Widok
Nefer
Cześć !!!
Przyznam Ci się, że jest to dobry argument I faktycznie można by w to wrobić Admirała.Poza tym ja i Rzabcia zazwyczaj rządzimy w kuchni więc nie będzie problemu jeżeli porządzimy tam we trójkę. W końcu on ma dużą kuchnię. Kwestia będzie następująca ktoś będzie musiał z nim pogadać a nie chciałabym być to ja . Możesz mu zacząć wspominać że chciałabyś nas poznać i w ogóle.
Trzymaj się ciepło!!!!
Pa
Przyznam Ci się, że jest to dobry argument I faktycznie można by w to wrobić Admirała.Poza tym ja i Rzabcia zazwyczaj rządzimy w kuchni więc nie będzie problemu jeżeli porządzimy tam we trójkę. W końcu on ma dużą kuchnię. Kwestia będzie następująca ktoś będzie musiał z nim pogadać a nie chciałabym być to ja . Możesz mu zacząć wspominać że chciałabyś nas poznać i w ogóle.
Trzymaj się ciepło!!!!
Pa
Amena
Ale ja nie mam zamiaru sie zmieniac. Wlasnie o to chodzi ze jemu nie przeszkadza to ze jestem straszna zlosnica. No i ze mam charakterek wiedzmy.On mnie zaakceptowal taka jaka jestem i miedzy innymi to jest ideal. A co do planow no coz to jedyny mezczyzna z ktorym moglabym spedzic reszte zycia przynajmniej tak mi sie wydaje.
KRABATE
zapomnialam wziac ze soba adresy do Norwegii, uwierzysz? Podam moj internetowy dorotab@ulrik.uio.no Napisalam maila do Aspis, ale nie wiem nawet czy go dostala bo tu sie dzieja dziwne rzeczy z internetem. PRzeslij mi swoj adres internetowy i domowy, juz kupilam kartke dla Ciebie, ale nie moglam jej wyslac bez adresu. ZAwsze o czyms zappomne, nawet o tak waznej rzeczy jak notes. Do przeczytania :)
.....
cienka granica miedzy swiatlem - mrokiem, zyciem - smiercia, Toba a mna...
Ile razy trzeba bedzie ja przekroczyc zanim wypelni sie ostatecznie Przeznaczenie?
Czy warto z Nim walczyc?
nic juz nie wiem...
ale staram sie wytrwac. Jestem choc tyle winna tej Dziewczynie ze snu, ktora co noc ginie i codziennie probuje sie odrodzic. Juz nie krzyczy, choc ciagle walczy. Nie ma szans, Jej przeznaczenie juz sie wypelnilo dawno, dawno temu. Ale Ona walczy - moze miala nadzieje, ze czegos mnie nauczy? nie wiem...
moj koszmar nocy...
Ile razy trzeba bedzie ja przekroczyc zanim wypelni sie ostatecznie Przeznaczenie?
Czy warto z Nim walczyc?
nic juz nie wiem...
ale staram sie wytrwac. Jestem choc tyle winna tej Dziewczynie ze snu, ktora co noc ginie i codziennie probuje sie odrodzic. Juz nie krzyczy, choc ciagle walczy. Nie ma szans, Jej przeznaczenie juz sie wypelnilo dawno, dawno temu. Ale Ona walczy - moze miala nadzieje, ze czegos mnie nauczy? nie wiem...
moj koszmar nocy...
Krabate
Nie trac siebie dla milosci - szczegolnie swoich zainteresowan, przyjaciol, przyzwyczajen, marzen. Nie warto... Osoby zakochane maja tendencje do dopasowywania sie do swego Idealu - w efekcie w razie zerwania nie zostaje nic, albo bardzo malo, a im dluzej zwiazek trwa, tym wiecej wspolnych marzen, nadzieji, planow...
Pozdrawiam i zycze szczescia
Pozdrawiam i zycze szczescia