Wiele "klinik" stomatologicznych w swoim życiu odwiedziłam, bo zawsze miałam problemy z zębami. Dopiero jak trafiłam do Denta Clinik do doktora Łukasza i doktora Grzegorza dowiedziałam się CZEMU w ogóle mam takie problemy z zębami. Okazało się, że wszyscy poprzedni lekarze leczyli przyczyny, a nie objawy i dopiero teraz czuję, że ktoś wie dokładnie co zrobić, żebym nie tylko miała piękny, ale przede wszystkim zdrowy uśmiech na lata. Dużo by pisać - wszystko jest najlepsze, najchętniej dałabym 10 :) - zaczynając od podejścia do pacjenta (nigdy nie czułam się tak zaopiekowana), profesjonalizmu (wszelkie możliwe zdjęcia i prześwietlenia zębów potrzebne do przedstawienia planu leczenia już na pierwszej wizycie), poprzez ogólny klimat gabinetu (sympatyczna Pani na recepcji która Cię wita jakby czekała na Ciebie od rana, piękny wystrój, muzyczka w tle, telewizor na suficie, żeby się Pacjent za bardzo nie wynudził :). No i - co najważniejsze - nic a nic nie boli (a na pierwszej wizycie miałam od razu robione 10 zębów)