Widok

Morenowy Porcik - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

Czy mogę prosić o opinie o w/w przedszkolu?

Czy któraś z Was posyła tam dzieci? Jesteście zadowoleni? Jak jest z jedzeniem: sami gotują czy mają catering? Ilu osobowe są grupy?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka chodzi do Morenowego prawie od samego początku jak zostało otwarte w grudniu. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Przedszkole jest małe, jest jedna grupa, większośc dzieci to rocznik 2013. Panie bardzo miłe i mają super kontakt zarówno z dziećmi jak i z rodzicami. Cały czas coś się dzieje, to warsztaty, to teatrzyk, to eksperymenty... Czesne przystępne, a co najważniejsze nie pobierają dodatkowych opłat za atrakcje, czy dodatkowe zajęcia. Jedzenie - catering. Panie w przedszkolu zachwalają, że super, mojej córeczce też smakuje bo w domu mówi, że chce takie jak w przedszkolu :-). Grupa jest kilkunastoosobowa. Mają świetną Panią psycholog. Przedszkole jest świeżo wyremontowane i czyściutkie. Jedyne do czego mogę się trochę przyczepić, to to, że zimą trochę za mało wychodzili na dwór, ale teraz wiosną jest już dużo lepiej i praktycznie codziennie są na dworze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

do góry