Widok

NIESPODZIANKI na 50te urodziny Mamy :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nasza kochana Mamcia ma w lutym urodzinki...

Mam juz parę wizji w głowie, jak jej uprzyjemnić ten dzień, ale może Wy znacie coś równie fajnego? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie jestem chyba oryginalna,mamusi kupiłam komplet garków,bo bardzo potrzebowała,a to była okazja,więc kupiłam i powiedziałam " z okazji 50 urodzin byś miała w czym gotować pyszne obiadki dla córusi (mnie) i zięcia" i dostała jeszcze perfumik i prawie się popłakała z radości. Napewno by się nie ucieszyła z jakiegoś SPA czy wizyty wizyty w salonie piękności. A jak twoja mamusia lubi kino,to może jakieś podwójne zaproszenie na 3 wybrane seanse byłyby dobrym pomysłem.
:) fajnie Dorcik

Aha, przydadzą sie pomysły nie tylko na prezenty, ale tez na oganizację przyjęcia. Mąż ma urlop, ja też parę dni wolnego, więc z przyjemnością sie podejmę... Nasze wesele sami zorganizowaliśmy, więc wprawę mam, ale jakkiekolwiek Wasze sugestie mile widziane :D

zaproszenie na kolacje, ale przyjęcie - kolacja niepodzianka - trzeba by ją "wywabić" z domu i w tym czasie przygotować małe przyjęcie, wcześniej zaprosić znajomych, rodzinę:)no i jak wróci - niespodzianka!!

image
image
my wyprosulismy rodziców jak mieli 50 lecie slubu i przygotowalismy przyjecie niespodzianke

To fajny pomysł, ale Mama już teraz zaprasza znajomych i rodzinkę na imprezę, wiec tajemniczo się nie da :)

to moze kupcie mase fajerwerków i wieczorkiem zaproscie ja przed domek i puścicie jej napewno sie ucieszy

ooooo.... to ja się dzisiaj popytam,po ile są fajerwerki...
ale normalnie - MAGDA - GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
świetny pomysł:)
Beatko możesz jeszcze upieć jakiś torcik - specjalny - dla mamy:)

image
image
Torciki to robię ładne :) np. w kształcie serduszka... hmm... Mama ma urodzinki 15go 02. My przyjedziemy 16go. Więc ja już z Gdańska przywiozę gotowy i sobie zjemy przed wielką imprezą :)
Jesteście wspaniałe!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
coeszę sie ze pomysł ci sie podoba

Kiedys dostałam kwiaty przysłane z kwiaciarni przez kuriera,robi wrazenie.... uwazm ze mama była by mile zaskoczona...a w srodku może jakis miły liscik dla mamy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Beatka zobaczysz, mama się baaardzo ucieszy:)
najbardziej z tego, że tego dnia będzie razem:)

image
image
to na pewno :)
ale ja mam tak, że lubię robić niespodzianki :)

ja tez lubie obdarowywac to przyjemniejwsze niz dostawanie
teraz mezowi robie prezet na urodzinki a oprócz tego chciałabym cos jescze mu zrobic w formie niespodzianki
upiekłabym ciasto w jakims fajnym kształcie ale nie potrafie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Magda, ja wykrawam z biszkoptu jakis fajny kształt, przekładam potem warstwy kremami dr Oetkera, dżemikiem, na wierzchu ładnie dekoruję owocami i jakims napisem... Proste, ale jakie pyszne i proste do zrobienia !!

ja to nawet to skonce
wolalabym zeby ktos to zrobił

Z tymi fajerwerkami do dobry pomysł, ale z tego co wiem to wcześniej gdzieś to trzeba zgłosić. Tylko niewiem gdzie :/

image
image
co do pozwolenia to się dowiem na miejscu w naszym Miastku :)

Magda, a kiedy dokładnie te urodzinki? Jeżeli byś chciała, to ja zrobię! mówię serio... :)

28 stycznia ale chyba na 27 bym chciała nie wiem sama
e nie bede cie kłopotac
i nie zasmiecajmy twojego watku niunia

hmm.. to ostatni weekend zajęć w szkole... cztery kolokwia... ale ja bardzo bym chciala pomóc... tym bardziej Tobie... a trochę głupio by było, gdyby dostał po 28? co? :) po w poniedziałek lub nawet wieczorem w niedzielę bym mogła sie wziąc za zrobienie...

nie ja kupie gotowy
nie kłopocz się niunia

:( nabrałabym wprawy przed tortem dla mamy...

A tak w ogóle, to 20.02 mój kochany braciszek ma 18te urodziny :)
Też coś wypada wymyślić :) :) :)

no jakby nie patrzec i to cos niezapomnianego

helo

nie trzeba miec zadnego pozwolenia ,bylam na 50 urodzinach i mąż dla żony tez zakupił fajerwerki. żona była wniebowzięta.podnosili ja ,rzucali i spiewali sto lat. super to wyszło
Nie przeprasam za bledy
kuzynka na swieta dostała od meza garnki za rok na swieta kupiła mu obrus bardzo sie zdziwił ona tez cieszyła sie z prezentu bo co innego miała zrobic zepsuc całe swieta wiesz teraz dlaczego mama cieszyła sie z prezentu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

płyta indukcyjna czy gazowa? (22 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry