Widok

Myjnie bezdotykowe w 3miescie.

Pomyslalem o tym aby stworzyc tutaj info na temat myjni recznych bezdotykowych w 3 miescie gdzie nie oszukuja i gdzie faktycznie mozna umyc samochod a nie tylko pochalapac woda. Tak ze dwa lata temu bylo duuuzo lepiej w tym temacie. Jak sie jechalo na taka myjnie to auto wyjezdzalo czyste. Teraz ze wzgledu na oszczednosci wlasciciele tych myjni znacznie zmniejszaja cisnienie wody, jej temperature, ilosc wosku a takze ilosc piany w programie pierwszym.
Prosze Was o to abyscie wpisywali swoje opinie gdzie myjecie i gdzie warto wydac te np 10 zl.

Postanowilem ten watek zaczac, poniewaz myje auta w tego typu myjniach jak tysiace innych kierwocow a kilka dni temu mylem auto w myjni w Oliwie przy Grunwaldzkiej obok McDonalda a przed Media Markt. Po prostu porazka. Prawie bez piany a to co lecialo nie mialo temperatury aby dobrze myc, pozniej cisnienie wody to juz masakra (kiedys wyrywalo z reki ta lance a teraz to mam takie cisnienie w spryskiwaczu szyb). Generalnie wrzucilem 10 zeta i po myciu auto dalej bylo brudne!
Osobiscie nie polecam tej myjni i nigdy tam juz nie podjade. Dodam, ze obsluga tez nie mila. Taki starszy gosc, ktory jest chamski jak mu sie powiedzialo, ze robia ludzi w barana i naciagaja. Tam bylem juz kilka razy w ostatnim czasie i to juz byl ostatni raz. Nie polecam.

Druga myjnia to ta nowa na granicy Sopotu i Gdanska za BigApple.
Zawsze myslalem, ze jak ktos wchodzi na rynek to daje wiecej aby przyciagnac klientow. Szczerze mowiac to tam tez bylo bardzo slabo! Cisnienie slabe i czas lecial jak oszalaly. Ale bylem tam raz wiec zobacze jeszcze raz. Jesli dlaje bedzie tak slabo to bedzie moj ostatni raz.

Prosze o info na temat tych i innych myjni. Przyda sie to tysiacom ludzi w 3miescie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również polecam myjnię przy Selgrosie. Cinienie ok, ilość piany ok, jeszcze nigdy nie wydałem tam więcej niż 10zł. Jedyny mankament, to dość częste kolejki, ale to też chyba świadczy o jakości...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko tesco na chełmie , 3 i4 box ze szczotką ! najlepsza jaka może być!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
potwierdzam i polecam jak kolega z czystym sumieniem, naprawde solidna myjnia i nie kantuja tak jak na innych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ja polecam myjnie w Gdyni na Janka Wiśniewskiego obok shela nie oszukuja ze srodkami do mycia jest porzadne ciśnienie a na dodatek jak autko jest naprawde brudne jest szkotka z ktorej leci piana. natomiast w rumi bardzo dobrze myje sie na niedawno otwartej myjni bezdotykowej ulica sobieskiego kierunek Gdynia przy skrzyżowaniu z ceynowy. Myjnia rumia neste porażka słabo myje i do tego po uzyciu nabłyszczacza zostaja plamy od kamienia bo go chyba nie bylo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ,

Szczerze polecam myjkę w Gdańsku przy Ul.Grunwaldzkiej obok Top Meble
Myślę że za 6-7 PLN spokojnie można umyć auto o tej porze roku .
Ciśnienie jest dobre ze środkiem czyszczącym też nie jest zle.
Mam czarne auto i nie mam pewności czy którakolwiek z myjek bezdotykowych domyje auto perfekcyjnie szczególnie o tej porze roku zawsze
brud wychodzi szczególnie o tej porze roku niestety trzeba wycierać po umyci
miało być w 3mieście, a nie jakaś Rumunia...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12
dobra jest tez myjnia w Straszynie obok ronda bliżej orunii, mają zacną rózową pianę nie wiem co w niej jest ale starego zmatowiałego Poloneza doczyściło tak że ból głowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam odnośnie Tesco na Chełmie. Dotychczas tam zawsze uzyskiwałem najlepszy efekt mycia. Radzę z daleka omijać myjnie przy ulicy Guderskiego na Kowalach. Wprawdzie od dawna z niej nie korzystałem i może coś się zmieniło, ale dotąd to była porażka i wywalanie kaski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem jesteście burakami. Szkoda wam kasy na to żeby umyli je wam wykwalifikowani pracownicy normalnej myjni.

Szkoda że szamba z domu nie wywozicie sobie wiadrami.
Pewnie śmieci wywozicie do lasu a golicie się w wodzie ze spłuczki.

Takie zachowania wpisują się doskonale w waszą filozofie.

GRATULUJĘ !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 43
To chyba Cię zmartwień , ostatnio byłam tam na zakupach i mylnie już nie ma.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
MASZ W DOMU PATELNIĘ?
Weź ją do ręki, usiadz wygodnie na kanapie, i z całej siły pieprznij się w caban to może zrozumiesz jakie pierdoły wypisujesz...........
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

osowa obok slgrosa...

...jest ok!
nie robią problemu jak coś poprawisz gąbką, uczciwa chemia i temperatury. a na marginesie: myje wielu kurierów, a oni raczej nie dają robić się...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co to jest 3miasto ??nie chodzi o wejherowo, rumia , reda
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 18
Najgorsza myjnia na świecie to ta na ul. Elbląskiej przy rynku. Jedna wielka tragedia, auto wyjeżdża z niej dwa razy bardziej brudne niż do nie niej przyjechało. Wszyscy moi znajomi omijają już ją z daleka. Bywam na wielu myjniach bezdotykowych w Trójmieście - ta przebija jednak negatywnie wszystkie. Trzymajcie się od niej z daleka!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty anonim a ty wlasciciel myjni czy ciec siedzacy i grzejacy d*pe w budce ????? ja jak bede chcial przetrzec gabka samochod w czasie mycia to przetre i zaden ciec mi 'nie bedzie układał zycia na brudno ,ja płace za czas mycia i ja bede ustalal ile czasu jeszcze na mycie potrzebuje
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja polecam myjnie w port transie w letnicy. Za 10zł mozna umyc samochod dokladnie i bez latania. Natomiast odradzam stanowczo myjnie na ulicy guderskiego na kowalach!!! Pieniadze schodza tam w mgnieniu oka, natomiast cisnienie to porazka. Zeby umyc dobrze samochod trzeba wydac ponad 20zl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja patelnię mam - Ty pewnie smażysz w garnku- to przecież tańsze !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
ja osobiscie polecam myjke przy orlenie na elblaskiej. mila opsluga zawsze sluza pomoca. na kazdym stanowisku znajduje sie szczotka co dla mnie jet to akurat wazne. znajduje sie tez odkurzacz ktory dobrze ciagnie a nie jak domowy. niewiem czy to duzo czy malo ja zawsze zostawiam tam 14 zl za caly kaplet robiac wszystko bez pospiechu. moze komus uda sie taniej.
Polecam Myjnie na Jasieniu koło salonu volvo. Jest tam dopiero od kilku miesięcy trochę niewidoczna i na uboczu. Cisinienie ok piana ok ogólnie jestem zawsze bardzo zadowolony :) za 5 zł można śmiało umyć furę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W skali od 1 do 10, wstawiam 8 dla Myjni bezdotykowej przy ul. Marynarki Polskiej, po prawej stronie w kierunku Nowego Portu. Wczoraj, natomiast umyłem auto w myjni bezdotykowej w Sopocie przy ul. 3-go Maja (przed (za) wiaduktem). Za ilość stanowisk, machinę do rozmieniania banknotów pkt 10, ale za niedomycie auta ze zwykłych "głębszych mocniejszych zacieków) tylko pkt 1 ! Mam także wrażenie, że w myjni przy Marynarki Polskiej, czas "wolniej płynie"
do góry