Widok
Margarita
ja prawie doszlam juz do siebie, zycze ci wiec szybkiego wyzdrowienia, bo zbyt pieknie jest na dworze by chorowac. Zas co do spotkania... Chcialabym poznac cala Ekipe Losi, moze wrobimy w to Admirala? On ma grilla w kuchence a ja ksiazke z przepisami. Chyba sie nie obrazi... A moze jakies inne propozycje? Pozdrowienia dla calej Losiowej Ekipy od
Upiory z ul.Mysiej
Portal "trojmiasto.pl" rzekomo nie ponosi odpowiedzialnści za publikowane opinie , a jednak wprowadził cenzurowanie opinii czytelników artykułów. Być może dojdzie w tej praktyce do takich absurdów jak Urząd Miejski a Gdańsku. Tam mianowicie ukazują się w księdze gości opinie wyłącznie wazeliniarskie wobec ekipy ADAMOWICZA albo bzdety różnej proweniencji volksdojczów w rodzaju "Gdańsk ist gut " .
AWS
Zbliżają się wybory , więc nie dziwota , że wszelakiej maści swołocz wywodząca się od PIĘKNEGO MARYJANA /trzymajcie mnie bo popuszczę/ licząc na dalsze korzyści tłumi i sekuje głos ludu , czyli opinie społeczeństwa.Niestety , i w internecie to robactwo ma przebicie. Nie przeszkadza im belkot SMS-siarzy , ale wara wyznawcom innej ideologii ! Czyli - można głupio ale z duichem "S". I to by było na tyle !