Widok

NORMALNY FRYZJER gdzie??!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Błagam podajcie mi jakies namiary na normalna fryzjerke (najlepiej z Gdanska), ktora umie dobrac fryzure do urody i stroju, bo zwariuje. Bylam dzis na probnej i mi sie nie podoba zupelnie. Normalnie szok, juz nie mam siły. Chce normalna, nie zadna wymyslna, a kazda robi mi jakiegos strasznego koka, tak ze wygladam jakbym miala 40-tke. Grrr ;(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze masz faktycznie pod 40-tke ? ;)
Ja polecam Salon Bogna na Dmowskiego, na przeciwko Kolejki SKM. Niestety z tego co wiem zbyt tanio tam nie jest. Czeszą super, moja przyjaciółka na cywilny miała śliczną fryzurkę. Ja się będę czesała u mojej fryzjerki Edyty która pracuje w salonie na ul. Żywieckiej, nie wiem jeszcze jednak jaką będę miała fryzurę, powiedziałam jej tylko na razie, że nie chce ŻADNEGO KOKA.
piotrusiek no prawie. Bo juz 30-tka, to prawie pod 40-tke nie:)

Rozumiem Cie bez dwoch zdan.Mnie tez czesala kiedys znajoma,niby specjalistka od kokow a zrobila mi takiego,ze wygladalam conajmniej 10 lat starzej.Polecam Ci p.Dorote,ktora pracuje w salonie na Zaspie na Al.Jana Pawla.Robi bardzo fajne koki,po prostu takie normalne,fantazyjne i ze nie wygladasz jak stara baba.
ja tez nie chce zadnego koka :/ a wiekszosc mysli , ze to idealna fryzura na slub:)

tequila a ta edyta to ile bierze za probna i czy mozna jej zaufac? Bo ja dzis bylam w "Trendy" nawet zapytac, bo juz nie mam siły a jestem w PL tylko jeszcze do niedzieli, no i facet mowil ze za probna co najmniej 100zl, a za slubna 150! To troche duzo, tym bardziej, ze u tej co dzis robilam i mi sie nie podoba to zaplacilam 80zl. Kurde!

No to nie wiem, moze lepiej zainwestowac w makijarz ? :)
Mnie sie koki podobaja :)
Powiem szczerze, że nie wiem ile bierze za próbny. Pytałam ile będzie mnie kosztowało czesanie to powiedziała, że skoro chce nakręcić włosy i lekko upiąć to jakieś 80 zł ale mówiła już o czesaniu przed samym ślubem.
wiesz piotrusiek chyba nie trzeba inwestowac w makijaZ. Normalnie wygladam na 25 wiec to chyba wina tego koku.

jeśli chodzi o to czy można jej zaufać, to ja jej ufam. Ale zależy kto co lubi. Czeszą się u niej wszystkie koleżanki mojej siostry i ich mamy. Ba nawet kiedyś poleciłam ją siostrze mojej przyjaciółki. Zaznaczę tylko, że ta siostra to jest bardzo wybredna i wymagająca. Po powrocie od Edyty była bardzo zadowolona tym bardziej, że w pracy (a pracuje snobistycznej Wawie) wszyscy chwalili jej fryzurę.
To miej fryzure taka jak na codzien i w ktorej sie podobasz narzeczonemu :)
Nie znam kobiety, ktora by nie mowila, ze wyglada mlodziej niz ma ;)
Marcysie77 podaj mi namiary, moze telefon albo nazwe salonu na ta na Zaspie plizz.

A wyobrazcie sobie ze ta która mi robila tego koka to jedna z lepszych w trojmiescie?? Bylam pewna na 1000% ze wyjde zadowolona! Do tej pory jestem w szoku i choc powiedziala, ze fryzura bedzie sie trzymac 3 dni, rozwalilam ja przed chwila. I tak za pozno, bo kazdy sie na mnie gapil jak na nienormalna:/

piotrusiek ale to ja nie mowie, tylko inni :)

Ty to naprawde robisz problemy :) Nie ma czegos takiej jak "najlepsza" fryzjerka :DDD
Jeżeli jest ktoś z okolic Wejherowa.. to polecam salon VIVA.... Pani Hania robi śliczne cuda z włosków... :)

Jak coś mogę wysłać więcej wiadomości na maila :)

Pozdrawiam :)

Nr.tel.nie mam ale adres to Al.Jana Pawla 5b,box 41.To jest w tej Hali Targowej,byly komm und kauf.Pani Dorota.
jesli ktos zdobył mistrzostwo to chyba mozna mowic o najlepszej. Czy nie? Bosz juz mi sie nie chce Ci odpisywac. Idz juz lulac.

juli7 to tylko reklama, zeby kase wyciagnac :)
To nie reklama niestety tylko sprawdzona fryzjerka panie P. bo sama bede sie u niej czesala na slub.Gdyby byla beznadziejna to bym jej nie polecala.
A ciekawa jestem kto tobie postawi irokeza na slub!!!???he he
do góry