Widok

Młode pary 2017 cz. 1

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są juz jakieś pary, które biorą ślub w 2017r?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie...Ja mam bardzo nie miłego proboszcza, z moim N raczej nie będzie problemu. Dlatego chcemy wziąć ślub w innej parafii niz moja, choć kościół jest przepiękny i bardzo bym tam chiala mieć ślub. no ale niestety. Boje sie ze nie da zgody na slub w innej parafii, bo taki jest. A co najgorsze to ze gdybyśmy musieli mieć slub w mojej parafii to nie uzna naszych nauk, ponieważ mieliśmy je w zeszłym roku w Gdyni w formie weekendowej. Obawiam sie tego ponieważ mój proboszcz nie uznaje nauk z katechezy ze szkoly i uważa ze tylko te które on prowadzi sa sluszne i wystarczające (26 spotkań co tydzien), a niestety my nie mozemy takich odbyc ponieważ mieszkamy za granica. Jak wczoraj szukałam na internecie wiecej informacji to az mnie sparalizowalo jak księża mogą robić pod górkę, a z pewnością moj proboszcz taki jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
-zgoda na ślub w innej parafii wystarczy od jednej ze stron
-pamiętajcie, że parafia jest tam gdzie macie stałe miejsce zamieszkania (co w moim przypadku bardzo ułatwiło sprawę)
-ja miałam to szczęście, że nie dość, że ksiądz z mojej parafii bz problemu wydał zgodę to jeszcze nic za to nie chciał.

Powodzenia :)
Ja mam w maju 2017. Mamy już sale zarezerwowana i u księdza również byliśmy. po świętach wpłacam zaliczkę u orkiestry. Obecnie poszukujemy fotografa i kamerzysty. Ciężki temat ;/
Ja mam ślub na wrzesień ;) i mamy już sale i zespół wybrany :) teraz kamerzysta i fotograf.. ma ktoś kogo poleci ?
My zdecydowaliśmy się na shark foto na stronie zdjęcia nam się spodobały i na spotkaniu film także, cenowo jest też w porządku w porównaniu z tym gdzie wszędzie szukałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny co tu tak ucichło ?
my planujemy już od pół roku że weźmiemy ślub w 2017 roku. Ale mój facet mi się nawet nie oświadczył do tej pory ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz jak to z facetami im nigdy sie nie spieszy ale mozesz mu podpowiedziec ze jak planuje sie z Toba ozenic w 2017 to w sumie juz powinniscie szukac sali bo terminy sa straszne my chcieliśmy brac slub w 2016 a widzisz bierzemy w 2017
Cześć dziewczyny :)
My zaczęliśmy rezerwować w połowie stycznia...
Ojj było ciężko.
Sale znaleźliśmy, termin był ok. Ale zespół... ahh traciłam już cierpliwość i nadzieję, że uda mi się coś znaleźć na 2017. Dzwoniłąm do około 7 zespołów, które nam się podobały i otrzymywałam info "albo styczeń albo listopad". Brakowało mi już sił :) W końcu udało się znaleźć zepsół, który miał tylko dwa terminy wolne w lipcu. Reszta tak samo zarezerwowana. Ale w końcu odetchnęłam z ulgą. Kamerzysty i i fotografa jeszcze nie szukaliśmy. Mam nadzieję, że chociaż z tym nie będzie problemu.
z terminami masakra My tez juz mamy sale i zespół :) a ślub na wrzesień.
a Wy gdzie macie wesele ? i jaki zespół ?
Sala Casilla w Kebłowie :) a Wy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej. ja mialam Pauline Owad. bardzo fajna, mloda dziewczyna z pomyslami, zywiolowa, wtapia sie w tlum i przez cale wesele byla praktycznie niewidoczna :)
podaj maila to podesle wiecej info
Dworek rajska gora...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej
My mamy ślub 29 kwietnia 2017. Sala zarezerwowana, fotograf i zespół też. Niektórzy fotografowie mieli już zajęty ten termin także chyba lepiej już teraz zacząć szukać. Tak się nasłuchałam o tych terminach że w połowie stycznia zrobiłam rezerwację na wszystkie podstawowe usługi. Kamerzysty nie bierzemy.
a jakiego fotografa dziewczyny bierzecie?
hej. ja mialam Pauline Owad. bardzo fajna, mloda dziewczyna z pomyslami, zywiolowa, wtapia sie w tlum i przez cale wesele byla praktycznie niewidoczna :)
podaj maila to podesle wiecej info
ja tez chętni bym sie zapoznała z oferta agnieszka2309@o2.pl
z góry dziękuje.
My zdecydowaliśmy się na Karola Reclafa. Był u znajomej na weselu i spodobały nam się jego zdjęcia. Osobiście podobał mi się też Kadr z Wejherowa, ale mieli już zajęty termin.
Mamy Folwark Dajak i od nich fotografa, kamerzyste, dj i fotobudke.
Najcięższe z głowy.
Którego DJa macie w Dajaku?
do góry