet 1 mm ;) teraz mam takie za łopatki.

A co do napojów to gdzieś kiedyś czytałam (chyba tu na forum) coś odnośnie coli i sprite w dzbankach. Ponoć menager sali mówiła, że to bardzo ładnie wygląda i cola latem schodzi tak szybko, że nie zdąży się wygazować. I ponoć to się sprawdziło :) Więc tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...
Olusia - rozumiem, ze to Twoje fotki- pięknie wyglądałaś- bardzo naturalnie, pasuje do Ciebie i fryzura i makijaż!

Dzięki za dobre słowa o makijażu - faktycznie był dosyć naturalny, ale mocno się nie maluję na co dzień więc dobrze się w nim czułam. Poza tym makijaż ślubny nie powinien być zbyt wieczorowy. Ponoć jest on o tyle trudny, że musi w sobie łączyć cechy makijażu na dzień, na wieczór i fotograficznego. W końcu ślub odbywa się za dnia, wesele w nocy no i na zdjęciach też trzeba dobrze wyjść.

Mala 1987 - fajny makijaż ten z kreska i czerwonymi ustami- też myślałam o takim kiedyś, ale skoro nie maluję ust na co dzień to kiepsko bym się w nim czuła i zapominała poprawiać. No i piękną kieckę znalazłaś.
shanti to jest victoria jane 17719 salon tylko w warszawie ma tą sukienke znalazłam ją w gazecie z sukniami i normalnie sie w niej zakochałam tyle że zmienie te ozdoby w pasie na fioletowy pas z aplikacja na przodzie:) a co do makijażu to ten trzeci też myślałam o nim że wpada we fiolet wiec by pasował :D
do góry