Widok
One są super, ale UB dowiedz się czy nie ma przypadkiem szybciej tych samych nauk, ale w formie 9 spotkań, bo ja właśnie w takich uczestniczę. Przypuszczam, że te będa robic szybciej, aniżeliw kwietniu,ale to trzeba sie już u nich dowiedzieć. W każdym bądx razie każdemu polecam, kto jeszcze bardziej chce poznac swoją druge połówkę i przekonać się że faktycznie decyzja, która się podjęło jest najlepszą. Właśnie na tych naukach dowiedziałam się co we mnie mój narzeczony sobie najbardziej ceni, co lubi, co chcialby abym w sobie zmieniał, napisał do mnie równiez swój pierwszy list miłosny. Te nauki sa rewelacyjne.
my chodzimy teraz do Mikołaja na nauki,mamy problem być w każdy wtorek dlatego byliśmy na 1 i 4 spotkaniu a 2 i 3 musimy jakoś nadrobić w kolejnych miesiącach:(
Nie porywają mnie te nauki,Katechumenat był duuuzo ciekawszy:)ale co zrobić...
Oprócz tych 4 tygodni nauk trzeba jeszcze zaliczyć poradnię rodzinną(3spotkania),mozna na miejscu(tylko wtedy więcej się płaci)albo gdzieś u siebie.
Nie porywają mnie te nauki,Katechumenat był duuuzo ciekawszy:)ale co zrobić...
Oprócz tych 4 tygodni nauk trzeba jeszcze zaliczyć poradnię rodzinną(3spotkania),mozna na miejscu(tylko wtedy więcej się płaci)albo gdzieś u siebie.
Chodzilismy razem o ile dobrze rozszyfrowałam wasze inicjały:) Łukasz w te Święta Wielkanocne przyjmował Komunię i później Bierzmowanie.
W tym roku juz nie chodzimy bo Łukasza często nie ma w tygodniu,siedzi w Warszawie,dlatego też ciężko nam zjawiać się na naukach przedmałżeńskich.
Radzę Wam zacząć powoli te nauki bo potem jeszcze trzeba poradnictwo a to trochę zajmie.
Ja wolę mieć już to załatwione bo potem i tak będzie jeszcze dużo załatwiania,dojdzie urządzanie mieszkanka itp:)
W tym roku juz nie chodzimy bo Łukasza często nie ma w tygodniu,siedzi w Warszawie,dlatego też ciężko nam zjawiać się na naukach przedmałżeńskich.
Radzę Wam zacząć powoli te nauki bo potem jeszcze trzeba poradnictwo a to trochę zajmie.
Ja wolę mieć już to załatwione bo potem i tak będzie jeszcze dużo załatwiania,dojdzie urządzanie mieszkanka itp:)
My już kiedyś się spotkałyśmy na tym forum:) http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=65000&t=60527
Mikołaj 22 kwietnia 15.00
Na te nauki nie musicie się zapisywać czy coś,możecie iść śmiało.Prowadzi je o.Bogusław,jest dość specyficzny,zresztą zobaczycie:)
Mnie troszkę zaszokował na 1 spotkaniu jak parę razy powiedzial,że "on tego k..stwa nie może znieść" i inne takie,było troszkę politykowania...
Ale jest w porządku.
To może się spotkamy na 2 spotkaniu o ile nam się uda zjawić:)
Mikołaj 22 kwietnia 15.00
Na te nauki nie musicie się zapisywać czy coś,możecie iść śmiało.Prowadzi je o.Bogusław,jest dość specyficzny,zresztą zobaczycie:)
Mnie troszkę zaszokował na 1 spotkaniu jak parę razy powiedzial,że "on tego k..stwa nie może znieść" i inne takie,było troszkę politykowania...
Ale jest w porządku.
To może się spotkamy na 2 spotkaniu o ile nam się uda zjawić:)