Widok
Naprawa pralek, zmywarek gdzie?
Ostatnio jakoś psuje mi się sprzęt ;) Wzywałam do zmywarki, teraz cieknie pralka. Ostatni fachowiec był z Gdyni a ponieważ jestem mieszkanka Bojana chciałabym sie zapytać czy u nas w okolicy Gminy jest jakaś firma bądź fachowiec zajmujący się naprawą pralek, zmywarek, sprzętu agd?
@Henio, pani pyta o fachowca więc nie udzielaj informacji typu "wujek dobra rada". Pani jest dorosła, podjęła decyzje o naprawie i może nie chce nabijać kabzy sklepom typu Euro RTV AGD gdzie na siłę uszczęśliwiają płatną dodatkowa gwarancją. Chce fachowca to podaj namiary i nie namawiaj na kupno nowego sprzetu, bo może jej własnie w tej chwili nie stać nawet na najtańszy.
Niestety nie tak łatwo znaleźć dobry serwis AGD, większość to firmy, które chcą tylko zarobić a o naprawianiu nie mają dużego pojęcia. Polecam przeczytać artykuł http://www.team-pentagram.pl/jak-znalezc-dobry-serwis-agd-czym-sie-kierowac/ jak znaleźć dobry serwis AGD, będziesz wtedy wiedzieć czym się kierować przy wyborze. Z pewnością pozwoli ci to zawęzić listę fachowców ;)