Widok

NOC POŚLUBNA!!!!! ( do mężatek)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kilka moich koleżanek, które są już po ślubie tak sie szykowały na noc poślubną z myślą, że w końcu po raz pierwszy po bożemy a tu lipa Pan Młody tak popił sobie, że nie był w stanie nawet palcem w bucie kiwnąć ;(
i to we wszytkich przypadkach!!!!

a jak to jest u was??

ja myśle, że u mnie będzie to samo hehe

Malena

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem ci tak...mimo, że ślub mam w przyszłym roku to wiem jedno na pewno, że mój mąż pic na weselu nie będzie dopiero na poprawinach...więc co do nocy poślubnej to moge być spokojna:)

Aneczka, a czy on już też o tym wie?...

image
no pewnie że TAK...sam z resztą to mi powiedział...
tak szczerze mówiąc to nie byłam jeszcze na takim weselu aby pan młody był wstawiony...

hymmmm po moich znajomych tez nie było widać, zachowywał się normalnie a jak przyszło co do czego to maly pan Młody ani drgnął

Malena

image

heh no własie ?

Malena

image

Hm, mój też pił nie będzie, ale założę się, że zmęczenie i stres wszystkim daje się we znaki. Różnie więc może być.

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
wlansie chciałam to napisać!

ja tam mojego biedaka nie będe męczyc, niech sobie chłopina popije, zresztą on może duzo i nie jest pijany. gorzej jak tym razem się napije;(
ale po to będe żeby pilnować nie??

chyba że szybki rozwodzik hehehe jak narobi siary@@@@

Malena

image

a my przetestowalismy taki patent bedac na weselu siostry mojego M,gdzie byl swiadkiem i tez jak Pan Mlody musial trzymac fason do konca: mielismy na stole 2 butelki -jedna z wódką a druga z woda mineralna(n/gaz oczywiscie) .pili na przemian raz wodke a raz wode.nikt sie nie kapnal.i my tez na nasze wesele tez to bedziemy praktykowac

I najlepiej jeszcze po pół kieliszka, jak z wódką. Tak całkiem trzeźwa to bym nie chciała być, bo jak tu wytrzymać, kiedy wszyscy piją? A nasi goście za kołnierz nie wylewają ;-)

image
My zostaniemy tylko przy wodzie i winie, ale ostatnio jak byliśmy na weselu i też nie piliśmy, ale za to tańczyliśmy non stop, to byliśmy niesamowicie padnięci o 4 rano. A tu jeszcze nocka będzie poprzedzona całym dniem stresu. Wyliczyłam, że aby zdążyć ze wszystkim, muszę iść na 8 rano do fryzjera!!!

image
[/url]
Ja Wam powiem tylko tyle - będziecie tak zmęczone, że o seksie nawet nie pomyślicie. Ja od trzeciej nad ranem marzyłam tylko o tym żeby jak najszybciej położyć się spac. A mój mąż jak tylko położył się to już go nie było - nawet nie pamięta jak zasnął (a nie był pijany).
Powodzenia
ja musiałam pomagac siusiać mojej znajomej! jejciu ile ja się nagimnastykowałam!!!!!

Malena

image

I jeszcze jedno. Jak się jest na nogach od soboty rana do 7 nad ranem w niedzielę to się ma już wszystkiego dysyć.
Jeszcze raz powodzenia i nie dajcie się stresowi
hmm... nie wyobrazam sobie, zeby Pan Mlody na wlasnym weselu sie spil.
My caly wieczor/ noc pilismy wode, tylko szampan na poczatek i troche winka w trakcie. Wodki nic - ew. mineralka jako drobne oszustwo ;P

a ja już myślałam, że mój przyszły mąż jest z innej planety..ale jak widze to naszczęście tak nie jest...i właśnei za to jaki jest tak bardzo go KOCHAM...

...dlatego dziewczyny warto robić przedłużone obiady weselne do 22-giej ;-) -wrócicie wypoczęte, pan młody nie zdąży się spić ;-) i całą noc upojnego seksu przed Wami :-))))) (przede mną ) ;-P

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)

No my właśnie mieliśmy obiad weselny ;))))

Moja mama podeszła do nas po wszystkich życzeniach i podarowała nam klucz do apartamentu (na 11) piętrze nad morzem z przcudnym widokiem na port w Kołobrzegu i morze. Dodała że to po to byśmy się o wnuki szybko postarali... :)))

o WYSTRÓJ APARTAMENTU POSTARAŁA SIE MOJA KUZYNKA- nie będe opisywała szczegółów- napiszę tylko, że się postarali i efekt był super- ja przez pół godziny zwijałam się ze śmiechu (super gażety z sex-shopu, napoje energetyzujące,płatki róż,szampan,truskawaki ;))) W każdym razie niespodzianka była niesamowita!!!!! Widoki z okana i tarasu..... szum morza..... Mamy co wspomniać :)))
My też mysleliśmy, że po całym długim dniu pełnym wydarzeń i całej przetańczonej nocy, zaśniemy błyskiem od razu. Ale jakoś tak się odświeżyliśmy po wspólnym prysznicu, że jeszcze mielismy dużo siły na noc poslubną (chociaz to już był właściwie ranek). ;)
Czerwcowa: super! :-) fajnie mieć taką rodzinkę :-)
My -niestety- mieszkamy razem, więc nikt nam takiej niespodzianki nie sprawi... i jeszcze pies nas rano obudzi żeby z nim wyjść na dwór :-)

Pozdrawiam
Powiem tylko że na prawdę była to super niespodzianka i w życiu nie pomyslałabym że moja mama z czymś takim wyskoczy!!!!! Wiec Alice nigdy nie wiadomo (może teściowa Was mile zaskoczy....)
My też mieliśmy przyjęcie weselne do północy.
Noc poślubna byla niespodzianką moja męża dla mnie,
(wiedziałam o tym ze względów organizacyjnych)
R. też nie pił alkoholu, tylko kieliszek szampana na początku...
To była jego decyzja i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie inaczej.
Potem pojechaliśmy do Sopotu gdzie czekał na nas apartament,
kwiaty od męża i szampan... super!

hihihihi :-) -marzenia ściętej głowy ;-)
tak na prawdę to nie wiem, czy wspólne mieszkanie przed ślubem to aż taki super pomysł. Teraz wiem, że wiele rzeczy nas ominie. Już pomijam uroki nocy poślubnej, ale nawet pierwsze wspólne chwile na swoim, są jak ponowne zakochanie się w sobie.. :-)

Pozdrawiam
jejciu CZERWCOWA ale ty masz fajnie. Jak by ktoś mi takie sex-gadżety kupił to bym go chyba po rękach całowała. Ale wyjdzie na to, że sama będe musiała iść do sex shopu i wybierać. To jest bardzo dobry pomysł. W noc poślubną jak mój facet nie będzie mógł to włączę sobie co nie co hehe

Malena

image

Mój mąż przez całe wesele nic nie pił. Dopiero na poprawinach sobie pofolgował :) Noc poślubną spędziliśmy w apartamencie. Po otwarciu drzwi zamurowało nas. Koleżanka zrobiła nam bardzo mila niespodzinkę. Wszedzie były pozapalane swiece (nawet w lazience), mnostwo kwiatow, super szampan i na wszelki wypadek prezerwatywa gdybysmy jeszcze nie zdecydowali sie na dzidziusia :) A na podłodze były porozsypywane sliczne male serduszka z kolorowego papieru, naprawde super to wygladalo. Dywan z serduszek prowadzily prosto do sypalni. Okna dodatkowo byly oslonione jeszcze jedna zaslona aby poranne slonce nie zepsulo efektu (wracalismy nad ranem wiec bylo juz jasno). Bylo cudownie, ale bylismy tak zmeczeni, ze sie skonczyło tylko na podziwianiu wystroju i na wypiciu szampana :)
cudownie!!!
noc poślubna to bedzie niespodzianka ode mnie dla mojego mężusia!!! będę ściemniać do końca!!! bedzie cudnie!!! juz sie nie moge doczekać!!!
;o)
Oczywistym, jest ze noworzenicy /oboje!!/ musza byc trzezwi do konca imprezy weselnej, bo to oni zegnają gosci a przez cale wesele muszą sie troszczyc o gosci i bawic sie wspolnie. A odnosnie nocy poslubnej.... to odlozymy "TE" sprawy na podróz poslubną bo ..... hmmm... okoklo 4-5 rano, jak juz doczlapiemy sie zmeczeni do pokoju i wezniemy prysznic to pewnie marzeniem naszym bedzie zeby sie przytulic do siebie i zasnąc.....

image
[/url]
a ja też miałam prawdziwą noc poślubną w apartamencie, od wejścia i na łóżku były rozrzucone płatki róż, które wcześniej przygotował mój mąż, a rano była wspólna kąpiel w pianie również z płatami róż oraz śniadanie do łóżka :)
wróciliśmy o czwartej-więc obydwoje byliśmy zmęczeni (ale nie alkoholem)po drzemce była więc i noc (poranek) poslubny :-)
A my wrócilismy z obiadu o 21, nikt nie pił i reszte wesela spedzilismy sam na sam:)
fajnie:)

kurcze może ja też powinnam pomysleć o jakiś niespodziankach i gadżetach dla mojego faceta co wy na to?

Malena

image

a może narzeczony pomyśli???? Ja palnowałam mymyslałam w końcu dałam sobie spokój ( strasznie koszta) a tu niespodzianka ;)
mój facet CZERWCOWA to fujara:) nawet mu coś takiego przez mysl nie przejdzie hehe.
On się wszytskie stydzi hehe jezeli chodzi o sex!

wyobraźcie sobie że przez 5 lat to ja musiałam kupować " gumki" bo on się panicznie bał. mówie wam tragedia@@@@

Malena

image

Malena, co ty KObieto wygadujesz??????

MOj obecny maz w trakcie wesela wypil symboliczna lampke szampana i troszke wina w trakcie i trzymal fason przez cale przyjecie. Zreszta to nie w jego stylui upijanie sie, zwlaszcza w czasie tak waznej uroczystosci. A co do nocy poslubnej to przelozylismy ja sobie na termin pozniejszy, kiedy emocje i zmeczenie opadl i moglismy prawdziwie delektowac sie soba w romantycznym klimacie :)

image
[/url]
fajnie;)

Malena

image

u mni epodobnie ale to nie przez pana młodego tylko tak ogólnie, poszlismy spac o 6.00 rano i9 już nic się nie chciało

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry