Widok

Moskwicz 400 - kto mógłby pomoc w złożeniu samochodu.

Witam parę dni temu nabyłem skorupę samochodu Moskwicz 400 z 49r. Zamierzam sam go poskładać przez zimę -skorupa orginalna a cała reszta z tego co uda mi się zorganizować. Jeżeli miałby ktoś niepotrzebne części od samochodów/ bądź całe auto -niekoniecznie sprawne to chętnie je przyjmę . kontakt do mnie excler@wp.pl Gniewino k/Wejherowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś jeździłem od nowego do śmierci modelem "403" z 65 r.To jest model przejściówka pomiędzy 407 a 408 .
Nawet powinienem gdzieś mieć nowa choinkę ,synchronizatory i inne tryby od skrzyni . Ale rocznik 49 zapewne ma wszystko od starego Opla. Ponieważ Moskwicza Rosjanie dokładnie zerżnęli z Opla .
driver # 1
dzięki... jeśli chciałbyś oddać te części w dobre ręce daj znać na email to się dogadamy co do odbioru ich. pozdrawiam
Trudno mi powiedzieć kiedy będę w moim garażu , gdzie powinny być jeszcze jakieś części , ale jak będę w ich posiadaniu to dam Ci je , przedtem wyślę Ci maila .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki bardzo. zatem cierpliwie czekam
Witam ja również posiadam M 400 i brak w nim korbowodów i tłoków poszukuję od dłuższego czasu , gdyby Pan miał namiar na te części proszę o kontakt pozdrawiam

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Przejazd na Lotnisko (4 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuje sprawdzonego przejazdu z pruszcza gdański na lotnisko rębiechowo, żeby ze mnie...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry