Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grzałka wody w pralko-suszarce Samsung wątek zamknięty Od telefonu ze zgłoszeniem problemu do przyjazdu technika minęło niecałe dwie...
~ŁukaszW
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 września 2013

Brak reakcji na reklamację wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam. Po naprawie pralki ( wymiana łożyska ) pralka...
~ML
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 grudnia 2014

Fachowcy totalna porażka wątek zamknięty fachowcy przyszli parę godzin po umówionym czasie, pokleili gumowy wąż...
~janik441
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2014

ta firma to jakiś żart wątek zamknięty Zadzwoniłem wczoraj do tej firmy w sprawie pralki której bęben nie działa,...
~Tymek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 grudnia 2013

TOTALNY NIEPROFESJONALIZM!!!!!!!! wątek zamknięty DWA I PÓŁ TYGODNIA BEZ PRALKI...TO JESZCZE NIC, TO BYM CAŁKIEM ZNIOSŁA...WIEM...
~ANNA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 stycznia 2013

polecam bardzo wątek zamknięty Bardzo polecam to jest serwis godny zaufania poleciłam tą firmę paru osobą...
~martyna
-

dodano: 11 stycznia 2013

Niski poziom uslug-lekceważenie klienta wątek zamknięty Dwukrotnie dzwonilam i zgłaszałam naprawę pralki ,podając adres,nikt się nie...
~GS
-

dodano: 24 listopada 2012

NIEZADOWOLONY - opinia wątek zamknięty TA FIRMA TO JAKIŚ SMUTNY ŻART W STYLU SŁYNNEGO PROGRAMU USTERKA. MYŚLĄ ŻE...
~NIEZADOWOLONY
-

dodano: 7 sierpnia 2012

ZDECYDOWANIE POLECAM wątek zamknięty No i stało się - zajechałam pralkę! Dzwoniłam do kilku firm i robili problemy...
~GdyniAnka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 grudnia 2011

POLECAM! wątek zamknięty Bardzo szybka i nie droga naprawa mojej lodowki, chcialabym miec w...
~Radek
-

dodano: 5 grudnia 2011

TA FIRMA TO JAKIŚ ŻART!!!!!! wątek zamknięty Umówiłem się na naprawę lodówki, Pan zadzwonił i poprosił mnie o jej...
~S
-

dodano: 21 sierpnia 2011

Dobry serwis pralki wątek zamknięty Szybko, sprawnie i bardzo czysto. Polecam innym użytkownikom serwisu...
~Maciej
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 stycznia 2011

Serwis OK. Polecam Wszystkim wątek zamknięty Nie rozumiem negatywnych opinii pojawiających się na tej stronie. Już kilka...
~kina z gdańska
-

dodano: 26 grudnia 2010

bardzo slaba wątek zamknięty Czekałam 3 dni na naprawę pralki, nikt nie przyjechał i nikt nawet nie...
~MJ
1

dodano: 30 września 2010

totalny brak profesjonalizmu i brak kultury osobistej wątek zamknięty dwa dni spedzilam w oczekiwaniu na serwis. za pierwszym razem pani na...
~wlascicielka zepsutej lodowki
-

dodano: 7 grudnia 2010

serwis szybszy niż pogotowie ratunkowe wątek zamknięty Serwis przyjechał szybciej do naszych pralek niż pogotowie ratunkowe. Fachowa...
~Gdynianin
-

dodano: 28 września 2010

super serwis wątek zamknięty Polecam wszystkim,fachowe sprawne wykonanie usługi, bardzo miły pan,cena ok....
~z lukaszewska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 października 2009

Serwis z klasą wątek zamknięty Wiele razy wzywałam fachowca do mojej pralki,nikt nie chciał mi pomóc.Wszyscy...
~Ula z Sopotu
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków

do góry