~julka
46.205.100.*
(13 lat temu) 26 grudnia 2012 o 11:14
Pewnie,że się nie da zupełnie odciąć i nie o to chodzi. Tak to jest,ze jestesmy sentymentalne i czasem zastanawiamy się co by było... ale tak naprawdę tego nie chcemy tylko stan obecny. To taka trochę podróż w czasie, do starych czasem fajnych czasów, zwłaszcza gdy to było dawno kiedy życie wydawało się łatwiejsze, było mniej obowiązków.
Ale nie da się ani być młodszym ani wrócić do tego co było. Przyszla mi na myśl piosenka lady pank" na co komu dziś wczorajsza miłosć" jakoś tak to leciało. To tak jak po latach spotkać starą, nawet super dobrą z czasów dzieciństwa znajomą. Chwilę się pogada i już nie ma o czym, bo wszystko wokół się zmienia, my też i troszkę można powspominać ale nic z tego nie będzie na dłuższą metę.Czasem jednak coś ściśnie pod wpływem jakiegoś wspomnienia i nie ma w tym nic złego.Ja jak slyszę pewną piosenkę to nie mogę nie mysleć o pewnych czasach i pewnym facecie. Czasem się zastanawiam co u niego, nawet wiem,że ma żonę i dziecko ale wiem,że mimo sentymentu nie chcialbym być z nim. Trochę patrzę na niego przez wspomnienia, a nie widzę go takim jakim jest teraz
0
0