Widok

NIE NA TEMAT

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ktora z Was wie gdzie i za ile mozna zrobic tomograf komputerowy glowy? Oczywiscie bez skierowania, bo z trzeba czekac miesiacami:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od lat korzystam z uslug Swiss Medu...wlasnie tam w 2003 roku wykryto u mnie guza...bardzo dobra opieka..ale potem leczylam sie juz w Warszawie...i lecze do dzis...pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego:)
A czy do tego badania wstrzykiwali mu dozylnie jakis kontrast??
Pewnie to zależy od szpitala. Wiem, że w Kościerzynie jest nowoczesny i dobrze wyposażony szpital i tam właśnie zrobili ten tomograf w krótkim czasie.

Agusia :)

Moj Krzysiek tez mial od 3 tygodni okropne bole glowy i nie chcial dluzej czekac bo nie ma zartow... Poszedl na tomografie glowy do szpitla wojewodzkiego w Gdansku ( pomieszczenie w piwnicy - tam jest rezonas, tomokomputer) - zaplacil 500 zł, bez skierowania...
Na szczescie wszystko jest w porzadku... Tomograf nic nie wykryl.

Dzwon do nich - i rejestruj sie, bo czeka sie ok tygodnia.

Bedzie dobrze.

pozdrawiam

hm... Przede wszystkim nie panikuj, bo tylko pogarszasz sprawę. Spokojnie idź do neurologa, poproś o skierowanie.

Nie wiem. Ogolnie mam wykryte podloze migrenowe. Mialam juz 3 razy robione eeg. Generalnie czesto boli mnie glowa, ostatnio mam jakies zawroty i dziwne uciski z tylu glowy:( Nie wiem czy to cos powaznego czy po prostu nerwica:(
niekoniecznie. Znajoma była bardzo w złym stanie, leżała w szpitalu, a i tak zwlekali ile mogli. Dopiero jak jej mąż zaczął na lekarzy krzyczeć i szantażować zadziałało...

Jeśli to coś poważnego i pilnego, to najlepiej, gdybyś dostała skierowanie do szpitala. Wówczas jako pacjentce, zrobiliby Ci to z marszu.

słońce, obawiam się, że ceny wszędzie są tego rzędu. Z TK nie ma wyjścia, albo czekasz, albo płacisz. Co się dzieje wogóle?

Jestem troche podlamana, bo jak ostatnio chcialam zrobic prywatnie w Instyt. Med. Trop. to sobie zaspiewali 600 zl!!!!!!!
Albo w Luxmed ale musiałabyś zadzwonić bo nie jestem pewna

moze w szpitalu swissmed?

do góry