Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
(...) wątek zamknięty Za wykonanie usługi wzięli 100 zł, jednakże usługa wykonana wadliwie. Nie...
~Grzegorz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 stycznia 2016

Stanowczo odradzam! wątek zamknięty Wymontowali silnik od pralki w kwietniu i obiecali naprawić. Liczne telefony...
~kobieta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 października 2016

Tragedia wątek zamknięty Bardzo żałuję, że nie miałam czasu dokładnie poczytać opinii przed zleceniem...
~M. Sildatke
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2016

Pralki-lodówki.pl wątek zamknięty Ostrzegam przed tymi naciągaczami. Nie przychodzą na umówione wizyty (po...
~Roksana Pawłowska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

Klient - opinia wątek zamknięty KATASTROFA, UWAGA, ODRADZAM. Nie dajcie się naciągnąć. Na stronie jest...
~Klient
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2015

... wątek zamknięty Ludzie Nie dawajcie tym pseudo fachowcom niczego Ja zgłosiłem pralkę do...
~tomek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 stycznia 2015

200 zł za nic wątek zamknięty 1. Nie przyjechał w umówionym terminie i nie odwołał wizyty. 2. W kolejnym...
~AP
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 września 2014

NACIĄGACZ wątek zamknięty 18 sierpnia wezwałem tego "fachowca" do lodówki, która przestała chłodzić a...
~Bartosz
-

dodano: 27 sierpnia 2014

nie polecam. wątek zamknięty Witam, w skrócie : 240 zł za naprawę pralki, pralka nie działa dalej - 2...
~WB
-

dodano: 26 sierpnia 2014

DRAMAT wątek zamknięty Ten pyskaty , niewychowany dziad nie dosc ze sie spoznil sie 4(!) godziny to...
~Wyrolowany
-

dodano: 31 lipca 2014

ocena wątek zamknięty mieli być o 16-17, byli po 20, ale zepsuła się pralka a mamy małe...
~Piotr
-

dodano: 29 lipca 2014

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z naprawy wykonanej przez ten serwis. Naprawa...
~Ula z Gdyni
-

dodano: 10 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Zepsuta lodówka dla emeryta to wielkie zmartwienie.Smutek trwał...
~Mietek z Gdańska
-

dodano: 8 czerwca 2014

naprawa pralki ( wymiana łożysk bębna) wątek zamknięty W dniu 8.04.2014 zabrano pralkę do wymiany łożysk bębna z informacją , że...
~Bujko
-

dodano: 13 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Nie zgadzam się z negatywną opinią.Właśnie skorzystałam z usługi wykonanej...
~Marcin z Gdańska
-

dodano: 15 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Przy małym dziecku zepsuta pralka to niemały kłopot.Na szczęście trwał...
~Natalka
-

dodano: 15 kwietnia 2014

Solidny serwis wątek zamknięty Solidny serwis miła obsługa,punktualność.Moja stara lodówka chodzi jak...
~Kasia
-

dodano: 14 kwietnia 2014

Tragedia wątek zamknięty To nie serwis to oszuści. Wzięli pieniądze i część do naprawy i tyle ich...
~Wojtek
-

dodano: 6 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Polecam, serwis solidny, rzetelna obsługa.
~Edyta
-

dodano: 27 marca 2014

Super serwis wątek zamknięty Polecam ten serwis.Naprawa wykonana solidnie za nie duże pieniądze.Miła...
~Rena z Gdyni
-

dodano: 27 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
114

97

wątków

do góry