Widok

Młode pary 2017 cz. 1

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy są juz jakieś pary, które biorą ślub w 2017r?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam pytanie macie jakies ciekawe namiary ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My bierzemy ślub 29.04.2017 i mamy już salę, fotografa, kamerzystę, zaproszenia i suknię ślubną :)
Omg ale jesteś szybka to ja daleko w proszku he he a gdzie zamawialas zaproszenia ?
a kiedy planujecie iść na nauki ?? jeszcze w tym roku czy zostawiacie to na 2017 ??
Ja się wybieram w tym roku chce jak najwięcej zrobić w tym roku żeby następny byl spokojniejszy heh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Poszukuję młodych par do strojenia sali weselnej i kościoła zaparaszam do kontaktu mail: betiflowers5@gmail.com
W sprawie dekoracji sali weselnej i kościoła zaparaszam do kontaktu mail: betiflowers5@gmail.com
ja się strasznie boje tych nauk z poradni rodzinnej :) obrzydza mnie gadanie na tematy płodności i nie płodności z jakimś obcym człowiekiem którego nie znam...... poza tym wiele się nasłuchałam już przykrych opowiadań koleżanek
ja mam podobne zdanie same nauki sa fajne zależy jeszcze w jakim miejscu ale poradnia masakra nie wiem jak ja to przetrwam nie masz czego sie bac po prostu idz z innym nastawieniem ze musisz to odbyć a Twoich poglądów i tak ci nie zmienia niech sobie gadaja swoje mondrosci
Jeżeli chodzi o nauki to już kończymy :) dzisiaj mamy 3 z 4 spotkań, mi się podobają, fajnie można posłuchać. Jeśli chodzi o poradnictwo rodzinne to chcemy to zrobić w październiku :)
Zaproszenia robił mój kolega :)
ja właśnie nie mam pojęcia co z zaproszeniami gdzie zamawiać i wo gole ..
Ja winietki, zawieszki na butelki i podarunki dla gości zamawiam ze strony amelia wedding :) dostałam od nich próbkę i bardzo fajnie jest to wykonane :)
Co tu tak spokojnie jak idą przygotowania ??
up up
Zaproszenia są, alkohol jest, obrączki też.. po świętach wpłacamy zaliczkę na tort.. powoli idziemy do przodu;)

Ślub - 29.04.2017 :)

A jak u Was?
My też ślubujemy 29.04.2017. Na dzień dzisiejszy mamy już większość spraw załatwionych. Sala, DJ, fotograf, kamerzysta, kościół, nauki przedmałżeńskie, fryzjerka, kosmetyczka, wódka z naklejkami, winietki, podziękowania dla gości i świadków, suknia i wszystkie dodatki, smoking i dodatki, zaproszenia prawie rozdane (pozostały 3), papiery w USC.

Jesteśmy w trakcie poradni rodzinnej. Tuż po nowym roku musimy zamówić obrączki. Następnie wybrać dekorację sali i samochodu. Miesiąc przed weselem wybór menu i tortu.

A na Sylwestra będziemy się bawić w sali, w której będzie wesele :)
Ślubujemy 29.04.2017
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam do obejrzenia przykładowych dekoracji - semper in flore na fb :)

Polecam krawcową Emilia jak chcecie podam telefon szyje świetnie ,szyłam suknię ślubną i dla świadkowej ,jestem bardzo zadowolona

Witam. Poszukuję fotografa który w ramach zdjęć do swojego portfolio zrobiłby nam zdjęcia na ślubie cywilnym i ewentualnie na obiedzie. Termin Październik 2017. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koliberek, a co to za sala?
do góry