Widok

Monitoring owulacji- gdzie robić?

Witam

Leczę się u dr Ciskowskiej Ostrowskiej w gdyńskim evi-medzie. Jednak przyjmuje ona tylko raz w tygodniu. Chciałabym zrobić monitoring owulacji. Czy możecie polecić lekarza/klinikę, gdzie można to zrobić i nie kosztuje to majątku (najlepiej w Gdyni,ale może być też Gdańsk lub Sopot)?

z góry dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem,że w evi-medzie można to zrobić,ale nie chcę ,aby każde usg wykonywał inny lekarz, a tak raczej nie ma osoby, która przyjmuje 7 dni w tygodniu.
Witam! Ja robiłam monitoring owulacji w invikcie w Gdańsku u dr Joanny Szczyptańskiej. Za każdą wizytę 100zł plus badania i tak 5 razy. Powodzenia
jak dla mnie takie koszta to dramat :-( 5 razy USG w jednym cyklu? Czy pięć razy miałaś monitoring? Jakie dodatkowe badania musiałaś robić?
wlasnie to jest to,ten bol finansowy....Inne zachodza nie wiedzac a ci co chca miec musza odmawiac wiele sobie kosztem spelnienia marzen.Udaj sie na Jeleniogorska na ujescisko,tam na NFZ nie wyrzuca ciebie.Mil pani doktor,polozna tez super.Ja wlasnie wybieram sie na ocene pecherzyka na NFz.Myslam,ze juz tylko priw czlowiek musi,a jednak nie.Bo ile to wkoncu czlowiek by wydal....
tam jest jakiś szpital,czy przychodnia? Jak się nazywa ta pani doktor? Pewnie najpierw trzeba iść na zwykłą wizytę i jeśli ona da skierowanie to dopiero będzie monitoring. A długo tam czekałaś na badanie?
przychodnia Ujescisko,dr Januszewska.Mila,nie kazala priw a normalnie na wizyte.
Ja robiłam u dr Bierżyńskiego- 20 zł za wizytę.

Ostatnio odkryłam taki tester jak Ovu Control. Można za pomocą samej śliny sprawdzić kiedy płodność jest największa w ciągu cyklu – rewelacja;)!

Dni płodne można również sprawdzać za pomocą testów owulacyjnych na przykład z Domowego Laboratorium :) W opakowaniu jest 7 sztuk, nie kosztują fortuny a co najważniejsze zawsze pokazują właściwy wynik :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry