Widok

Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7
był świetny we wrzeszczu jak sie idzie oid dworca w strone manhatanu po prawej stronie wiem że te panie się przeniosły może ktoś wie gdzie
tam były super ciuszki
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gdynia ul Morska obok Kauflandu - polecam serdecznie , jako przyszła wizażystka uwielbiam tam kupować ciuchy , bardzo ładne , zadbane, miła obsługa :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zdecydowanie Stylownia ;) i zaraz obok lumpek na wagę też perełki można dopaśc :) W Zuzie też raz w czas coś ciekawego i w tym lumpie koło miasta aniołów ;) Polecam wybrac się do centrum i pospacerowac od hali targowej do nowych ogrodów ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteście nienormalni. Zawsze mnie ciekawiło, wy bieliznę tez nosicie z lumpeksu? Czy kupiłabyś bieliznę w lumpeksie skoro nosisz rzeczy z lumpeksu, nie wiadomo po kim?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 220
Jej.
A w sklepie kupujesz czy sam/sama dziergasz? Jaka pewność kto przymierzał przed Tobą?

Używane. fakt. Ale to się chyba pierze czy może się mylę...

Bielizna z lumpka fuj. Ale reszta.......... Sama wytargałam na wagę listonoszkę Vuitton i dużą torbę Burberry. Obie łącznie za niecałe 20 zł. Na wagę.
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aaaaaa, zapomniałabym o mojej ulubionej białej torbie Furla. Niecałe 7 zł.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bielizna fuj, ale koszulka to już nie? Bo co? Bo nie dotyka sutków? Tak? To jest twój wyznacznik obrzydliwości? Jak przylega do brzucha to już okej, może być nawet po zmarłym, byleby nie dotknęło sutka. Specyficzne masz poglądy.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 188
Wyjdź kobieto!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8
MamaMarty-to gdzie Ty chodzisz do tych lumpeksów, że takie cuda wynajdujesz?! Ja też chcę ja też!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0
na morenie koło zatoki jest ciucholand.są tam rzeczy i wycenione i na wage.ostatnio kupiłam super spodnie za 1 zł;-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
nowo otwarty lumpex w gdyni chyloni na targowisku.piękne rzeczy i bardzo tanio.duzo ciuszkow dzieciecych.trafilam na niego ostatnio i bardzo polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
a gdzie jest ta Stylownia? :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś za czasów Liceum przebieraliśmy się z okazji Pierwszego Dnia Wiosny, czyli Dnia Wagarowicza i z kumpelami postanowiłyśmy przebrać się za stare babcie ;-) poszłyśmy więc do jakiegoś lumpexu po babcine lumpy, co by na strój babci mogły się nadawać (nie ubliżając babciom), a koleżanka wyhaczyła jeszcze brązową torbę. Jakie było nasze zdziwienie, gdy u niej w domu po rozpakowaniu tych wszystkich "skarbów" z torby wybiegł KARALUCH, trochę się namęczyłyśmy zanim udało się go unicestwić, bo skubany nie chciał sie poddać i się ruszał... te lumpy wszystkie zaraz do śmietnika wywaliłyśmy, a teraz na tą myśl wszystkie lumpexy z obrzydzeniem omijam SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 49
A dlaczego tak mocno krytykujesz tych,którym używane rzeczy nie przeszkadzają? Jeśli dla Ciebie są to ubrania wywołujące obrzydzenie ,to ich nie dotykaj,nie noś,ale nie mów innym,że źle robią.
popieram tę opinię 141 nie zgadzam się z tą opinią 3
Współczuję z tym karaluchem :).Ale gdyby tak na to patrzeć,że czasem coś nie fajnego gdzieś się znajdzie ,to 90% produktów byśmy nie chcieli dotknąć.Ci co pracują w spożywce wiedzą najlepiej :).A widziałaś w jakich warunkach są w niektórych piekarniach pieczone pyszne pączuszki? Okazałe szczury po nich biegają.No i cóż,wszyscy je jedzą ! :)
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 2
ją chodzę tydzień cała happy jak coś taniego w lumpku znajdę,polecam ciucholand "big" na starowiejskiej w gdyni,to trzeci-czwarty sklep z lewej strony ulicy idąc od placu kaszubskiego,w środy i soboty mają ciuchy po złotówce sztuka można wyszukać cuda od pasków po płaszcze itpy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
a w Sopocie oprocz tych drogich na niepodleglosci?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te na Niepodległości to w ogóle....ok. Czasami uda się znaleźć coś niedrogiego - trafiłam na genialną, nowiutką sukienkę za 9 zł, ale poza tym to niektóre ceny przewyższają te w normalnych sieciówkach.

Dlatego lepiej chyba wydać te kilka złotych na bilet i pojechać do Gdańska lub do Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam Rumię, ceny niższe niz w Gdyni :) ostatnio otworzyli nowy SH w Janowie koło SKM. Mnie odpowiada, mały ubrania czyste i pachnace i markowe. Jest wycena i waga. Upolowałam tam na razie spodnie dresowe Nike i 2 swietne tuniki :))))))
Na Dabrowskiego są równiez 2 fajne duże i na Wybickiego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry