Widok

Najbardziej przerażające horrory !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dawajcie tytuły,waszym zdaniem,co mozecie polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oglądam własnie KRZYK na tvn heh :)
Asia z tego co pamietam to chodzilo o to ze ten synek zginal w tej piwnicy a ona miala jakies haluny :) ale juz dokladnie nie pamietam bo w sumie tylko w kinie to ogladałam :)
A ostatnio ogladalam Tunel (coś w stylu rec i blair) :)
Asia, kobitka miała depresję i przedawkowała leki, dlatego jako zmarła mogła opiekować się dawno zmarłymi dziećmi z sierocińca i synkiem
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
egzorcyzmy emily rose-zwłaszcza,że jest oparty na faktach tym bardziej czlowiekowi cierpnie skóra. ja najpierw oglądałam dokument o analise michele-właśnie ona jest pierwowzorem i powiem wam,ze jak słuchałam te orginalne taśmy z egzorcyzmów-wykorzystane też w filmie to długo nie moglam dojsć do siebie. jest też ksiązka ale ponoć takie szczegóły co ona robiła tam napisali,ze już nie czytałam

Dokument mozna obejrzeć tu.
http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=660&Itemid=186
ja polecam lustra 1 i 2, jedynka wprawdzie lepsza, ale mozna obejrzec dwie części, do tego the amityvil i zakonnica-tez zarąbista.
Dom woskowych ciał jak dla mnie słaby, tak w ogóle to nie dotrwałam do żadnej akcji, bo film trwał trwał i trwał a nic sie nie działo i wyłączyliśmy.
Dzięki forumki, pozdrawiam :)
egzorcyzmy emily rose bardzo podobał mi się ten film, jak skończyłam go oglądać to do łazienki poszłam dopiero wtedy jak pozapalałam wszystkie światła.
Ostatnio oglądałam film Nieodwracalne z Monicą Belucci, dwa dni nie mogłam dojść do siebie, raczej nie polecam
Nieodwracalne straszne ale to nie horror tylko dramat, za to bardzo mocny --> tylko trzeba miec mocne nerwy bo jest tam scena bardzo krwawa i druga: scena gwałtu. Ale warto obejrzec bo dobrze zrobiony film.
Ogladałam Udręczonych ,polecam!! dreszczyk był:)
Z thrillerów mogę dorzucić film "Nieproszeni goście" i "Rytuał". Ten ostatni naprawdę ciekawy, ale żaden to nie horror.

Ciekawy jest jeszcze "1408" i słabszy "Trzynaście duchów".

A mocnych wrażeń dostarcza też film dokumentalny - na podstawie którego powstały potem "Egzorcyzmy Emily Rose", w którym są autentyczne fragmenty egzorcyzmów, dźwięki i relacje egzorcysty. Robi wrażenie. Tytuł to chyba "Egzorcyzmy Anneliese Michel".
moze cos nowego ??
widzialam wrond turn 4 dla znających sie w temacie.......mniamii
szkoda ze w tvn nie ma juz srody z horrorami ... zawsze czekalam na srode bo uwielbiam horrory :) najstraszniejszy film jaki ogladalam to teksanska masakra pila mechaniczna czy jakos tak ale najelpsza jest czesc I. Dobry byl tez horror śmiertelna gorączka.
Swoja droga Hostel tez dobry ogladalam I i II ale I lepsza :D bo w drugiej czesci juz mniej wiecej wiesz o co chodzi
moze ktos lubi takie klimaty "Ludzka stonoga"

Osobiscie nie widzialam i tego stanu rzeczy nie zmienie!
Ja polecam wszystkie części "Piły"(jest ic 6 albo 7).
A i jeszcze :Oszukać przeznaczenie"(też wszystkie części chociaż ostatnia już tak bardzo mi się nie podobała).
Egzorcysta
Ja wczoraj oglądałam Paranormal Activity 3, super o wiele lepszy niż 2 także polecam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry