kuzynka na swieta dostała od meza garnki za rok na swieta kupiła mu obrus bardzo sie zdziwił ona tez cieszyła sie z prezentu bo co innego miała zrobic zepsuc całe swieta wiesz teraz dlaczego mama cieszyła sie z prezentu
nie trzeba miec zadnego pozwolenia ,bylam na 50 urodzinach i mąż dla żony tez zakupił fajerwerki. żona była wniebowzięta.podnosili ja ,rzucali i spiewali sto lat. super to wyszło
hmm.. to ostatni weekend zajęć w szkole... cztery kolokwia... ale ja bardzo bym chciala pomóc... tym bardziej Tobie... a trochę głupio by było, gdyby dostał po 28? co? :) po w poniedziałek lub nawet wieczorem w niedzielę bym mogła sie wziąc za zrobienie...
Magda, ja wykrawam z biszkoptu jakis fajny kształt, przekładam potem warstwy kremami dr Oetkera, dżemikiem, na wierzchu ładnie dekoruję owocami i jakims napisem... Proste, ale jakie pyszne i proste do zrobienia !!
ja tez lubie obdarowywac to przyjemniejwsze niz dostawanie
teraz mezowi robie prezet na urodzinki a oprócz tego chciałabym cos jescze mu zrobic w formie niespodzianki
upiekłabym ciasto w jakims fajnym kształcie ale nie potrafie
Kiedys dostałam kwiaty przysłane z kwiaciarni przez kuriera,robi wrazenie.... uwazm ze mama była by mile zaskoczona...a w srodku może jakis miły liscik dla mamy...
Torciki to robię ładne :) np. w kształcie serduszka... hmm... Mama ma urodzinki 15go 02. My przyjedziemy 16go. Więc ja już z Gdańska przywiozę gotowy i sobie zjemy przed wielką imprezą :)
Jesteście wspaniałe!