Widok

Nefer

Mnie to nie pomoglo. Mialam wtedy krotkie wlosy, ubralam sie w garnitur i krawat i gdyby nie glos, mozna mnie bylo spokojnie brac za faceta. Prof. po pierwszym pytaniu, gdy sie zajaknelam, kazal mi wyjsc z sali. Na drugi semestr bylo lepiej, bo dostalam juz stypendium Erasmusa, a on takich studentow bardziej cenil. Bylam przy tym swiadkiem pieknej sceny. Przed egz. zastrzegl, ze wszyscy panowie maja byc w garniturach, bo nie wpusci. Zapowiedzial tez tydzien naprzod, ze "w poniedzialek bede mial dobry humor, wiec radze przyjsc". Odwazylo sie jakies 15 osob, w tym ja. Gdy szczesliwa wyszlam, jako ostatnia, krecil sie po korytarzu kolega, ktory na egz. w tym terminie sie nie wybieral, ale badal jakie mielismy pytania. Prof wyszedl z sali, zobaczyl go i mowi:
-Zapraszam pana.
Kolega speszony: -Ale ja jestem nieprzygotowany, jutro przyjde.
Prof. -Ale ja dzisiaj mam dobry humor. Zapraszam.
Kol.-Aaale ja jestem nieubrany...
Prof.-Panu daruje.
Chwycil chlopaczka za kark i doslownie wepchnal do sali.
Widok byl piekny!
Sloneczne pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Esclarmonde

jak ty to subtelnie napisalas przejdzie na emeryture a ja z tkz. grubej rury... Na emeryturze (o ile nie ma sprzeciwu lekarza czy zakazu wykonywania pracy tez mozna pracowac wiec nie miej zbytniej nadziei... Czy znasz prof. O matko! Komputer chyba sie zwalnia! Brune? Pozdrowienia-

Alchemik

witaj w przerwie miedzydeszczowej. Ta choroba to pracoholizm i wcale tu nie zartuje. W CZYM nie nabredziles? Pozdrowienia mokre-

Esclarmonde

przepraszam za "wymieszana" koncowke, ale ja mam taki komputer przy ktorym twoj ma predkosc swiatla.

Alchemiku!

No! Juz myslalam, ze nigdy nie odezwiesz sie do mnie pod tym imieniem;)))
Masz calkowita racje-uwielbiam burze, zwlaszcza w gorach...
Ale dzis tu tez byla niezla...
Moze przylaczysz sie i wejdziesz z nami na chat?;)
Katarskie pozdrowienia!

Esclarmonde

Nie wiem czy mi sie uda

Nefer

Nie , nic nie nabredzilem - :) napisalem prawde . Jak
tylko tro che odsapne napisze . Nawet mam koperte przed soba ------ ale jakas taka chuda , cienka , , , trzeba by ...pochodze troche po miescie i ... moze przytyje :)))
pozdrowienia

Nefer, Alchemik

Chyba za bardzo pochwalilam te komputery, przy kolejnej probie wejscia na chat zawiesily sie na amen. Sprawdzam nr3;)
NEFER- pisze dyplomatycznie, bo jeszcze tam studiuje h hi... Pogadamy za pare lat...;) Poki co modl sie za mnie w czerwcu...juz czekaja, by sie na mnie rzucic.
Deszczowe pozdrowienia!

ALCHEMIK- na pewno przytyje gdy do mnie napiszesz a przyzwoite gabaryty osiagnie gdy wlozysz do niej oprocz napisanego listu ten ktorego jeszcze mi nie przyslales.

ESCLARMONDE- teren czysty ide na drugi komputer. Do na pisania

Alchemik, Esclarmonde

wejsc weszlam na czat, ale na tym sie sknczylo to pudlo nie chcialo naniesc moich wypowiedzi, albo cos robie nie tak. Prosze o instrukcje. Help!

Nefer

kliknij na pasek pod tekstami az pojawi sie kursor, potem wpisz tekst i jak skonczysz nacisnij enter
na dzis koncze i pozdrawiam cieplo

E to jest bez sensu, widzialam wasze wypowiedzi a nie potrafilam wprowadzic swoich, no coz- trudno. Nie lazilam nigdy po czatach, byc moze cos nie tak robilam. Pozdrawiam was z tradycyjnego Hyde. I wcale nie zemdlalam!!!

Nefer

Szkoda, ze Ci sie nie udalo, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...
Pozdrowienia serdeczne!

Nefer

Szkoda, ze Ci sie nie udalo, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...
Pozdrowienia serdeczne!

Nefer

zrob jak napisalem

Alchemik, Esclarmonde

poczatki bywaja trudne, sprobuje jeszcze raz.

Nefer

Powiedz czy C isie udalo

Nefer

Prof.Brune znam tylko ze slyszenia, nigdy nie mialam z nim do czynienia. Ty owszem, z tego co pamietam?
Adj.chata, szkoda, ze na biezaco nie mozna drukowac...
Sprobujesz jutro? Albo teraz jeszcze raz, juz bez Alchemika;)))
Pozdrawiam cieplo!

Esclarmonde

a jednak zacial sie. Co za niefart. Powoli bede sie juz zbierac do domu. Do napisania jutro. Moze jutro uda nam sie poczatowac? Pozdrowienia-

Esclarmonde

mam nadzieje ze jutro nie bedzie niespodzianek, tym razem juz pa!

Nefer&Alchemik

Wywalilo mnie z chata na amen, wrocilam, to juz nikogo nie bylo. Szkoda, ze tak szybko znikneliscie.
Swietliste pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry