Widok
Agusia :)
Moj Krzysiek tez mial od 3 tygodni okropne bole glowy i nie chcial dluzej czekac bo nie ma zartow... Poszedl na tomografie glowy do szpitla wojewodzkiego w Gdansku ( pomieszczenie w piwnicy - tam jest rezonas, tomokomputer) - zaplacil 500 zł, bez skierowania...
Na szczescie wszystko jest w porzadku... Tomograf nic nie wykryl.
Dzwon do nich - i rejestruj sie, bo czeka sie ok tygodnia.
Bedzie dobrze.
pozdrawiam
Moj Krzysiek tez mial od 3 tygodni okropne bole glowy i nie chcial dluzej czekac bo nie ma zartow... Poszedl na tomografie glowy do szpitla wojewodzkiego w Gdansku ( pomieszczenie w piwnicy - tam jest rezonas, tomokomputer) - zaplacil 500 zł, bez skierowania...
Na szczescie wszystko jest w porzadku... Tomograf nic nie wykryl.
Dzwon do nich - i rejestruj sie, bo czeka sie ok tygodnia.
Bedzie dobrze.
pozdrawiam
silne bole glowy, wymioty, utraty przytomnosci...zaburzenia wzroku..szczegolnie wrazliwosc na swiatlo...guz jest na przysadce...mialam operacje w marcu 2006. naswietlania laserowe. pomogly..nie odczuwam powazniejszych bolow glowy...juz..a na kontroli w polsce jestem 2 razy w roku...oprocz tego jestem pod stala kontrola mojego szkockiego lekarza.
To nic nie boli. Kładziesz się na stole, w czasie badania masz się nie kręcić. Wjeżdżasz do czegoś w rodzaju tunelu. I leżysz sobie spokojnie. Być może w trakcie zdecydują że chcą podać Ci kontrast. Nic się nie bój.Jeśli nie dostaniesz kontrastu raczej możesz być spokojna, tzn, że nie widać absolutnie nic niepokojącego. Jeśli go dostaniesz, znaczy że chcieli czemuś bliżej się przyjrzeć, ale nie nastawiaj się od razu, że coś jest nie tak