Widok

Młode Pary 2014 (część 9)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to zaczynamy nowy wątek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co tam u was dziewczyny? Coś sie pozmieniało po ślubie. ? :)
Witam :)) posiadam jeszcze ostatnie wolne terminy w tym roku na animacje dla dzieci :)) chętnych zapraszam do kontaktu :))
Lexion bardzo prosze pytać :)
Chętnie pomogę :)
Do was też zaglądam, MP 2015
Paulinaa radzic nowym mlodym parom:):) haha
Ja tu na forum zaglądam prawie codziennie :)
Ale tu w tym wątku nie wiem co pisać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwiłam się, że po ślubie dziewczyny przestają się udzielać na forum. A sama tak skończyłam :P Okazało się, że życie małżeńskie zabiera sporo czasu ;) i nawet nie ma się ochoty włączać komputera po całym dniu tylko posiedzieć trochę z mężem :)
Ach szczęściary, które są jeszcze przed :)
Ja z kolei byłam pierwsza w tym sezonie, bo już w kwietniu miałam ślub, więc już dawno po. Możemy się zamienić na ten jeden dzień! Korzystajcie i cieszcie się przygotowaniami. Bedzię pięknie! :)

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasz dzień juz w sobotę,masa przygotowan , malo czasu,stresik był,ale jakoś powoli spada. Co ma być to będzie ;)
Napisze relację po :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny ja też już po i żałuję że tak szybko się skończyło
Było pięknie. jeżeli ktoś ma jakieś pytania chętnie służę pomocą:)
Jaka tu cisza...
Wiem że jestem na szarym końcu i w ogóle ale zostały mi równe dwa miesiące i w końcu coś sie zaczęło dziać ;)
Jutro idziemy ustalać menu i zapłacić częściowo za sale, w srode mamy spisanie protokołu...
Podziękowania dla rodziców już w drodze...
Ruszamy z pełną prą :D
ja też Wam zazdroszczę dziewczyny, że ten dzień przed Wami :) jesteśmy małżeństwem 3 tygodnie ale chciałabym cofnąć czas i jeszcze raz poczuć te emocje i super atmosferę:) cieszcie się i łapcię każdą chwilę bo ten dzień szybko zleci :)
A ja się ciesze, ze ten dzień już za mną... Był bardzo męczący i bardzo stresujący, było dość sporo kwasów tego dnia, więc cieszę, że już jesteśmy małżeństwem i ślub mamy z głowy.
Ojjjj ja też zazdroszczę, brakuje mi teraz tego dreszczyku emocji, tych wszystkich przygotowań. Dziewczyny piękny dzień przed Wami:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba pochłonięte przygotowaniami i czasu nie mają :)

Ja też wszystkim dziewczynom strasznie zazdroszczę, że to jeszcze przed nimi :)

Ach, pozostało nam tylko przeglądać zdjęcia, filmy i powracać wspomnieniami :)
Jest jeszcze tu kto?
Jeszcze kilka osób ma ślub tu :)
Jak tam dziewczyny przygotowania??
Aż wam zazdroszczę, że to przed wami :)
Ja też jechałam w sukni, i wracałam, ledwo się zmieściłam we niej do auta :) niestety wiało i nie dało rady wejść do wody..
ja też jechałam w sukni. Wracałam zresztą tak samo, mimo zdjęć w wodzie, które były na sam koniec dnia, więc po nich szybko do autka, ogrzewanie na maksa i do domu. Mąż prowadził samochód, więc miał gorzej i był bardziej mokry, więc zdjął spodnie i jechał w bokserkach ;) Dobrze, że nas policja do kontroli nie zatrzymała.
P.S. plener mieliśmy pod koniec maja, więc jakoś bardzo gorąco po zachodzie słońca nie było :)

Ja jechałam w sukni. Nasza sesja trwała cały dzień. Szkoda czasu na ubieranie w trakcie :) po sesji tez się nie przebieralam ale do wody nie wchodziliśmy. :) Myślę , że w Twoim przypadku przebranie się po sesji będzie konieczne :D
Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie sesji w plenerze po ślubie. Jedziecie na nią w sukni ślubnej? Czy gdzieś się przebieracie tuż przed nią i po niej ? (Planujemy zdjęcia w wodzie ;) ). Wybraliśmy sobie piękne miejsce poza trójmiastem i nie wiem jak się za nią zabrać ;)
Delektuj sie tymi chwilami, ja przed weselem tez bylam zalatana ale to mile uczucie. Przygotowywac rzeczy własnoręcznie...a teraz po tak jakos brak tego napiecia czy zdazde i bedzie ok. Nawet tych kaprysow gosci brak :-) Dzien slubu naprawde szybko mija wiec niechciej by tak szybko przybyl:-p A jesli czegokowiek zabraknie to teraz sklepy sa tak dlugo otwarte...a te zapomniane z domu na pewno ktos chetnie ci podrzuci gdy bedzie taka potrzeba!
do góry