Widok

Modne suknie jednoczęściowe.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukając sukni ślubnej, chciałam mieć coś nie oklepanego jak gorset i spódnica. Zdecydowałam się na suknię jednoczęściową Demetrios Model 4195 kolor j. ecru z wstawkami coffee. To była trafna decyzja. Czułam się w niej świetnie. Pomimo długiego trenu, to po jego podpieńciu w żaden sposób nie przeszkadzał mi w zabawie weselnej. Gorąco polecam takie Suknie.
Posiadam ją do sprzedaży rozmiar 38 a dodatki oddam gratis .
Zainteresowanych prosze o kontakt ; szymanskam2@wp.pl

http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=61c90b05ce1363076ea3d1f5c90d6cbf
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koorcze tak sie zastanawiam, czemu zdecyana wiekszosc tych sukienek jest bez ramiaczek??
ja chce z ramiaczkami....

pozdrawiam...

do niektórych modeli mozna doszyć - ja tak zrobiłam w mojej sukni...chyba nawet wysyłałam Ci zdjęcia na maila. Pozdrawiam
ta wklejona przez jj ma ramiaczka - odpinane
halsi napisał(a):

> ta wklejona przez jj ma ramiaczka - odpinane

nie ma ramiączek, ale wcale nie musi mieć, bo bardzo dobrze się trzyma, już ją miałam na swoim ślubie
jj- kiedy masz slub? bo ja chcialabym odkupic wlasnie taka sincerity 3070:)

jj-nie doczytalam do konca postu:) wracajac do sukni- zamierzasz ja sprzedac? odezwij sie na maila:D

ta ktora ja przmierzalam naprawde miala, ale moze doszyli w sklepie :p
No wlasnie wszystkie sa bez ramiaczek. Moje ogolene wrazenie po obejsciu kilku salonow jest ze wiekszosc to byly spodnice z gorsetami a nie sukienki. Szkoda.
Ja kupilam jednoczesciowa z salonu Agnes. Niestety nie mam zdjecia. Sukienka jest lekka i mysle ze dobrze bedzie mi sie w niej tanczyc.
do góry