Widok

Nefer

bede okolo 18 moze na chwilke moge dryndnac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aspis, Krabate

Wyslecie mi swoje mailiki. Maile moja podam nizej. Mam nadzije, ze pojedziemy do Godetowa. Milych wakacji

Siostrzyczko

Mam nadzije, ze otzrymalas moje maile. Odezwe sie za dwa tygodnie. przynajmniej mam taka nadzije:-). baw sie dobrze.papatki

Nefer

Cześć !!!
Przyznam Ci się, że jest to dobry argument I faktycznie można by w to wrobić Admirała.Poza tym ja i Rzabcia zazwyczaj rządzimy w kuchni więc nie będzie problemu jeżeli porządzimy tam we trójkę. W końcu on ma dużą kuchnię. Kwestia będzie następująca ktoś będzie musiał z nim pogadać a nie chciałabym być to ja . Możesz mu zacząć wspominać że chciałabyś nas poznać i w ogóle.
Trzymaj się ciepło!!!!
Pa

ktos

No wlasnie a dlamnie to ehh co tu mowic co u Ciebie?
kurcze starzeje sie i lagodnieje jeszcze troche a bede potulna jak baranek hihi chociaz...

Amena

Ale ja nie mam zamiaru sie zmieniac. Wlasnie o to chodzi ze jemu nie przeszkadza to ze jestem straszna zlosnica. No i ze mam charakterek wiedzmy.On mnie zaakceptowal taka jaka jestem i miedzy innymi to jest ideal. A co do planow no coz to jedyny mezczyzna z ktorym moglabym spedzic reszte zycia przynajmniej tak mi sie wydaje.

CIRI

Zaraz wysylam do Ciebie maila z kilunastoma moimi skrzynkami pocztowymi. :PPPPPP

Ameno

nie wiem, ale widze, trzy wpisy do mnie... hihih ;)*
(w sekrecie powiem, ze chodzilem kiedys na kurs tanca latynoamerykanskiego...)

Ktos

DZIEKUJE!!!
nawet nie wiesz, jak mi sie humorek poprawił!!
:))))

Ktos

DZIEKUJE!!! nawet nie wiesz, jak mi sie humorek poprawil!

Ktos

DZIEKUJE!!! nawet nie wiesz, jak mi sie humorek poprawil!

Aik

Caly czas - choc teraz jestem w pracy... ale troche moge pogadac. Ostrzegam, ze tez mam klopoty z komorka (buuuuuuuuu).

ps. dzis juz tu nie zajrze

Amena

zajrzyj tutaj

KRABATE

zapomnialam wziac ze soba adresy do Norwegii, uwierzysz? Podam moj internetowy dorotab@ulrik.uio.no Napisalam maila do Aspis, ale nie wiem nawet czy go dostala bo tu sie dzieja dziwne rzeczy z internetem. PRzeslij mi swoj adres internetowy i domowy, juz kupilam kartke dla Ciebie, ale nie moglam jej wyslac bez adresu. ZAwsze o czyms zappomne, nawet o tak waznej rzeczy jak notes. Do przeczytania :)

Ameno

nie nie jestem zaskoczony, w jakich godz. jestes dostepna pod tel. ?
pozdrowienia Brazylijskie niezwykle

.....

cienka granica miedzy swiatlem - mrokiem, zyciem - smiercia, Toba a mna...
Ile razy trzeba bedzie ja przekroczyc zanim wypelni sie ostatecznie Przeznaczenie?
Czy warto z Nim walczyc?
nic juz nie wiem...
ale staram sie wytrwac. Jestem choc tyle winna tej Dziewczynie ze snu, ktora co noc ginie i codziennie probuje sie odrodzic. Juz nie krzyczy, choc ciagle walczy. Nie ma szans, Jej przeznaczenie juz sie wypelnilo dawno, dawno temu. Ale Ona walczy - moze miala nadzieje, ze czegos mnie nauczy? nie wiem...
moj koszmar nocy...

Ktos

Dzieki - jeszcze poszukam, w ostatecznosci samba :)))

Amena

a w kwestii flamenco - niestety w Trojmiescie nie ma raczej kursu, szkoly flamenco sa w Lublinie, Warszawie i Poznaniu, czasem organizuja warsztaty, ale nie slyszalem nic o trojmiejskich w wakacje

krabate

czyli nie beznadziejnie a raczej totalnie ;-)
ale zgodze sie Amena calkowicie

Krabate

Nie trac siebie dla milosci - szczegolnie swoich zainteresowan, przyjaciol, przyzwyczajen, marzen. Nie warto... Osoby zakochane maja tendencje do dopasowywania sie do swego Idealu - w efekcie w razie zerwania nie zostaje nic, albo bardzo malo, a im dluzej zwiazek trwa, tym wiecej wspolnych marzen, nadzieji, planow...
Pozdrawiam i zycze szczescia

Do wszystkich

W imieniu Esclarmonde zawiadamiam, ze mozna miec klopoty z wysylaniem do niej SMS (nie dochodza) i dzwonieniem.
(ale sobie miejsce na wakacje znalazla....)

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry