Widok

NIEUCZCIWE FIRMY Trójmiasto - meble TOMAR REDA

Reda Temat dostępny też na forum:
Przestrzegam wszystkich przed tą Firmą jest nieuczciwa, tak jak wcześniej wspominaliście nie reaguja na żadne reklamację, robią jak im pasuje a nie klientowi,powinno sie tę Firmę łącznie z ich właścicielem zamknąć. Myślę, że ja to zrobię a przede wszystkim postaram się o to aby Skarbówka wzięła się za sprzwadzenie w ogień krzyżowy i zapewne znajdą na niego haka. Z takimi ludźmi nie należy się cackać tylko niszczyć aby innych uchronić przed nieuczciwymi sprzedawcami. Ostrzegam tych co chcą u nich kupować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam na przyszłośc firme stalmeb,panowie są godnipolecenia,szybko i sprawnia sie uwijają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak tak świetnie mi brame pospawali aż po mieś siem rozleciała a komode pospawali i też sie leci polecam godni zaufania spawaczomeblarze
Witam.
Chciałbym tylko poinformowac pana Gienka ze nasza firma nie życzy sobie aby Pan wypisywał tego typu rzeczy,oczerniał nas.

I jeszcze jedno,jeżeli nie potrafi pan pisac normalnie,to niech pan nic nie pisze.
Tak będzie najlepiej,proszę mi zaufac
Pozdrawiam serdecznie
A ja, moi rodzice jak i znajomi jesteśmy zadowoleni z usług tej firmy. Mebelki wykonane zgodnie z zamówienie, termin realizacji dotrzymany. Polecamy!
no fajne przestępstwo za takie pomowienie moze byc pudło temat zglaszam do abuse czy firma jest nieuczciwa moze stwierdzic tylko prokurator a nie forumowicz ktory niema prawa podac nazwy firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Meble ogrodowe (58 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry