Widok

Mój ex się żeni.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mój ex się żeni w sobotę i mam z tego powodu mega doła. Nie jesteśmy już razem ponad 3 lata, każdy poszedł w swoją stronę i ułożył sobie życie z kimś innym, ale i tak coś mnie kujnęło i nie wiem czemu. Byliśmy razem kilka lat. Czy to normalne? Przeryczę chyba całą sobotę..:/ Ciekawe czy on też ryczał jak ja wychodziłam za mąż 3 m-ce po rozstaniu z nim;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 74
W takich sytuacjach boli nas nie ślub ex-partnera a własne ego. Uwierz w siebie tak naprawę. Doceń swoje zalety i głowa do góry. Może to banalne ale prawdziwe. Teraz możesz zaprzeczać ale jak naprawdę poczujesz, że budujesz samoocenę w oparciu o samą siebie a nie partnera to zrozumiesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wygląda to na słabą prowokację... nie karmić trolla.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
He he! Nie zauważyłam że to stary watek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie doprawiała swojemu ex rogi już od dawna, a po rozstaniu wzięła szybki cywilny z kochankiem ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anna głodnemu chleb na myśli...:) Współczuję Twojemu partnerowi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dokladnie a robi sie na taka wrazliwa. Zapewne dawala du..y od miesiecy! Sam mam ex ale kompletnie nie interesuje mnie co z ta osoba, czy jest zdrowa czy bogata czy spi w kartonie. Mam to w powazaniu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
buninka nie wiem co Cię tak dziwi, ja z moim mężem pobraliśmy się po 4 miesiącach znajomości i udało nam się wszystko pięknie zorganizować, tj. ślub kościelny, wesele itp. I dziś jesteśmy 12 lat po ślubie i jesteśmy najszczęśliwszym małżeństwem pod słońcem:) Także jak się chce, to można :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
boże dziewczyny czytam wypowiedzi niektórych i stwierdzam, że jesteście okropne. Jola Twój poziom jest zerowy. Śmierdzi od Ciebie patologią na kilometr i prędzej bym się spodziewała tego co opisałaś po Tobie niż po autorce wątku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a jola to chyba transwestyta ;P Podpisuje się jola a pisze w r. m. ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja - dlaczego współczujesz partnerowi Anny? Czy powiedziała coś nie tak według ciebie? Chyba to normalne że jesli się po trzech miesiacach od rozstania z jednym meżczyzną wychodzi za mąż za drugiego, to znaczy że miało sie go juz wsześniej! I co, mi też chleb na mysli? Mojemu partnerowi też wspołczujesz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja - bardzo się ciesze że sie wam wszystko udało i że jesteście szczęśliwi. Mąż musi cię bardzo kochać, mimo twojej agresji wobec ludzi - "Śmierdzi od Ciebie patologią na kilometr" - serio? Ty tak zawsze sie do ludzi zwracasz? A na tym forum lepiej pisać po ostatnim poście, bo jesli bedziesz dodawać cos w środku, to zwyczajnie ludzie nie zauważą twoich jakże ważnych i trafnych opinii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
buninka rozumiem że wypowiedź joli w stylu: "dawała d..." bardziej do Ciebie trafia i jest zdecydowanie mniej agresywna :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale z was babska

mój ex tz pierwsza moja love we wrzesniu umarł,do tej pory o nim mysle i nie moge sie z tym pogodzic,duzo bym dała zeby zyl i mial fajna rodzinkę :(bo zalugiwał:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem co czujesz... Miałam tak samo i powiem, że czasami mi jeszcze wraca, a minął juz ponad rok jak on się ożenił. Czasami jeszcze boli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mała ciężarówka to samo pomyślałam, że wstrętne zazdrosne babska muszą zwyczajnie wylać na siebie swoją żółć. Biedne nieszczęśliwe kobiety:( Współczuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jej wypowiedź jest nieelegancka, natomiast twoje wszystkie wypowiedzi w wielu wątkach są bardzo agresywne i nacechowane narcyzmem, jaka to ty jesteś nieomylna a wszyscy inni to patologia.
Nadal nie opowiedziałaś konstruktywnie dlaczego współczujesz partnerowi Anny. A jesteś chociaz pewna, że ona ma partnera? Kiedyś na forum udzielała się niejaka Agatha. Wyjątkowo jadowita laska. Ironia aż ciekła w jej postach. Też uważała że jest najmądrzejsza na świecie i pouczała wszystkich. Ale jej posty choć ironiczne, były bardzo przemyslane jakby pisane przez dobrego dziennikarza z jakiejś politycznej gazety. Nikogo też nie obrazała. Czego nie można powiedzieć o tobie. Taka szczęsliwa, a taka złośliwa...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja - a czego my niby mamy zazdrościć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dla mnie bez obrazy to jestes pustak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ze sie nie odzywal to chyba normalne. wyjsc za maz 3 miesiace po rozstaniu to tez nie jest normalne, bo znaczy to ze kolesia znalas wczeniej albo swojemu ex zapewne tez przyprawilas rogi. bo przeciez nie rozstalas sie z nim najpierw potem poznalas kogos nowego i w ciagu 3 miesiecy wyszlas za maz. Takie rzeczy sie nawet w filmach nie zdarzaja :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem o co chodzi ale wątek jest na guanej stronie Trojmiasto.pl tam gdzie te obrazki przeskakują z tematami :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry