Widok

Nefer

Przypomnial mi sie film , , seksmisja, , brrrrrr......
TO TY CHCESZ MNIE PRZEROBIC NA KOBITE ???!!!!
rany........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aik

Powiedzialam KIEDYS i w Gdyni:)))
Nie wiem, o ktorej jutro bede, wieczorem moze byc to niemozliwe (koncert).
Swietliste pozdrowienia!

Es

uciekam bay bay

Es i Amena

to by bylo ciekawe doswiadczenie i ......
czekam na wasza energie - trzymam za slowo

Es

przeciez tak tam jest

Aik

No przeciez Ci odpowiadam od razu:)
Uwazaj, bo jeszcze kiedys spotkasz nas w Gdyni obie i nie zdazysz uciec przed podwojna Katarska energia:)))
To tak a propos ostatniego textu do Ameny, bo Ona tego dzis nie przeczyta.Ale Jej przekaze;)))
Swietliste pozdrowienia!

Es

co sie dzieje?

Es

cos nie wychodzi ?

Amena

Slicznie -- witam Szlachcianke ; szykuje kontusz :)
Ale nabardziej i niezwykle podobal mi sie herb --- Ten nad "szampanskim nastrojem" :)))))

Aik

Jestem, jestem:)))
Ale chyba nie uda mi sie wejsc na chat:( Sprobuje, ale jeszcze 2 godz temu nie dzialalo.
Swietliste pozdrowienia!

Es

Jestes

Pa,pa

Znikam i na do widzenia info dla posiadaczy numeru mojej komórki.Piszcie sms via internet, wreszcie mam aktywację.

Pytanko

Co sądzicie na temat polskiego autora fantasy o n
nazwisku Kres?

Czy ktoś widział już zapowiedzi Władcy Pierścieni - super.No i kiedy dokładnie jest premiera Wiedżmina?

Amena

Byłoby mi niezmiernie miło gdybyś sie zjawiła pod wiadomym adresem jutro tzn. w środę ok.19tej.To będą moje imieniny.

Agenkowy zbiorek

Esclarmonde - list dotarł wczoraj i jak zdołałam wywnioskować odpis na adres krasjowy?Bardzo dziękuję.

Ekipo Łosi, a konkretnie Admirał Nimitz - dzięki serdeczne za pamięć i karkę imieninowa.

Tomko - oddaj wreszcie paski z opisami zdjęć i na boga zrób coś ze stroną!Gdzie te wszystkie zdjęcia, które zeskanowałeś.Sorry, ale jeśli nie zobacze efektów to koniec z wypożyczaniem fotek.

Nefer

Witaj i przygotuj się duchowo na trochę pikania w telefonie.Pozdrawiam.Zaskakuje mnie dziś szybkość działania serwera.Wszystko działa.Cud to , czy pomyłka maszynerii wszak ja tu jestem i działa?

Hej

Jestem tu .

Nefer

Jestes pewna? Pamietasz, ze juz tak myslalas i nic sie nie stalo... Moze i tym razem sie ulozy... Trzymaj sie, mysle o Tobie!
List wyslij juz na polski adres, za tydzien o tej porze bede siedziec w autokarze gdzies kolo granicy dunsko niemieckiej.
Adj, koncertu- od dyrygowania sie wymigalam, bo to smieszne dyrygowac kwartetem smyczkowym, dzis juz poradzili sobie sami. Ale grac bede i to sporo... Chcemy zrobic odpowiednia scenerie do "Cathar Princess"- przyciemnione swiatlo + swiece naokolo wokalistki, ktora ostatnia nute ma krzyknac. Ciekawe, co z tego wyjdzie. Szkoda, ze nie bede miala nagrania video...
Trzymaj sie, poradzisz sobie, na pewno! Przesylam moc cieplej energii i swietlistych pozdrowien!!!:)))

Amenus & Aik

No, no, co tez ja tu czytam, robi sie interesujaco:))))) Ale chlip, nie wiem, co wyjdzie z monitorowania, bo nadal gdy wchodze na chat, wyrzuca mnie z internetu. Przynajmniej do HP moge juz wejsc.
Tak Aik, Amena naprawde jest Szlachcianka, jest to udowodnione historycznie:)))))))
Swietliste pozdrowienia + rownie eleganckie dygniecie:)))

Aik

Mieszanka wybuchowa - czemu nie, lubie efekty specjalne ;))

+niezwykle unizone dygniecie (badz co badz jestem szlachcianka)

Wlasnie sie dowiedzialam ze jak wroci moja szefowa z macierzynskiego to ja trace prace. I po co tu zyc jak zna sie godzine swojej smierci???

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (412 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry