Widok

Młode Pary 2013 (część 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)

MAJ
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie,sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon"
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo,Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura:Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej(suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)

LIPIEC
06.07 ~P&Ł,Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta:Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Revers z Kębłowa, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Makijaż : (narazie brak), Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia slubna : Salon sukien slubnych Joanna Wejherowo

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko, że oczepiny to chciałam! Ale właśnie uswiadomiłam sobie, że nie będzie dla kogo :( Bo moje przyjaciółki zamężne albo ślubują w tym roku.
Nad zabawami będziemy sie zastanawiać z DJ na tydzień/dwa przed ślubem :)
Nie pytałam się jakie gry- bo tak jak piszesz to rzeczy do ustalania na ostatnią chwilę. Chodziło mi o to czy podoba wam się idea zabaw weselnych czy nie i czy bedziecie chciały je na swoich weselach czy nie :)

A oczepiny w których bedzie uczestniczyć jedna panna będą przynajmniej zabawne :)
przynajmniej wiadomo kto złapie welon :D ja tez sie tym martwilam ale jak policzylam to troche bedzie tych panien do łapania welonu :)
ogolnie jestem za oczepinami, ale bez przesady zeby nie bylo tego za dużo i żeby też nie byly to jakies niesmaczne zabawy :)
Zapraszam Panie na makijaż z dojazdem do domu, tylko na sprawdzonych, trwałych kosmetykach, moje prace można obejrzec na http://www.annaolejnik.com
tel. 693 58 51 58
anna@annaolejnik.com
Jeśli chodzi o oczepiny, to zależy jakich ma się gości.
Osobiście lubię ten punkt z programu, może nie bardzo, ale uważam, że jeśli 'zabawy' są fajne, to oczepiny mogą być naprawdę udane.

Narazie zdecydowaliśmy się na test zgodności, bobasa, prawdopodobnie zrobimy pasowanie na teściów, nie wiem co dla gości, bo to ciężko... Napewno będziemy chcieli coś fajnego ustalić, bo niektóre zabawy są dziwne, albo krępujące, także trzeba pomyśleć :).

a tak poza tym muszę wam coś pokazać.
Jaki CZAAAD :P

image
image
image
Ja na rzęsy też bym sie nie odważyła..... szkoda mi moich :-)

Jeżeli chodzi o buty to jak już wcześniej pisałam na ślubie zdecydowanie kolorowe .... u mnie ciemny fiolet .... skóra ew. na zewnątrz satyna ..... obcas myśle, że min 6 cm ..... fundusze nie wiem ale na pewno nie będę oszczędzać na butach bo od nich w dużej mierze zależy komfort podczas zabawy :-) a tym bardziej, że kolorowe można wykorzystać na inne okazje :-)

u nas na weselu panien i kawalerów troszkę będzie szczególnie od strony mojego M .... ma sporo kuzynek i kuzynów, którzy są stanu wolnego :-)

My będziemy robić oczepiny i uważam, że jest to bardzo dobra rozrywka w czasie wesela oby były śmieszne/ciekawe :-) na pewno nie będziemy robić tradycyjnych kolan i nosków !!!!!!
u nas będzie troszkę atrakcji/przerywników w czasie wesela.... więc same oczepiny nie będą zbyt długie, żeby nie było za dużo tych przerywników :-) będziemy mieli zabawne przyśpiewki, rzucanie welonem, jakiś konkurs dla gości, o którym zadecyduje orkiestra a dla nas to będzie tajemnica i tradycyjne tańce, żeby uzbierać na "wózek" :-)

WOW ALE TORTY !!!! WYSTRZAŁOWE :-) szczególnie te dwa pierwsze robię mega wrażenie :-)
TORTY WSPANIAŁE!!! Ciekawe czy ktoś w 3city takie robi? :)
Też jestem ciekawa czy ktoś takie potrafi wyczarować.
Znalazłam więcej, więc jeszcze troche zaśmiece :)

image image
image image
image image image
image image
image image image
image image
Genialne torty!! ale szkoda by mi było je zjeść :P
co do zespolu Malibu to jak dla mnie jest super ale za drogie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podoba mi sie ten z leżakami - bekowy :) i ten z kolorowymi kulkami

Mi sie takie spodobały:
image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

Dziewczyny,
a co z autem? Wynajmujecie, chcecie jechać swoim? Ja nie mam żadnego pomysłu i nie wiem co z tym zrobić :(
Śliczne te torty :-) jak pomyśle, ze w takie arcydzieła trzeba będzie wbić nóż to aż mi szkoda :-)

Fajne są te z mini torcików albo babeczek ale na moje 140 osób nie zda to egzaminu :-)
wiem, ze w gdansku sa "fajne baby" robia torciki jak muffinki
13.07 Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława ;
29.06.2013 Hania i Mateusz, Ślub w Baninie :)
ja polecam odzywke Eveline Sos do kruchych paznokci :) do niedawna obgryzalam a teraz mam dlugie i mocne paznokcie :)
Doszły nowe Pary, ale się cieszę :D!

Samochód chyba wypożyczymy, ale raczej coś salonowego
Witam szukam dobrego Dj czy ktoś słyszał o DJ Leo jak gra i ile bierze za ślub i poprawiny?
Salonowy, czyli jak? :)

Proszę nas dopisać! :) Agata i Mateusz, 10.08.2013, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai.
Jun87 - masz wesele tam gdzie my, tylko że my mamy w tym roku:) 4 sierpnia:) Jak chcesz to potem dam Ci opinię:)
do góry