Widok

Muzycy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoras z Was miala doswiadczenie (badz ktos z Waszych bliskich) z firma Muzycy Jana Raczkowskiego? Strone internetowa ma ok, chce u niego zamowic zespol jazzowy na wesele, podobna graja ambitniejsza muzyke, o jaka nam chodzi. Czy macie jakies referencje? Moja watpliwosc bierze sie stad, ze firma nie ma adresu (fizycznego) tylko strone. Musimy wlacic zaliczke, ale chcemy miec pewnosc ze to nie fikcja. Dzieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaraz sprawdze, bo mi cos ostatnio skrzynka sie "zaciela"...
Nidia, dostalas mojego maila? Bo ja jakos Twojej odpowiedzi nie...:-D.
Actina, a jak sie tam zalogowalas? Ja jakos nie moge...
P.S.
Nidia dzieki za zwrotnego maila...;-)
Zajrzyjcie pod nowy link www.muzycy.muzycy.com, tam znajdziedzie pelniejsza wersje oferty, uaktualniona o konkretne utwory (by je odsluchac, nalezy sie prawdopodobnie zalogowac - tak zrobilam). Pan Jan jest rzeczowy, wiarygodny i bardzo sympatyczny. Polecam!
Hej. Oto link: http://www.muzycy.com/ zreszta znaleziony w Weselniku. Na razie rozmawiam z panem Janem, przygotowuje oferte. Jakby ktos mial juz jakies doswiadczenia z ta firma dajcie znac. Dzieki.
czy moge prosic o adres strony tej kapeli??? z gory dziekuje:)
Hej! Ja tez kontaktowalam sie z panem Janem, wiecej na priv. Na kiedy planujecie wesele, moze mialabys doswiadczenie z ich zespolem wczesniej ode mnie?
Pozdrawiam
actina
Ok. 2000-3000 zl za caly wieczor (od 19:00 do konca wesela, ale mozna krocej), w zaleznosci od tego ile osob ma byc w zespole. My chcemy cztery: fortepian, perskusja, bas, trabka, i moze byc dodatkowo saksofon i vocal. Na stronie internetowej mozna ich przeluchac i brzmi to bardzo fajnie i profesjonalnie. Ja jestem na etapie umawiania sie z posrednikiem, panem Janem.
hm, ja nie znam, ale też szukam kogoś z saksofonem na obiad weselny, ew. zespół jazzowy. Ile Ci panowie biorą jeśli można wiedzieć?

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
do góry