Widok

Nefer

Mnie to nie pomoglo. Mialam wtedy krotkie wlosy, ubralam sie w garnitur i krawat i gdyby nie glos, mozna mnie bylo spokojnie brac za faceta. Prof. po pierwszym pytaniu, gdy sie zajaknelam, kazal mi wyjsc z sali. Na drugi semestr bylo lepiej, bo dostalam juz stypendium Erasmusa, a on takich studentow bardziej cenil. Bylam przy tym swiadkiem pieknej sceny. Przed egz. zastrzegl, ze wszyscy panowie maja byc w garniturach, bo nie wpusci. Zapowiedzial tez tydzien naprzod, ze "w poniedzialek bede mial dobry humor, wiec radze przyjsc". Odwazylo sie jakies 15 osob, w tym ja. Gdy szczesliwa wyszlam, jako ostatnia, krecil sie po korytarzu kolega, ktory na egz. w tym terminie sie nie wybieral, ale badal jakie mielismy pytania. Prof wyszedl z sali, zobaczyl go i mowi:
-Zapraszam pana.
Kolega speszony: -Ale ja jestem nieprzygotowany, jutro przyjde.
Prof. -Ale ja dzisiaj mam dobry humor. Zapraszam.
Kol.-Aaale ja jestem nieubrany...
Prof.-Panu daruje.
Chwycil chlopaczka za kark i doslownie wepchnal do sali.
Widok byl piekny!
Sloneczne pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Esclarmonde

ja niestety na razie nie moge pocwiczyc, patrze sepiastym wzrokiem na komputer ktory zamierzam zajac o 19.15 i nie wiadomo czy nie bede miala takich samych klopotow jak ty z zawieszaniem. Okaze sie za 2 godziny (mam nadzieje ze sie uda). W Akademii zawsze panowal symptom strachu i nieodzywania sie (na wszelki wypadek) wiec nic sie nie zmienilo i pewnie nie zmieni, chyba ze kadra wymrze... Pozdrowienia i do napisania-

Nefer

To zaraz zaczne cwiczyc, ktory z 6 komp. najlepiej wchodzi na chat, aczkolwiek teraz wolne sa tylko 2, a te znam- jak sprobuje, to sie zawiesza.Zostaje mi jeszcze ten, przy ktorym siedze. Mi tam nigdy jeszcze imienia nie podkradli, wreszcie jakis pozytek, ze jest tak skomplikowane;)- zreszta zabezpieczylam je haslem.
Wlasnie mam chwile rozklejanie sie nad soba. Wyszlam z ostatniej lekcji spiewu, przy pozegnaniu z profesorka prawie sie poryczalam. Nie potrafie wyrazic, jak mi bedzie brakowalo tych zajec... Takiej atmosfery nigdy w Polsce nie bedzie. Tu nie istnieje cos takiego jak trama. Spiewam jak wokalisci, dyryguje na probach... a Akademi strach sie odezwac...Szkoda slow....
Hi hi, mialam podobny problem, gdy fundnelam sobie wielkiego loda z bita smietana za 20 koron (10zlotych... no comment)... Na szczescie nie nakapal na bluzke tylko na chodnik...
Tutaj tez byla burza, jakos podobna mamy ostatnio pogode.Akurat zdazylam wrocic zanim zaczelo lac, a potem grzecznie przestalo, jak musialam isc na zajecia;)
Deszczowe pozdrowienia!:)))

Fani komiksow papcia Chmiela

powstaje film w oparciu o jego komiksy, zakonczono juz realizacje sciezki dzwiekowej, glosow postaciom uzyczyli: Tytus de Zoo- M. Kondtar, Romek- W. Malajkat, a'Tomek- P. Gasowski. Calosc na ekranie 2002 r., Ciekawe co z tego wyjdzie... A w sierpniu "Wiedzmin", juz nie moge sie doczekac.

Esclarmonde

sprobujmy poCZATowac dzis o 19.15 mam nadzieje ze osoba, ktorej uzyje w tym celu komputer opusci swoje stanowisko pracy i bede miala wolny dostep. A jaka ksywa bedziesz dysponowac? Nie ludz sie ze twoja nie jest juz zablokowana (podobnie jak wszystkie inne pojawiajace sie w Hyde) A jak sie nam nie uda- to trudno, wrocimy do Hyde. Mam dzis pechowy dzien. A wlasciwie moje lakomstwo zostalo ukarane, otoz tuz przed wyjsciem do pracy oblalam spodnie sokiem (dobrze ze sa czarne i jakos udalo mi sie zatuszowac) a w pracy skusilam sie na lody na patyku oblane czekolada. No i gdzie ta czekolada wyladaowala? Oczywiscie na bluzce. W lazience zrobilam panikarski poploch, mokra gigantyczna plame na bluzce. Dobrze miec dlugie wlosy przynajmniej tak szokujaco nie wygladalam i zdazylo wyschnac. Ciekawe co jeszcze uda mi sie dzis wysmarowac... Pozdrowienia-

Agniecha 21

Aha :].
Jestes może Gratkowiczką? Bo ludki z Gratki :)) spotykają się co niedzielę pod pomnikiem Sobieskiego w Gdańsku i jest tam trochę chłopaków w długich włosach. Możesz wpaść i poznać nas, a przy okazji rzucisz okiem na nich ;).

Bakcylka

No tak, ale chodzi o biedne rybki męczone w celach rozrywkowych :(.

Fani Mansona i NIN!!!!

W tą sobotę zlot fanów NIN i Marylin Manson w 'fortecznej'-Gdańsk, ul 3 maja 9a, wjad 8 zł!!!!
KEEP ROCKING & HAVE FUN

ESCLARMONDE- tu jest wspaniala ulewa i burza, szkoda ze musze yc w pracy... A tak poszlabym na spacer nie zwazajac na rozmazany makijaz ktory bylby lepszy od M. Mansona. Jeszcze szie odezwe.

ALCHEMIK a ty juz w pracy? Wiec jednak jestes pracoholikiem, martwie sie o ciebie- wiesz ze to jest choroba? Pozdrowienia burzowe-

Bleeeeeeeeee!!!, ale...

Fajnie bylo na egz. ustnym z bioli, to byla w sumie nawet niezla zabawa...
Biedny dyrektor ganial dla mnie po calej szkole po cukierka kawowego.
Jeszcze tylko angol. A to juz bedzie przednia rozrywka.

Agniecha21

Podobaja Ci sie 'chlopacy w dlugich wlosach"?
Masz szczescie, rozpoczyna sie sezon plazowy i juz niedlugo bedziesz mogla nacieszyc sie calym tym bogactwem pod ich pachami (patrz tez w autobusie), na nogach i na klacie (tudziez troche nizej).
Jak to: w dlugich wlosach???
Maja sie w nich tarzac?

Nefer

Witaj skoro swit . Pewnie slodko sobie spisz jeszcze
milej pracy pozdrawiam cieplutko

Nefer

Byloby fajnie, ale mamy z Amena przykre doswiadczenia. mianowicie te pudla, ktore tu mam, strasznie sie na chacie mecza, co chwile sie zawieszaja, albo wywalaja mnie z Netu. A jak nie, to nie wprowadzaja mi wypowiedzi. Wsciec sie mozna.Choc sprobowac mozna, podasz mi tylko godzine. A nuz szczescie dopisze... Dzis informatyk przez pol dnia naprawial wszystkie usterki. Ciekawe, na ile mu sie udalo.
Tu tez dzis burza wisiala w powietrzu, niestety przeszla bokiem. Za to znowu jest zimno. Zegnaj opalanie sie nad rzeka chlip! Ciekawe, czy przez te 2 tyg co mi zostaly, pogoda zdazy wrocic.
Zycze Ci dzisiaj spokojnego powrotu do domu, zwlaszcza w tramwaju;)))
Trzymaj sie, pozdrawiam cieplo!

Esclarmonde

nie ma jak wlamac sie do cudzego komputera w dodatku o niebo lepszego. Mam juz ksywe na CZACIE, ktos bezczelnie podszyl sie pode mnie jako Nefer, ale ja tam bede x3 moje pseudo. Moze kiedys uda nam sie pogadac na zywo. Pa!

Esclarmonde

urlop- zapewne tak, ale gdzie i kiedy to nie mam pojecia. Wciaz licze ze przed wakacjami (oby!) rusza sie moje sprawy, bo jak nie to dopiero na jesieni. Pozdrowienia przedburzowe (chyba sobie wykrakalam zmiane pogody tuz przed wyjsciem z pracy). do jutra-

Nefer

Ale ja juz nie mam choru, na szczescie...jakkolwiek spiew w chorze ubostwiam, to z p. Mrozem mialam na pienku. Brrrr... Ale kontakt Ci moge zalatwic, umowimy sie kiedys w Akademii. O rany, jak ja tam nie chce wracac...
Planow wakacyjnych mam mnostwo, ale nie wiadomo ile i czy wogole bede miala wakacje. We wrzesniu musze zdac wszystkie przedmioty, ktorych tu nie mam, czyli... ok10... Well... chyba napisze ostrzezenie dla studentow, aby nie dali sie nabrac na przepisy Erasmusa "gwarantujace zaliczenie semetru za granica". Jest to mozliwe w kazdym kraju oprocz Polski. Bo trzeba wykazac odrobine dobrej woli i wspolpracy, a w naszym kraju o to szczegolnie trudno.
A jak Twoje plany na lato? Urlop?
Sloneczne pozdrowienia!

Esclarmonde

i co, zdal? To fakt ze gdy na 1 pytaniu wyczul wahanie to albo kazal wyjsc albo drazyl i czepial sie niczym buldog lydki tego czego nie bylo sie pewnym. Milo jest powspominac... z dystansu. A co robisz w wakacje? Wyjacdy, przyjazdy, szalenstwa letnie?

Esclarmonde

a kto wlasciwie wyrzezbil te klamke i dlaczego jest taka wazna? Jak wrocisz to wprosze sie na wasz chor z M. Mrozem musze mu oddac materialy mam nadzieje ze mnie nie zabije jak wrecze duza bombonierke. Pozdrowienia

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

do góry