Widok

Nebulizator-inhalator MEDEL Family gdzie regulacja?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma może taki nebulizator? Dziś kupiłam i wydaje mi się że wogôle para nie leci, a pamiętam że kolezanka kiedyś miała dla córki inny nebulizator i mogła regulować czy para leci mocniej czy słabo.. Czy ktoś wie czy jest regulacja? W instrukcji obsł nie mogę się doczytać.
To taki:

http://www.medel.pl/inhalatory-i-nebulizatory/product/inhalator-pneumatyczno-tlokowy-medel-family.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja wczoraj kupiłam taki sam:) ale u mnie para leci normalnie może cos z nim nie tak w sumie pierwszy raz leciała słabo ale już za drugim razem było dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Wiolka:) spróbuje jeszcze raz. Ale regulacji przepływu chyba w nim nie ma niestety?
A czy ktoś wie czy w tej niebieskiej częßści nebulizatora (gdzie wlewa się lek) ma zostać jeden otwór? Bo są dwa, w jeden wkłada się maseczkę a drugi ma zostać otwarty? Bo to może przez nią ucieka mi ta para ?
Ja też mam taki i para leciała kiepsko jak wężyk nie był dobrze dokręcony, może spróbuj jeszcze raz wszystko złożyć:)
A ten otwór gdzie się wlewa też mam otwarty:)
nie wiem czy u was jest filtr czy nie. ale u mnie w ogóle para nie leciała jak źle zainstalowałam filtr. tj. nałożyłam bezpośrednio na te kolorową końcówkę w części gdzie wlewa się lek, a przynajmniej u mnie filtr powinien byc w tej górnej części co się dokręca.
poprawiłam i pierwszy raz go właśnie użytkujemy i para leci jak szalona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niedawno się zdecydowałam na inhalator do domu i wybór padł na inhalator PRO. Działa sprawnie, nie robi dużego hałasu. Kupiłam bo dzieci ciągle jakieś przeziębienia, zapalenia łapią, a ostatnio najmłodszy syn zapalenia oskrzeli się dorobił ;/
Dobrą opcją może być inhalator Baby Sanity, jeśli chodzi o inhalację dzieci. Jest tutaj dołączony specjalny smoczek dla najmłodszych maluchów. My używaliśmy u 2 letniego synka i urządzenie sprawdziło się bez kłopotów.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

do góry