Widok

Nefer

Przypomnial mi sie film , , seksmisja, , brrrrrr......
TO TY CHCESZ MNIE PRZEROBIC NA KOBITE ???!!!!
rany........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aik

Powiedzialam KIEDYS i w Gdyni:)))
Nie wiem, o ktorej jutro bede, wieczorem moze byc to niemozliwe (koncert).
Swietliste pozdrowienia!

Es

uciekam bay bay

Es i Amena

to by bylo ciekawe doswiadczenie i ......
czekam na wasza energie - trzymam za slowo

Es

przeciez tak tam jest

Aik

No przeciez Ci odpowiadam od razu:)
Uwazaj, bo jeszcze kiedys spotkasz nas w Gdyni obie i nie zdazysz uciec przed podwojna Katarska energia:)))
To tak a propos ostatniego textu do Ameny, bo Ona tego dzis nie przeczyta.Ale Jej przekaze;)))
Swietliste pozdrowienia!

Es

co sie dzieje?

Es

cos nie wychodzi ?

Amena

Slicznie -- witam Szlachcianke ; szykuje kontusz :)
Ale nabardziej i niezwykle podobal mi sie herb --- Ten nad "szampanskim nastrojem" :)))))

Aik

Jestem, jestem:)))
Ale chyba nie uda mi sie wejsc na chat:( Sprobuje, ale jeszcze 2 godz temu nie dzialalo.
Swietliste pozdrowienia!

Es

Jestes

Pa,pa

Znikam i na do widzenia info dla posiadaczy numeru mojej komórki.Piszcie sms via internet, wreszcie mam aktywację.

Pytanko

Co sądzicie na temat polskiego autora fantasy o n
nazwisku Kres?

Czy ktoś widział już zapowiedzi Władcy Pierścieni - super.No i kiedy dokładnie jest premiera Wiedżmina?

Amena

Byłoby mi niezmiernie miło gdybyś sie zjawiła pod wiadomym adresem jutro tzn. w środę ok.19tej.To będą moje imieniny.

Agenkowy zbiorek

Esclarmonde - list dotarł wczoraj i jak zdołałam wywnioskować odpis na adres krasjowy?Bardzo dziękuję.

Ekipo Łosi, a konkretnie Admirał Nimitz - dzięki serdeczne za pamięć i karkę imieninowa.

Tomko - oddaj wreszcie paski z opisami zdjęć i na boga zrób coś ze stroną!Gdzie te wszystkie zdjęcia, które zeskanowałeś.Sorry, ale jeśli nie zobacze efektów to koniec z wypożyczaniem fotek.

Nefer

Witaj i przygotuj się duchowo na trochę pikania w telefonie.Pozdrawiam.Zaskakuje mnie dziś szybkość działania serwera.Wszystko działa.Cud to , czy pomyłka maszynerii wszak ja tu jestem i działa?

Hej

Jestem tu .

Nefer

Jestes pewna? Pamietasz, ze juz tak myslalas i nic sie nie stalo... Moze i tym razem sie ulozy... Trzymaj sie, mysle o Tobie!
List wyslij juz na polski adres, za tydzien o tej porze bede siedziec w autokarze gdzies kolo granicy dunsko niemieckiej.
Adj, koncertu- od dyrygowania sie wymigalam, bo to smieszne dyrygowac kwartetem smyczkowym, dzis juz poradzili sobie sami. Ale grac bede i to sporo... Chcemy zrobic odpowiednia scenerie do "Cathar Princess"- przyciemnione swiatlo + swiece naokolo wokalistki, ktora ostatnia nute ma krzyknac. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Szkoda, ze nie bede miala nagrania video...
Trzymaj sie, poradzisz sobie, na pewno! Przesylam moc cieplej energii i swietlistych pozdrowien!!!:)))

Amenus & Aik

No, no, co tez ja tu czytam, robi sie interesujaco:))))) Ale chlip, nie wiem, co wyjdzie z monitorowania, bo nadal gdy wchodze na chat, wyrzuca mnie z internetu. Przynajmniej do HP moge juz wejsc.
Tak Aik, Amena naprawde jest Szlachcianka, jest to udowodnione historycznie:)))))))
Swietliste pozdrowienia + rownie eleganckie dygniecie:)))

Aik

Mieszanka wybuchowa - czemu nie, lubie efekty specjalne ;))

+niezwykle unizone dygniecie (badz co badz jestem szlachcianka)

Wlasnie sie dowiedzialam ze jak wroci moja szefowa z macierzynskiego to ja trace prace. I po co tu zyc jak zna sie godzine swojej smierci???

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

do góry