Widok
NORMALNY FRYZJER gdzie??!!
Błagam podajcie mi jakies namiary na normalna fryzjerke (najlepiej z Gdanska), ktora umie dobrac fryzure do urody i stroju, bo zwariuje. Bylam dzis na probnej i mi sie nie podoba zupelnie. Normalnie szok, juz nie mam siły. Chce normalna, nie zadna wymyslna, a kazda robi mi jakiegos strasznego koka, tak ze wygladam jakbym miala 40-tke. Grrr ;(
Rozumiem Cie bez dwoch zdan.Mnie tez czesala kiedys znajoma,niby specjalistka od kokow a zrobila mi takiego,ze wygladalam conajmniej 10 lat starzej.Polecam Ci p.Dorote,ktora pracuje w salonie na Zaspie na Al.Jana Pawla.Robi bardzo fajne koki,po prostu takie normalne,fantazyjne i ze nie wygladasz jak stara baba.
Ja polecam Salon Bogna na Dmowskiego, na przeciwko Kolejki SKM. Niestety z tego co wiem zbyt tanio tam nie jest. Czeszą super, moja przyjaciółka na cywilny miała śliczną fryzurkę. Ja się będę czesała u mojej fryzjerki Edyty która pracuje w salonie na ul. Żywieckiej, nie wiem jeszcze jednak jaką będę miała fryzurę, powiedziałam jej tylko na razie, że nie chce ŻADNEGO KOKA.
tequila a ta edyta to ile bierze za probna i czy mozna jej zaufac? Bo ja dzis bylam w "Trendy" nawet zapytac, bo juz nie mam siły a jestem w PL tylko jeszcze do niedzieli, no i facet mowil ze za probna co najmniej 100zl, a za slubna 150! To troche duzo, tym bardziej, ze u tej co dzis robilam i mi sie nie podoba to zaplacilam 80zl. Kurde!
jeśli chodzi o to czy można jej zaufać, to ja jej ufam. Ale zależy kto co lubi. Czeszą się u niej wszystkie koleżanki mojej siostry i ich mamy. Ba nawet kiedyś poleciłam ją siostrze mojej przyjaciółki. Zaznaczę tylko, że ta siostra to jest bardzo wybredna i wymagająca. Po powrocie od Edyty była bardzo zadowolona tym bardziej, że w pracy (a pracuje snobistycznej Wawie) wszyscy chwalili jej fryzurę.
ja wygladam młodziej bo mam 31 l. a wyglądam i to opinie innych nie moje na góra ale to góra 22. Dlatego mam męża młodszego bo jak zastartował a jak załapał ile mam to już bylo za poźno- omotałam go. W wielu jednak sytuacjach gdy chcę zaprezentować siebie jako kobietę już stateczną oj jak mi ciężko przez to w życiu;) niektóre obce osoby mówią do mnie na ty, niedowierzają fachowości w parcy- pytają praktykantka?a nawet nie znający mnie uczniowie to czasem mówią " hej ty która jest godzina?". Nie domyślają się kompletnie, że jestem w tej szkole nauczycielem.
Marcysie77 podaj mi namiary, moze telefon albo nazwe salonu na ta na Zaspie plizz.
A wyobrazcie sobie ze ta która mi robila tego koka to jedna z lepszych w trojmiescie?? Bylam pewna na 1000% ze wyjde zadowolona! Do tej pory jestem w szoku i choc powiedziala, ze fryzura bedzie sie trzymac 3 dni, rozwalilam ja przed chwila. I tak za pozno, bo kazdy sie na mnie gapil jak na nienormalna:/
A wyobrazcie sobie ze ta która mi robila tego koka to jedna z lepszych w trojmiescie?? Bylam pewna na 1000% ze wyjde zadowolona! Do tej pory jestem w szoku i choc powiedziala, ze fryzura bedzie sie trzymac 3 dni, rozwalilam ja przed chwila. I tak za pozno, bo kazdy sie na mnie gapil jak na nienormalna:/
Juli7
Może być mały problem. Ona ma mnie czesać a teraz zobaczyłam, że masz trzy 7. Ja też wtedy biorę ślub:) Ale nic straconego i tak możesz sie tam wybrać bo tam jest jeszcze Asia fryzjerka. Ba one nawet maja katolog fryzur które czeszą. Czyli zdjęcia zrobione Paniom, które wyszły spod ich rąk. Podaje nr. 058 344-45-43 ul. Żywiecka 5d. Boczna od Hallera. Nad pizzeria Marco.
Może sie spotkamy na fotelach u fryzjera 07.07.07 :)
Może być mały problem. Ona ma mnie czesać a teraz zobaczyłam, że masz trzy 7. Ja też wtedy biorę ślub:) Ale nic straconego i tak możesz sie tam wybrać bo tam jest jeszcze Asia fryzjerka. Ba one nawet maja katolog fryzur które czeszą. Czyli zdjęcia zrobione Paniom, które wyszły spod ich rąk. Podaje nr. 058 344-45-43 ul. Żywiecka 5d. Boczna od Hallera. Nad pizzeria Marco.
Może sie spotkamy na fotelach u fryzjera 07.07.07 :)
Do Juli7
Hej,zaistniala troche glupia sytuacja.Dzisiaj zadzwonila do mnie kumpela,ktora byla u mnie wczoraj wieczorem i pytala czy byla dzis u mnie w salonie jakas pani,ktora pytala o Dorote.Zdziwilam sie czemu pyta a ona na to,ze przyslala jej klientke.Na poczatku nie wiedzialam o co chodzi,a pozniej okazalo sie,ze ona chcac zrobic mi "niespodzianke" i korzystajac z tego,ze akurat otwarta byla strona weselnika i napisala wlasnie o Dorocie.Skorzystala z okazji kiedy musialam zejsc na chwile do piwnicy pomoc mamie butow szukac....
Myslalam,ze ja udusze!!!Teraz dopiero domyslilam sie ,ze to Ty bylas dzis u mnie w salonie i pytalas o p.Dorote i o fryzure slubna.W sumie na poczatku sie zdziwilam bo Dorota pracuje u mnie dopiero niecaly miesiac i ma jeszcze malo stalych klientek a tu nagle ktos wchodzi pierwszy raz i pyta o nia.Az ona sama sie zdziwila.Naprawde glupi mi bo wychodzi jak bym reklamowala swoj salon,a nie lubie tego robic w ten sposob...
Kaska wiedziala,ze Dorota dobrze robi koki ,(mimo iz jej jeszcze nie poznala) ,bo sama sie jej chwalilam,ze bedzie mnie czesala do slubu.
Z tego co wiem to jestes umowiona z Dorota na jutro.Przepraszam,ze tak glupio wyszlo ale zapraszamy i mysle,ze bedziesz zadowolona z fryzury.
Pozdrawiam.Karolina
Hej,zaistniala troche glupia sytuacja.Dzisiaj zadzwonila do mnie kumpela,ktora byla u mnie wczoraj wieczorem i pytala czy byla dzis u mnie w salonie jakas pani,ktora pytala o Dorote.Zdziwilam sie czemu pyta a ona na to,ze przyslala jej klientke.Na poczatku nie wiedzialam o co chodzi,a pozniej okazalo sie,ze ona chcac zrobic mi "niespodzianke" i korzystajac z tego,ze akurat otwarta byla strona weselnika i napisala wlasnie o Dorocie.Skorzystala z okazji kiedy musialam zejsc na chwile do piwnicy pomoc mamie butow szukac....
Myslalam,ze ja udusze!!!Teraz dopiero domyslilam sie ,ze to Ty bylas dzis u mnie w salonie i pytalas o p.Dorote i o fryzure slubna.W sumie na poczatku sie zdziwilam bo Dorota pracuje u mnie dopiero niecaly miesiac i ma jeszcze malo stalych klientek a tu nagle ktos wchodzi pierwszy raz i pyta o nia.Az ona sama sie zdziwila.Naprawde glupi mi bo wychodzi jak bym reklamowala swoj salon,a nie lubie tego robic w ten sposob...
Kaska wiedziala,ze Dorota dobrze robi koki ,(mimo iz jej jeszcze nie poznala) ,bo sama sie jej chwalilam,ze bedzie mnie czesala do slubu.
Z tego co wiem to jestes umowiona z Dorota na jutro.Przepraszam,ze tak glupio wyszlo ale zapraszamy i mysle,ze bedziesz zadowolona z fryzury.
Pozdrawiam.Karolina