Widok

Najbardziej przerażające horrory !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dawajcie tytuły,waszym zdaniem,co mozecie polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jedziemy dalej........: "diabeł"..niezłe !

czekam na propozycje
Ja wczoraj oglądałam Paranormal Activity 3, super o wiele lepszy niż 2 także polecam!
Egzorcysta
A i jeszcze :Oszukać przeznaczenie"(też wszystkie części chociaż ostatnia już tak bardzo mi się nie podobała).
Ja polecam wszystkie części "Piły"(jest ic 6 albo 7).
moze ktos lubi takie klimaty "Ludzka stonoga"

Osobiscie nie widzialam i tego stanu rzeczy nie zmienie!
Swoja droga Hostel tez dobry ogladalam I i II ale I lepsza :D bo w drugiej czesci juz mniej wiecej wiesz o co chodzi
szkoda ze w tvn nie ma juz srody z horrorami ... zawsze czekalam na srode bo uwielbiam horrory :) najstraszniejszy film jaki ogladalam to teksanska masakra pila mechaniczna czy jakos tak ale najelpsza jest czesc I. Dobry byl tez horror śmiertelna gorączka.
widzialam wrond turn 4 dla znających sie w temacie.......mniamii
moze cos nowego ??
Z thrillerów mogę dorzucić film "Nieproszeni goście" i "Rytuał". Ten ostatni naprawdę ciekawy, ale żaden to nie horror.

Ciekawy jest jeszcze "1408" i słabszy "Trzynaście duchów".

A mocnych wrażeń dostarcza też film dokumentalny - na podstawie którego powstały potem "Egzorcyzmy Emily Rose", w którym są autentyczne fragmenty egzorcyzmów, dźwięki i relacje egzorcysty. Robi wrażenie. Tytuł to chyba "Egzorcyzmy Anneliese Michel".
Ogladałam Udręczonych ,polecam!! dreszczyk był:)
Nieodwracalne straszne ale to nie horror tylko dramat, za to bardzo mocny --> tylko trzeba miec mocne nerwy bo jest tam scena bardzo krwawa i druga: scena gwałtu. Ale warto obejrzec bo dobrze zrobiony film.
egzorcyzmy emily rose bardzo podobał mi się ten film, jak skończyłam go oglądać to do łazienki poszłam dopiero wtedy jak pozapalałam wszystkie światła.
Ostatnio oglądałam film Nieodwracalne z Monicą Belucci, dwa dni nie mogłam dojść do siebie, raczej nie polecam
Dzięki forumki, pozdrawiam :)
Dom woskowych ciał jak dla mnie słaby, tak w ogóle to nie dotrwałam do żadnej akcji, bo film trwał trwał i trwał a nic sie nie działo i wyłączyliśmy.
ja polecam lustra 1 i 2, jedynka wprawdzie lepsza, ale mozna obejrzec dwie części, do tego the amityvil i zakonnica-tez zarąbista.
egzorcyzmy emily rose-zwłaszcza,że jest oparty na faktach tym bardziej czlowiekowi cierpnie skóra. ja najpierw oglądałam dokument o analise michele-właśnie ona jest pierwowzorem i powiem wam,ze jak słuchałam te orginalne taśmy z egzorcyzmów-wykorzystane też w filmie to długo nie moglam dojsć do siebie. jest też ksiązka ale ponoć takie szczegóły co ona robiła tam napisali,ze już nie czytałam

Dokument mozna obejrzeć tu.
http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=186
Asia, kobitka miała depresję i przedawkowała leki, dlatego jako zmarła mogła opiekować się dawno zmarłymi dziećmi z sierocińca i synkiem
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Asia z tego co pamietam to chodzilo o to ze ten synek zginal w tej piwnicy a ona miala jakies haluny :) ale juz dokladnie nie pamietam bo w sumie tylko w kinie to ogladałam :)
A ostatnio ogladalam Tunel (coś w stylu rec i blair) :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry