Widok

Myjnie bezdotykowe w 3miescie.

Pomyslalem o tym aby stworzyc tutaj info na temat myjni recznych bezdotykowych w 3 miescie gdzie nie oszukuja i gdzie faktycznie mozna umyc samochod a nie tylko pochalapac woda. Tak ze dwa lata temu bylo duuuzo lepiej w tym temacie. Jak sie jechalo na taka myjnie to auto wyjezdzalo czyste. Teraz ze wzgledu na oszczednosci wlasciciele tych myjni znacznie zmniejszaja cisnienie wody, jej temperature, ilosc wosku a takze ilosc piany w programie pierwszym.
Prosze Was o to abyscie wpisywali swoje opinie gdzie myjecie i gdzie warto wydac te np 10 zl.

Postanowilem ten watek zaczac, poniewaz myje auta w tego typu myjniach jak tysiace innych kierwocow a kilka dni temu mylem auto w myjni w Oliwie przy Grunwaldzkiej obok McDonalda a przed Media Markt. Po prostu porazka. Prawie bez piany a to co lecialo nie mialo temperatury aby dobrze myc, pozniej cisnienie wody to juz masakra (kiedys wyrywalo z reki ta lance a teraz to mam takie cisnienie w spryskiwaczu szyb). Generalnie wrzucilem 10 zeta i po myciu auto dalej bylo brudne!
Osobiscie nie polecam tej myjni i nigdy tam juz nie podjade. Dodam, ze obsluga tez nie mila. Taki starszy gosc, ktory jest chamski jak mu sie powiedzialo, ze robia ludzi w barana i naciagaja. Tam bylem juz kilka razy w ostatnim czasie i to juz byl ostatni raz. Nie polecam.

Druga myjnia to ta nowa na granicy Sopotu i Gdanska za BigApple.
Zawsze myslalem, ze jak ktos wchodzi na rynek to daje wiecej aby przyciagnac klientow. Szczerze mowiac to tam tez bylo bardzo slabo! Cisnienie slabe i czas lecial jak oszalaly. Ale bylem tam raz wiec zobacze jeszcze raz. Jesli dlaje bedzie tak slabo to bedzie moj ostatni raz.

Prosze o info na temat tych i innych myjni. Przyda sie to tysiacom ludzi w 3miescie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja tam nigdy nie ufalem myjniom samoobsluwym, ale ostatnio skorzystać musiałem z takiej myjni, bo auto po tej pogodzie wyglądało stasznie, a że jechałem na ważne spotkanie furę trzeba było ogarnąć. Przejeżdżałem przez kokoszki i ostatnią deską ratunku była myjnia przy rondzie, zdaje się, że nazywa się Delfin. I powiem szczerze, że miło się zaskoczylem. Ciśnienie wody super, detergenty też musiały być bardzo dobre bo auto już po wstępnym myciu było czyste. Koniec końców za 10 zł umyłem , nawoskowalam i wysuszylem samochód. Z całym sercem mogę polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że w ogóle najlepsza myjnia w jakiej byłam to fabryka pary w Gdańsku, jedna lepszych eko myjń ręcznych samochodowych, gdzie uzywane są środki, które nie szkodzą środowisku. Wracam do neiej regularnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też zawsze myję na bp na słowackiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie pomoże ;)?
Mam do Was prośbę tzn. na jakiej ulicy w Sopocie jest obojętnie jaka myjnia bezdotykowa na monety, z gory dziękuję
gdzie we wrzeszczu obecnie jest dobra myjnia? ostatnio na bp za top shopping oszczedzaja nz pianie i temperaturze wody wiec auto dalej jest brudne.
A myliście tam białe auto? Ja ostatni raz byłem tam jak mieli różową pianę - porażka. Zostają smugi i bardzo krótki czas. Ja korzystam z myjni na Jaśminowej koło skrzyżowania Ceynowy z Grunwaldzką. Kiepski dojazd trochę ale za to mają dobry czas i chemię. Taka sama jest w Gdyni na Oksywiu i też dobrze myje.
Ta myjnia to jest oszustwo.

"Minuta" trwa tam ok. 45 sekund.
Zazwyczaj woda jest co najwyżej letnia, na 1szym programie piany b. mało.
Woda "zdemineralizowana" taka nie jest, jak się nie wytrze ręcznie, to będą zacieki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ehrle przy shellu za realem nie polecam zostawia biale slady

Wiadomo jak się Polak do czegos dorwie to sknoci bo mysi przy tym zarobić w jeden dzien...

Soli nie daja i nie ma bardzo często zdemineralizowanej wody !!!
Witam bardzo fajna myjnia znajduje sie na ujeścisku obok netto na ulicy warszawskiej. Fajne cisnienie są szczotki oraz bardzo fajna obsługa. Naprawde godna polecenia. dlamnie osobiście najlepsza. Pozdrawiam
OMIJAĆ CAR WASH Grunwaldzka 211, nowa promocja w godz.22-6, minuta za 1 zł TO BZDURA!!! minuta nadal kosztuje 2 zł. Po umyciu samochód niedomyty, a po woskowaniu cały w plamach. dodatkowo odkurzacze POŁYKAJĄ KASĘ I CZĘSTO NIE DZIAŁAJĄ, bo są pozapychane, a jak działają to tak słabo, że niczego nie odkurzają. PORAŻKA !!!!!!!!!! szukają frajerów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co w tym "złego"?
koło hurtowni z dywanami komfort przy grunwaldzkiej - w strone wrzeszcza, ten sam zjazd co do mc dolana
myjnia w Straszynie, z różowym płynem, szczotką z miękkim włosiem! POLECAM!!!
Nazywa się AMD PRESTIGE
No i po wrzuceniu pieniędzy odliczane są sekuny. 50sek./1zł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co twoja wypowiedz zawiera? jest pusta jak ty , wracaj do podstawowki o piszesz jak kali jesc kali pic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dzisiaj myłam...Myjnia obok Carmana na Gdańskim Chełmie
Witam, czy jeszcze ktoś wie gdzie znajdę myjnię ze szczotką, bo przy tym syfie na ulicach to sama lanca nie ma szans? Z góry dziękuję za odpowiedź
Również zdecydowanie odradzam. Obsłudze przeszkadza sam fakt, że korzysta się z myjni. Co do jakości usług nic dodać nic ująć.
Pojedź na Chrobrego, wtedy będziesz miał powód do narzekania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myjnia na chrobrego ma podkręcony czas, mi nie wystarczyło takiej samej kasy na umycie i spłukanie auta jak w innych myjniach na mycie i woskowanie.
do góry