Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Pełna satysfakcja, pyszne ryby i dobrą obsługa.
~Paweł
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 8 października 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty Zerowe zainteresowanie obsługi od momentu wejścia do wyjścia z lokalu....
~Karolina
-

dodano: 4 września 2022

Irek - opinia wątek zamknięty Wracam na dorsza kilka razy w roku, zawsze byłem zadowolony, dzisiaj po raz...
~Irek
-

dodano: 7 sierpnia 2022

Piotr - opinia wątek zamknięty Świetne kimchi i niezłe dodatki , zestaw "ryby i owoce morza" był...
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 stycznia 2022

Tadeusz - opinia wątek zamknięty Byliśmy kilka razy, jedzenie zawsze smaczne ,ale serwis nie interesuje się...
~Tadeusz
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 sierpnia 2020

Radoslaw78 - opinia wątek zamknięty Przepyszne sushi na wynos. Polecam
~Radoslaw78
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 grudnia 2020

Kasia - opinia wątek zamknięty To moja ulubiona nadmorska restauracja. Zawsze wracam na fenomenalną zupę...
~Kasia
-

dodano: 13 sierpnia 2020

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Najlepsza restauracja w pasie nadmorskim w Gdańsku
~Krzysztof
-

dodano: 12 sierpnia 2020

Gosia - opinia wątek zamknięty Pyszne jedzenie przyjemny klimat i przystepna cena ryb :) polecamy !
~Gosia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 czerwca 2019

Dobra kuchnia wątek zamknięty Bardzo dobra kuchnia i miła obsługa. Pyszny makaron z owocami morza, których...
~Maciek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 września 2018

mieszane uczucia wątek zamknięty Dziś byliśmy z żoną w restauracji po raz trzeci. Poprzednio, zdecydowanie na...
~klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 października 2017

Godne polecenia wątek zamknięty Bardzo smaczne potrawy, zmyślnie dobrane składniki zapewniają nowe przeżycia...
~Joasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2017

mieszane uczucia wątek zamknięty Wpadliśmy po spacerze ze znajomymi i małym dzieckiem więc od razu na plus...
~Iza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

Wyjątkowo wątek zamknięty Wyjątkowe menu i w karcie i na talerzach. A zupa rybna GENIALNA!!! Ceny co...
~PaniKa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Rozczarowanie wątek zamknięty Potrawy w menu nieoczywiste ale... Długie oczekiwanie na kelnera, bez...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 lipca 2017

Ujdzie wątek zamknięty 30 zł za danie główne a porcja jak przystawka. Dramat
~Klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lipca 2017

Smaczna rybka wątek zamknięty Ostatnio jadłam zupę rybną która mimo azjatyckiego chaosu okazała się...
~Edyta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 czerwca 2017

Smacznie i przytulnie wątek zamknięty Świetna lokalizacja, przy samym deptaku, przytulny wystrój oraz miła, nie...
~BasiaG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 października 2016

pierwsza wizyta i niestety rozczarowanie wątek zamknięty Skuszony opiniami na trojmiasto.pl postanowiłem odwiedzić miejsce z rodziną....
~lubię_dobre_ryby
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

Super atmosfera ! wątek zamknięty " Mnie to rybka " jest pierwszą restauracją , która aż tak bardzo pozytywnie...
~Patryk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 czerwca 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry